home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
05.06.2022
FAPTUL DIVERS

SAGA-FESTIVALUL DROGATILOR!

La cea de-a doua zi de SAGA Festival au participat peste 30.000 de persoane pe Arena Națională, iar dintre acesta 39 au avut probleme medicale, 5 fiind transportate la spital în urma consumului de droguri, au declarat pentru G4Media.ro surse polițienești. Potrivit acstora, au fost deschise 52 de dosare penale, dintre care 49 vizează consumul sau traficul de droguri.Bucuria vanzatorilor de droguri e maxima!

RUSII AU ADOPTAT BUCATARIA CHINEZA!

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a publicat o nouă interceptare a unei conversaţii pe WhatsApp între un militar din armata rusă şi un prieten, din care reiese că, din cauza problemelor de aprovizionare, ocupanții ruși au început să mănânce câini, relatează Korrespondent, citată de Rador.„Mâncăm câini. Nu avem ce mânca. Azi, am mâncat un Yorkie. Un Yorkshire Terrier” – i-a scris prietenului său un militar rus aflat pe teritoriul ocupat al regiunii ucrainene Herson. Potrivit invadatorului, armata rusă se confruntă cu probleme logistice, iar produsele alimentare „pur și simplu nu pot fi livrate”.„Acest lucru contrastează puternic cu imaginea ‘victorioasă’ prezentată de televiziunea rusă. Astfel, la observația prietenului că mass-media ruse prezintă doar ‘victorii’, militarul rus îi răspunde: Să vină aici” – notează SBU.Xi Jinping i-ar puteaa pe rusi cu cateva retete culinare…

NU-I TAI-PEI-UL CUM E ROMA SI NICI IASUL CA SODOMA!

Asociaţia Rise OUT organizează a doua ediţie a marşului Iaşi Pride, la acţiune fiind prezente sute de persoane. Participanţii s-au adunat în faţa Universităţii Alexandru Ioan Cuza, apoi au pornit în marş către centrul Iaşiului.În zonă şi-a făcut apariţia şi zeci de contestatari ai evenimentului. Aceştia erau îmbrăcaţi în majoritate cu tricouri albe, iar unii aveau asupra lor însemne religioase. Ei au scandat ”Iaşul nu-i Sodoma”, au fluierat şi au huiduit. La un moment dat, dinspre grupul contestatarilor s-a aruncat cu fumigene şi chiar cu ouă către participanţii la marş.Un autobuz al Jandarmeriei s-a interpus între cele două grupuri, iar pe traseul evenimentului au fost mobilizate importante forţe de ordine.Ne amintim versurile:Pe bursucelul Tomita /Il ustura sub codita/Si ne-a spus, a mia oara:/Viata de gay nu-I usoara!

PLOUA CU BANI PE PROSTI DE PREA MULT TIMP!

Directorul general al Tesla, Elon Musk „simte că vin vremuri grele” și anunță că vrea să reducă aproximativ 10% din locurile de muncă de la Tesla, într-un e-mail adresat directorilor, citit de Reuters..Perspectiva sumbră a lui Musk vine în urma mai multor comentarii recente ale unor directori, printre care directorul general al JPMorgan Chase, Jamie Dimon, și președintele Goldman Sachs, John Waldron. Un „uragan se îndreaptă spre noi”, a declarat Dimon săptămâna aceasta. Inflația din Statele Unite se situează la cel mai ridicat nivel din ultimii 40 de ani.Înainte de avertismentul lui Musk din e-mailul de azi, care se numea „Întrerupeți toate angajările la nivel mondial”, Tesla avea aproximativ 5.000 de anunțuri de angajare pe LinkedIn, din Tokyo până în Berlin și Palo Alto.La sfârșitul lunii mai, când a fost întrebat de un utilizator Twitter dacă economia se apropie de o recesiune, Musk a răspuns: „Da, dar acesta este de fapt un lucru bun. Plouă cu bani pe proști de prea mult timp. Unele falimente sunt necesare”.Elon Musk, le-a cerut angajaților marți să se întoarcă la birou sau să părăsească compania, potrivit unui memo trimis personalului care a circulat pe rețelele de socializare. „Cine dorește să lucreze de la distanță trebuie să treacă și pe la birou pentru un minim (și spun minim) de 40 de ore pe săptămână sau să părăsească Tesla”, ar fi scris Musk în memo.Proprietarii de sclavi din antichitate parca erau mai intelegatori!

CTP A IMBATRANIT PROST, O DREGE CU BANCURI FUMATE

CTP incearca sa faca o paralela intre renegocierea PNRR trambitata de PSD si urmatorul banc din anii ’50: „Ițic și Ștrul se duc în Africa să vâneze lei și Ițic rămâne la cabana de vânătoare, Ștrul se duce, pleacă după leu cu pușca, se întâlnește cu leul. Când îl
vede și rage leul o dată la el, ăsta aruncă și pușca, și tot, o ia la fugă spre cabană, cu leul după el, Ițic fiind în cabană. Și în momentul în care leul face saltul să-l prindă pe Ștrul să-l sfâșie, ăsta să lasă la pământ fulgerător, leul trece pe deasupra și sare, bineînțeles, în cabană, pe ușa deschisă, unde se afla Ițic. La care, Ștrul îi spune: Băi, Ițic, jupoaie-l tu p-ăsta, că eu mă duc să aduc altul!”, a povestit CTP, vineri seara, la Digi24.„Așa și cu PNRR-ul: jupoaie-l tu p-ăsta că eu mă duc să aduc altul”, a comparat gazetarul.Splendida comparatie! Se potriveste la orice!

SI SIRIENII SUNT PASARI, NU-I ASA?

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au depistat, la intrarea în ţară, într-o autoutilitară pentru transport de păsări, cinci cetăţeni sirieni. Şoferul, cetățean român, este cercetat pentru trafic de migranţi și este arestat preventiv pentru 29 de zile.Daca ar fi fost vorba de sirience, parca mai mergea…

JALE MARE !INCEPE BACUL!

Ministerul Educaţiei a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că examenul de bacalaureat începe, luni, cu probele de evaluare a competenţelor.“Examenul naţional de bacalaureat 2022 (prima sesiune) începe luni, 6 iunie, cu probele de evaluare a competenţelor, programate în intervalul 6 – 16 iunie.  Conform datelor înregistrate şi transmise de comisiile judeţene/comisia ISMB de organizare a examenului de bacalaureat, 126.454 de absolvenţi de liceu (111.329 din promoţia curentă şi 15.125 din seriile anterioare) s-au înscris pentru a susţine probele (integral sau parţial, în funcţie de rezultatele obţinute în sesiunile anterioare şi recunoscute ca atare)”, se arată în comunicat.Iei Bacu, poti gasi un loc de munca! Nu-l iei, ajungi politician!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!