home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
14.06.2022
FAPTUL DIVERS

IOHANNIS DE LA PAS CU PAS LA CENTIMETRU CU CENTIMETRU

Președintele României, Klaus Iohannis, participă, marți, la o reuniune în format restrâns, alături de premierii Belgiei, Letoniei, Poloniei și Portugaliei, precum și de secretarul General NATO. Întâlnirea a avut loc la invitația prim-ministrului Regatului Țărilor de Jos, Mark Rutte, și a prim-ministrului Regatului Danemarcei, Mette Frederiksen, relatează digi24.ro„Întâlnire importantă la Haga, în pregătirea summit-ului NATO. Suntem uniți în sprijinul nostru de neclintit pentru Ucraina și în angajamentul pentru a întări NATO și fundația securității noastre colective. Îi vom proteja și apăra pe cetățenii noștri și fiecare centimetru de teritoriu aliat”, a scris președintele Klaus Iohannis pe Twitter.Totul e sa nu uite ruleta la Cotroceni!

BIDEN VA SALVA OMENIREA DE FOAMETE!

Preşedintele american, Joe Biden, a dezvăluit marţi un plan occidental de a construi silozuri la frontierele Ucrainei cu scopul de a facilita exportul de cereale împiedicat de o blocadă rusă a porturilor de la Marea Neagra care a provocat o criza globală, relatează Agerpres, conform AFP. „Ceea ce a făcut războiul lui Putin a fost nu numai să încerce să distrugă cultura ucrainenilor, să decimeze oamenii, să comită nenumărate crime de război, dar a şi împiedicat cerealele să iasă, mii de tone de cereale care sunt blocate”, a spus Joe Biden.Noroc cu Biden care-si deschide o mica afacere cu silozuri si salveaza Omenirea de la infometare!

MACRON A VENIT IN ROMANIA FARA MACROANA

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a aterizat cu aeronava prezidențială în România, la Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu” din judeţul Constanţa. El a fost întâmpinat de premierul Nicolae Ciucă, dar și de ministrul Apărării, Vasile Dâncu, și de alți oficiali din Armată.Pe surse aflam ca doamna Macron n-a mai venit pentru a putea evita in mod elegant  o intalnire cu Carmen Iohanis!

SCANDALOS! UDREA-FARA JACUZZI, FARA CENTRU SPA SI FARA MASEUR IN PUSCARIE!

Sindicatele din penitenciare reactioneaza in urma afirmatiilor fostului ministru Elena Udrea privind conditiile de detentie din Romania, angajatii din sistem constatand ca „a devenit o cutuma printre politicienii infractori sa lanseze acuzatii false despre conditiile din penitenciare, pentru a scapa de puscarie”. Politistii din penitenciare transmit ca „este adevarat ca nu avem un sistem penitenciar asa cum si-ar dori politicienii infractori dovediti de justitie, insa banii publici furati timp de 10 ani de Elena Udrea si de clientela politica din anturajul acesteia ar fi putut fi folositi pentru investitii in conditiile de detentie si de munca din penitenciare”. Asa ceva! Sa nu beneficiezi tu de conditii ca la Hilton in puscarie! Strigator la cer!

ARAFAT PUNE CRUCE GEAMANDURILOR!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a afirmat, marti, referindu-se la geamandurile cu cruce rosie distribuite pe litoral, ca „ideea este ucisa” si ca „s-a terminat”.

Intrebat la Palatul Parlamentului cine a venit cu ideea geamandurilor care au starnit dezbateri in ultima vreme, Arafat a spus: „Pe niste geamanduri care au fost cinci la numar, puse undeva. Care este problema? De ce faceti un subiect care este fara obiect. Ideea e ucisa si s-a terminat. Gata!”.Ca s-a terminat e bine! Dar de ce a inceput?

VARIOLA MAIMUTEI SE VA NUMI VARIOLA LUI CITU?

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) anunţă că împreună cu experţii caută un nou nume pentru variola maimuţei. Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că va convoca o întâlnire de urgenţă săptămâna viitoare pentru a stabili dacă focarul va fi clasificat drept urgenţă de sănătate publică de interes internaţional, relatează BBC.Avid de publicitate cum il stim, Citu isi va oferi numele pentru noua boala, ca sa mai creasca putin in sondaje si sa incropeasca o noua echipa castigatoare

TURCII VOR DIN NOU SA CUCEREASCA EUROPA!

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a respins orice altă opţiune în afara aderării la Uniunea Europeană, respingând propunerea franceză de „parteneriat” cu blocul comunitar, într-un interviu publicat duminică în cotidianul italian La Stampa, transmite AFP.Erdogan, aşteptat luni într-o vizită în Italia, a subliniat în interviu că UE trebuie „să-şi ţină promisiunile făcute” Turciei, reproşându-i că „blochează accesul la negocieri şi lasă să se înţeleagă că lipsa progresului din negocieri ţine de Turcia”. „Nu este corect, la fel ca faptul că unele ţări din UE ne propun alte opţiuni decât aderarea”, a spus preşedintele turc, conform agerpres.Nu-I lasati, fratilor!! Stramosii nostri au luptat la Rovine ca sa  le blocheze intrarea in Europa degeaba?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!