home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
26.05.2022
FAPTUL DIVERS

AVEM MULTI MILITIENI , DAR PUTINI POLITISTI!

Cea mai importantă vulnerabilitate a Ministerului Afacerilor Interne şi a instituţiilor subordonate o reprezintă în continuare deficitul de resurse umane, a declarat joi ministrul de Interne, Lucian Bode.Probabil ca raportul corect ar fi de trei politisti pe cap  de locuitor!

KADIROV A PUS OCHII PE POLONIA!

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a declarat într-un mesaj video că este gata să atace Polonia dacă primește ordin, după ce „chestiunea Ucrainei a fost încheiată”.„Chestiunea Ucrainei este încheiată. Sunt interesat de Polonia. Ce încearcă să obțină Polonia? După Ucraina, dacă primim ordin, în 6 secunde vă arătăm de ce suntem în stare. Mai bine vă retrageți armele și mercenarii”, spune Ramzan Kadîrov într-un mesaj video postat pe Twitter de un jurnalist BBC, potrivit Newsweek.S-a incins tarata in ceceni…

PUTIN ORGANIZEAZA EXCURSII IN SIBERIA!

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Interviurile Digi24.ro, că Rusia vrea să creeze „o nouă realitate politică” în Ucraina, folosind o metodă veche a imperiului țarist, de a muta populații și de „a creea o anumită fluiditate a etnicităților și o anumită potențială conflictualizare a acelora”.L-ai suparat pe Putin?Inseamna ca-ti plac iernile siberiene! Haraso!

CIOLACU A INTRAT LA GUVERNARE CA SA SALVEZE TARA

Iata ce a declarat la bilantul celor sase luni de guvernare:„Am construit un plan si ne-am luptat sa-l punem cat mai bine in practica. (…) Venim in fata dumneavoastra si a romanilor sa spunem ce-am facut si de ce ne-am asumat sa intram la guvernare. Ma bucur ca in continuare PSD continua sa fixeze ora la ceas si mai nou ma bucur ca am evoluat. Ultima data aveam la usa vrajitoarele, acum avem opozitia. Incepem sa mergem inainte. Am decis sa intram la guvernare acum 6 luni fiindca situatia tarii devenise dramatica”, a afirmat Ciolacu la Parlament.Pai, sa nu plangi?

UDREA SE VAICARESTE PE FACEBOOK!

Elena Udrea, fost ministru, arestata in Bulgaria, ii transmite ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, ca daca ii „garanteaza” ca in Romania i se va aplica aceeasi lege „precum s-a aplicat tuturor” aflati in situatia sa, va veni singura in tara.

„Inteleg domnule ministru al Justitiei ca sunteti preocupat de faptul ca unii cetateni romani, abuzati de justitia pe care o pastoriti din 2007 (cu mici intreruperi), isi cauta dreptatea in Europa, deci in tari cu standarde mult mai inalte de justitie decat Romania. Dar despre abuzul care mi se intampla mie ce parere aveti domnule ministru?

Cum vi se pare faptul ca stau arestata de 50 de zile intr-o tara europeana pentru ca am fost condamnata ilegal, intai de un complet de 3 judecatori care nu era specializat si din care facea parte Florentina Dragomir, care exercita fara drept functia pentru ca nu indeplinea juramantul de credinta, apoi de un complet de 5 judecatori constituit cu incalcarea grava a legii, iar contestatia in anulare in care am cerut rejudecarea dosarului tocmai ca urmare a acestei compuneri a completului mi-a fost respinsa doar mie dintre toate cazurile similare, incalcandu-se atat decizia 685/2018 a CCR cat si decizia CJUE din 21.12.2021?”, a transmis blonda pe pagina sa personala! Pariem ca o sa-I raspunda Basescu!

PUTIN VREA SA CUMPERE RIDICAREA RESTRICTIILOR CU GRAU!

Președintele rus Vladimir Putin a declarat într-o conversație telefonică cu premierul italian Mario Draghi că Federația Rusă este pregătită ”să aducă o contribuție semnificativă la depășirea crizei alimentare prin exportul de cereale și îngrășăminte”, sub rezerva ridicării restricțiilor motivate politic de către Occident, anunță agenția rusă de știri TASS.Rusia e gata sa ajute cu grau! Grau furat de la ucraineni, desigur!

REPETITII PENTRU APOCALIPSA

Grindină cât migea de golf şi vânt cu forţa unui uragan de categoria întâi au făcut prăpăd azi-noapte în vestul ţării. Vijelia a răsturnat două camioane cu şoferii în ele, a lăsat blocuri fără acoperiş şi a scos zeci de copaci din rădăcini.  Meteorologii ne avertizează să ne pregătim, vor urma şi alte fenomene extreme.Mingi de gheaţă, de 5-6 centimetri în diametru, au lovit la rafală mai multe localităţi din vestul ţării. Oamenii au primit mesaje Ro-Alert să se adăpostească urgent. Prăpădul s-a pornit seara trecută după temperaturi de 32 de grade în zonă. În timpul furtunii, vântul a suflat cu 80 de kilometri pe oră. La ieşirea din oraşul Timişoara, vijelia a răsturnat două camioane de câteva tone, iar şoferii lor au rămas blocaţi înăuntru. În oraş, străzile au fost inundate, iar un bloc a rămas fără acoperiş.Cei care ziceau ca nu exista incalzire globala s-au luat de ganduri!

TARICEANU-TOT MAI APROAPE DE PUSCARIE!

Un complet de trei judecători al instanței supreme, începe de joi judecata în primă fază a procesului de mare corupție în care fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu este acuzat de anchetatorii DNA că ar fi primit 800.000 de dolari mită.Banii, arătau anchetatorii ar fi fost primiți în mai multe tranșe de la omul de afaceri Petre Berteanu, judecat la Curtea de Apel București, pentru complicitate la luare de mită.Instanța supremă, a respins, în 4 mai, definitiv contestația fostului premier al României, Călin Popescu Tăriceanu împotriva deciziei de cameră preliminară prin care instanța stabilea validitatea probelor DNA în dosarul său de mare coupție privind pretinsa primire a unei mite de 800.000 de dolari.Astfel, instanța a stabilit că procesul în întregul său poate incepe la instanță iar pe parcursul procedurilor vor fi administrate de către judecători toate probele anchetatorilor dar și ale inculpatului.„Respinge, ca nefondată contestatia formulată de inculpatul Popescu împotriva încheierii nr 504 din data de 07 octombrie 2021,pronuntată de judecătorul de camera preliminară din cadrul Înalta Curți de Casație și Justiție-Sectia penala, in dosarul nr 619/1/2021/a1 În baza art 2502 di Codul de procedura penală, menține măsurile sechestrului asigurator luate prin ordonanța nr 668/P/2019 din data de 15.01.2021 și ordonanta nr.668/P/2021 din data de 19.01.2021 ale Parchetului de pe lăngă Înalta Curte de Casatie si Justitie- Direcția Națională Anticorupție- Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, asupra bunurilor inculpatului Popescu– Tăriceanu Călin Constantin Anton. Pariem ca va fi repartizat in aceeasi celula cu Basescu!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!