home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
19.05.2022
FAPTUL DIVERS

CORONAVIRUSUL NU MAI E LA MODA!SE POARTA VARIOLA!

Un nou virus se răspândește în Europa, spre ingrijorarea specialiștilor. Variola maimuței (monkeypox) a apărut în Suedia, după ce au fost raportate cazuri în Marea Britanie și Portugalia. Este confirmat un caz deocamdată, dar Agenția suedeză de Sănătate Publică investighează dacă mai sunt și altele. Tot joi a fost identificat și primul caz în Italia, relatează BBC.Gurile rele spun ca Raluca Turcan e tare ingrijorata ca s-ar putea scula moarta!

SUEDIA SI FINLANDA SUNT ASTEPTATE CU COTIZATIA LA CASIERIA NATO!

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a afirmat joi că Finlanda şi Suedia îndeplinesc „toate criteriile” pentru a adera la NATO şi a anunţat că va cere Congresului american să aprobe „cât mai rapid posibil” candidaturile lor, relatează AFP şi Reuters. „Astăzi sunt mândru să le asigur că au susţinerea completă a SUA”, a declarat Biden într-un discurs susţinut la Casa Albă, alături de premierul suedez Magdalena Andersson şi preşedintele finlandez Sauli Niinisto, a două zi după depunerea oficială a cererilor de aderare la Alianţa Nord-Atlantică.Cand NATO va ajunge la fundul saculuichiar si Coreea de Nord ar putea sa indeplineasca toate conditiile!

RUSII SE TEM DE UN JAF LA DRUMUL MARE!

Folosirea rezervelor financiare ale Rusiei de către Uniunea Europeană și țările G7 pentru reconstrucția Ucrainei după invazia armatei ruse ar fi „un jaf la drumul mare”, a spus Kremlinul, marți, relatează Reuters. Kremlinul a mai spus și că o astfel de măsură „ar provoca un răspuns în consecință” din partea Rusiei.Intoddeauna hotul se teme de hoti!

CAND TE-AI OBISNUIT CU MIROSUL LUI BIDEN…

Fiona Hill, consilieră pentru Rusia a fostului președinte american Donald Trump, a povestit cum a fost să stea lângă președintele rus Vladimir Putin la o cină și despre mirosul neobișnuit pe care îl emana acesta și care a marcat-o. „Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simțit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu nicio colonie, dar se simțea ca și cum ar fi ieșit direct din baie”, a spus Hill.Lucru care nu se poate afirma despre Biden cand nu I se schimba pampersii!

ZELENSKI STOARCE BANI SI DIN PIATRA SEACA!

Senatul Statelor Unite a aprobat joi un ajutor în valoare de aproape 40 de miliarde de dolari pentru Ucraina, transmite Reuters. Legea respectivă, care trecuse în 10 mai de Camera Reprezentanţilor din Congres, i-a fost trimisă preşedintelui Joe Biden pentru promulgare.Uite ca Zelenski nu stoarce numai lacrimi!Stoarce si bani

AMENZI USTURATOARE PENTRU “ARTISTI”

Cei care desenează sau fac grafitti pe clădiri şi garduri, fără acceptul proprietarilor, ar putea plăti amenzi cuprinse între trei mii şi şase mii de lei! De asemenea, în timp de 15 zile, aceştia trebuie să refacă suprafeţele vandalizate pe cheltuială proprie.D-aia a plecat Brancusi din tara! Sitea ca aici artistii nu sunt apreciati!

BIDEN IL SPIONEAZA PE PUTIN IN BAIE!

Jurnaliștii de la New York Post au făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei ar face baie în sânge de coarne de cerb.Oare cat sange contin coarnele de cerb?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!