home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
18.05.2022
FAPTUL DIVERS

FAPT

POMPA INAUGURATA CU POMPA!

Mai marii judeţului Cluj, împreună cu primarul oraşului au transformat recepţia unei lucrări de canalizare şi apă într-o festivitate care nu poate stârni decât zâmbete. Politicienii judeţului au inaugurat cu mare fast o pompă de apă şi o conductă schimbată din fonduri europene.Soborul de preoti a intarziat pentru ca tocmai sfintea asfaltarea unei strazi!

DUPA PROGRAMUL”PRIMA CASA” A APARUT SI PROGRAMUL PRIMA NUNTA!

Mai marii judeţului Cluj, împreună cu primarul oraşului au transformat recepţia unei lucrări de canalizare şi apă într-o festivitate care nu poate stârni decât zâmbete. Politicienii judeţului au inaugurat cu mare fast o pompă de apă şi o conductă schimbată din fonduri europene.Dar la primul divort nu se dau bani?

SORIN ATENIANUL!

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu – condamnat definitiv vineri la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție și dat în urmărire de către Poliția Română după ce a fugit din România – a fost reținut la Atena, scrie HotNews.ro.Sorin Oprescu era inclus de Poliția Română pe lista persoanelor urmărite, iar pe numele lui era emis mandat european de arestare, după ce nu a fost găsit de polițiști și nici nu s-a predat pentru a fi încarcerat.Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv vineri la 10 ani și 8 luni de închisoare, fiind acuzat că a primit, în septembrie 2015, la locuinţa sa din Ciolpani, suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, fost director al Administraţiei Cimitirelor, bani care ar proveni din corupţie. În prima instanță, primise 5 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.Oricum, reusise sa fuga mai departe decat Elena Udrea care a fost arestata in Bulgaria!

BLASFEMIE! SE SUSTINE CA IN UCRAINA AR EXISTA RACHETI!!!

Sindicaliştii de la metrou condusi de Ion Rădoi au discutat anul trecut, pe un grup de WhatsApp, mai multe strategii, în contextul disputei dintre liderul sindical şi Cătălin Drulă, ministru al Transporturilor, pe lângă varianta declanşării unor proteste care să pară spontane, unul dintre ei invocând şi varianta apelării la serviciile unor racheţi, scrie Ziuadevest.ro.Pe grupul de WhatsApp al salariaţilor Metrorex, Cristian Cozonac, unul dintre angajaţii apropiaţi de Ion Rădoi, a venit cu ideea angajării unor racheţi ucraineni, ”ceva de calitate”. „Hai pe ei…Cât dreaq costă niște racheţi d-ăia ucraineni? Hai naiba să punem preț pe capetele lor. 5.000 de angajați, dacă donează fiecare 1.000 lei, facem vreun milion de euro. Și luăm ceva de calitate. Punem preț pe două capete: Cătălin Drulă și directorul ( Ştefan Paraschiv, directorul Metrorex de la acel moment -n.r.). Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace. Păi altfel nu se mai poate. Ajungem la disperare”, a propus Cristian Cozonac, potrivit rechizitoriului DNA. Blasfemie! In Ucraina traiesc doar ingeri! Slava Zelenski!

SUEDIA SI FINLANDA ISI DORESC SOARTA UCRAINEI!

Finlanda şi Suedia îşi vor depune miercuri, împreună, candidaturile pentru aderarea la NATO, au anunţat cele două ţări nordice, în pofida riscului persistent al unui blocaj din partea Turciei, relatează AFP, potrivit agerpres.După aprobarea cu o majoritate zdrobitoare, de peste 95%, a parlamentului finlandez, toţi paşii au fost făcuţi pentru depunerea simultană a cererilor de aderare ale celor două ţări la sediul Alianţei de la Bruxelles.Oare Putin le-a dat voie?Macar l-au intrebat?

SONDA LUI RAJ KAPOOR!

Indian Space Research Organisation (ISRO) a anunţat, duminică, faptul că a localizat sonda lunară Chandrayaan-2, cu care a pierdut contactul în noaptea de vineri spre sâmbătă, chiar înainte de aselenizare, dar, deocamdată, nu sunt informaţii privind starea acesteia, potrivit efe.com, scrie mediafax.Procedura de aselenizare a vehiculului de explorare al misiunii Chandrayaan-2, Vikram, s-a desfășurat normal până la apariția unei erori în momentul în care se afla la o altitudine de aproximativ 2,1 kilometri deasupra suprafeței lunare, în regiunea polului sudic, au explicat oficiali indieni.Super! In curand vom vedea filme indiene facute pe Luna!

O FI BAUT BASESCU BANII DE PE FLOTA?

După 30 de ani, ies la iveală detalii despre felul în care a fost înstrăinată flota României. Documente din dosarul „Flota” arată că fostul președinte Traian Băsescu, ministru al transporturilor la acel moment, ar fi încasat în 1992 o jumătate de milion de dolari. Dezvăluirea este făcută de Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP.

„Băsescule,

A trecut Săptămâna Mare, a trecut Pastele, a trecut și 1 Mai, iar tu nu ai catadicsit sa răspunzi!

Astfel, ma văd nevoit sa arat romanilor cât de HOȚ ești…și asta e doar începutul!

In alta ordine de idei, ca jigodie ce ești, dai in judecată SPP-ul și îți ceri privilegiile nemeritate…ai nevoie de pază.

Îți e frică ca te scuipa lumea când ieși din casă, turnatorule?

Acum îți voi prezenta documentele, de unde reiese câți bani ai încasat din vânzarea FLOTEI și unde. 500.000 de dolari! De asemenea, voi prezenta lanțul infracțional al împrumutului de la Christiania Bank Oslo, de unde tu și acoliții tai ați furat sute de milioane de euro.

P.s degeaba ai dat ordin sa dispară documente din dosarul FLOTA, unele mai exista!

Reamintesc opiniei publice ca dosarul FLOTA contine 115 volume însumând 31.435 de pagini care demonstrează cum a furat Traian Băsescu FLOTA ROMÂNIEI.

Ce zici Petroave, unde e locul tău?”, scrie Cristescu pe Facebook.Interesant! Recent Basecu zicea ca-si cauta un apartament modest, ca mai mult nu-si permite! Sa fi baut banii de pe Flota?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!