home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
24.05.2022
FAPTUL DIVERS

I-A RAMAS CHITANTA IN GAT!

 Cumnatul lui Igor Dodon a fost surprins de procurorii moldoveni care făceau percheziții la locuința fostului președinte în timp ce încerca să mănânce o chitanță care dovedea că Dodon este beneficiarul bazei de odihnă din Sadova, relatează Jurnal.md. Informația a fost, ulterior, confirmată de parchetul moldovean care a anunțat că „O persoană a încercat să distrugă probele prin înghițire”.Conform presei din Republica Moldova, persoana care a încerca să înghită respectiva chitanță este cumnatul lui Igor Dodon, Petru Merineanu.Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, actual președinte de onoare al PSRM, a fost reținut pentru 72 de ore pentru acuzații de corupție și trădare.Iata de ce noi am spus tot timpul ca , daca vrei sa rezisti in politica, trebuie sa ai stomac bun!

CIOLACU O TINE UNA SI BUNA!

El declara ca isi mentine pozitia si ca vrea in continuare impozit progresiv! „După cum ştiţi, am dat un termen, data trecută, de două săptămâni. Am hotărât nişte lucruri şi ele au intrat într-o anumită logică. Eu îmi menţin părerea că trebuie introdus un impozit progresiv, nu anul acesta, stabilit care sunt paşii de făcut. O să vă dau câte argumente doriţi în această susţinere. Ne uitam, cred că aseară, pe o hartă – deci, au mai rămas Rusia, Estonia, Groenlanda, Mongolia, deci numai state foarte mari şi foarte dezvoltate au rămas cu cota unică. (…) Haideţi să vedem ce iese de la grupul de lucru, asta înseamnă să lucrezi într-o coaliţie şi să ai eficienţă„, a declarat Ciolacu, la Parlament, potrivit Agerpres.Asa o tinea si surda pe mormant pana a venit paznicul si a dat-o afara din cimitir!

PRINTUL CHARLES VINE SA BEA UN CEAI CU MAGARETA

Prinţul Charles al Marii Britanii vine în vizită în România, miercuri. Se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, cu Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta. şProbabil l-a trimis mama Elisabeta sa vada ce proprietatii mai poate obtine aproape gratis!

CITU STIE CUM POATE FI PACE IN UCRAINA!

Necesitatea unor sancţiuni mai dure şi o blocadă comercială totală împotriva Rusiei vor ajuta la încheierea războiului mai devreme – subiectele abordate de prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin, şi preşedintele Senatului României, Florin Cîţu, aflat într-o vizită de lucru la Helsinki.Grozav! Daca Citu a decis sa se implice, pacea e ca si aranjata!

MIGURILE ISI VOR LUA ZBORUL!

„În baza hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) pentru aprobarea memorandumului ‘Scoaterea din serviciu a aeronavelor MiG-21 LanceR și tranziția accelerată la exploatarea aeronavelor F-16 din dotarea Forțelor Aeriene Române’, activitățile de zbor cu aeronavele MiG-21 LanceR din dotarea Forțelor Aeriene Române au fost reluate începând de luni, 23 mai, pentru o perioadă de aproximativ un an”, a anunțat marți seara ministrul Vasile Dîncu. Potrivit acestuia, aeronavele MiG-21 LanceR vor fi întrebuințate, până la data de 15 mai 2023, exclusiv pentru executarea misiunilor specifice Serviciului de Luptă Permanent Poliție Aeriană și pentru menținerea antrenamentului de zbor al piloților selecționați în scopul continuării utilizării acestui tip de aeronavă.Asa , baieti ! Deja a trecut prea mult timp de la ultima prabusire!

GUVERNUL VREA SA STIE CE REZERVE ALIMENTARE EXISTA.

Producătorii şi comercianţii de alimente ar putea fi obligaţi să raporteze lunar Ministerului Agriculturii stocurile de care dispun. Este proiectul unei ordonaţe de urgenţă care lasă să se înţeleagă că România se pregăteşte pentru o criză alimentară.Ascundeti borcanele de zacusca!Guvernul e in stare sa le nationalizeze!

TARII- CAT MAI MULTI MAGHIARI!

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor prilejuieşte efecte bizare. Dacă unii români cred că autorităţile vor de fapt să afle pe câţi i-ar putea trimite la război, politicienilor maghiari le e teamă că ponderea minorităţii poate să scadă sub praguri care le-ar slăbi puterea de a negocia nu doar noi drepturi pentru conaţionali, cât mai ales funcţii pentru ei înşişi.În Oradea, pentru prima oară în ultimii 30 de ani, în care s-au desfăşurat trei recensăminte, UDMR şi PPMT şi-au deschis propriile centre de recenzare, paralele celor oficiale, ca să înregistreze cât mai mulţi etnici maghiari, în prima etapă cu voluntari la autorecenzare, apoi cu recenzori de teren. Pentru că n-a reuşit cât şi-a propus, şeful UDMR Bihor acuză Primăria că persecută maghiarii, ameninţând-o cu Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării… , scrie Ebihoreanul.Nu ne-ar mira sa aflam ca avem in Romania mai multi unguri decat romani!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!