home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
16.06.2022
FAPTUL DIVERS

CITU IL ATACA LA BAIONETA PE CIOLACU

Marcel Ciolacu trebuie sa le explice romanilor de ce pe noua legislatie preturile la energie si gaze au crescut brusc cu aproape 30%, afirma joi presedintele Senatului, Florin Citu. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul lider al liberalilor arata ca, pe 4 octombrie 2021, a fost aprobata OUG 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrica si gaze naturale pentru sezonul rece, „care a scazut pretul la gaze si energie electrica”.„O spune negru pe alb INS. In comunicatul pentru Indicele Pretului de Consum. INS arata ca pretul la gaze si energie electrica a scazut in februarie si martie. INS a calculat, in februarie si martie, pretul gazelor si al energiei electrice in baza OUG 118/221. PSD a criticat vehement Ordonanta 119/2021 si nu a vrut sa o prelungeasca si dupa luna martie 2022. A impus OUG nr. 27/2022 privind masurile aplicabile clientilor finali din piata de energie si gaze naturale in perioada 1 aprilie 2022 – 31 martie 2023. Ordonanta PSD a intrat in vigoare la 1 aprilie 2022, iar pretul gazelor a crescut in aprilie cu 26% si al energiei electrice cu 28%”, precizeaza Florin Citu.Asa, Citule! Fa-l sa regrete ca nu e si el in echipa castigatoare!Musca-l de varice!

SI VIOLATA SI CU BANII LUATI

O femeie din Louisiana în vârstă de 32 de ani, care spune că a născut un copil în urma unui viol, a pierdut recent custodia fiicei sale.Femeia este obligată să plătească pensie alimentară celui despre care spune că a violat-o pe când avea doar 16 ani.Instanța i-a dat acordul tatălui biologic să preia custodia copilului.Sa se invete minte si alta data sa nu se mai lase violata!

VINE VALUL IMI IA CALUL/DAR DELFINU-MI FACE PLINUL

O femeie din Louisiana în vârstă de 32 de ani, care spune că a născut un copil în urma unui viol, a pierdut recent custodia fiicei sale.Femeia este obligată să plătească pensie alimentară celui despre care spune că a violat-o pe când avea doar 16 ani.Instanța i-a dat acordul tatălui biologic să preia custodia copilului.Daca aparea o balena era si mai bine! Aveau rezerve alimebtare pentru un an!

SE INMULTESC BUBOSII!

Un nou caz de variola maimuței, cel de-al patrulea, a fost diagnosticat în România, anunță joi Ministerul Sănătății. Este vorba de un bărbat de 36 de ani, contact cu primul pacient diagnosticat cu variola maimuței în România.Maimutele rad de se prapadesc! Ele stiu sa se fereasca de boala!

ZELENSKI MOARE, DAR NU SE PREDA!

Rusia le-a dat ultimatum soldaților care rezistă în uzina chimică din Severodonețk. Le-a cerut să pună capăt rezistenței „absurde” și să depună armele până miercuri dimineață, la ora 8, ora României. Rușii au anunțat și un coridor umanitar de 12 ore, pentru evacuarea civililor refugiați în uzină. Potrivit autorităților ucrainene, aproape 560 de oameni se ascund în subteranele fabricii, situație care amintește de Azovstal, care timp de săptămâni a fost ultimul bastion ucrainean din Mariupol. „Este vital să rezistăm în Donbas, pentru că rezultatul va determina cursul războiului”, a spus președintele Zelenski în mesajul său din cursul nopții. E usor sa lupti din gura, e mai greu cand iti suiera gloantele pe la ureche si nu stii care-I ultimul pe care il auzi!

TERMINATOR E TARE LA ARITMETICA!

Actorul american Arnold Schwarzenegger a ținut un discurs dur la adresa Europei, în cadrul unui summit de mediu pe care l-a înființat în urmă cu câțiva ani. Starul de origine austriacă a declarat că, din cauza dependenței față de gazul rusesc, Europa practic plătește războiul pe care Rusia l-a declanșat împotriva Ucrainei.Arnold Schwarzenegger a arătat în cadrul unui discurs la Austrian World Summit că Rusia a primit de la Europa mult mai mulți bani pentru combustibilul livrat decât a cheltuit pe rachetele lansate împotriva Ucrainei, spunând că Occidentul are „mâinile pătate de sânge”. Actorul susține că există tehnologia pentru a renunța la dependența de combustibilii fosili.” Cele 1.300 de rachete pe care Rusia le-a lansat asupra orașelor ucrainene în primele două luni de război costă 7,7 miliarde de euro. E mult. Dar, în aceeași perioadă de timp, Europa a trimis în Rusia 44 de miliarde de euro pentru combustibil.”La calcule stam toti bine!

BLONDA DE LA TARGSOR

Elena Udrea a fost predată joi de autoritățile bulgare în vama Giurgiu-Ruse, iar de aici, aceasta a fost transferată la penitenciarul Târgșor, unde are de ispășit o pedeapsă de 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.Fostul ministrul Elena Udrea va fi încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești, fiind o închisoare dedicată femeilor. Timp de 21 de zile ea va rămâne în carantină, iar apoi o să fie închisă alături de celelalte deținute.Gurile rele spun ca I s-a rezervat o celula cu vederea spre mare si ca daca sta bine cu vederea, poate vedea marea printre gratii cam la 300 de kilometri!

MEDVEDEV SE PREGATESTE SA CONCUREZE LA I UMOR!

Fostrul preşedinte rus Dmitri Medvedev îi atacă joi în mod violent pe preşedinţii francez Emmanuel Macron, român Klaus Iohannis şi pe premierii german Olaf Scholz şi italian Mario Dragjhi, aflaţi într-o vizită la Kiev, pe care-i cataloghează drept ”amatori de broaşte, cârnaţi de ficat şi spaghete”, relatează AFP. ”Asta nu apropie Ucraina de pace. Ceasul ticăie”, continuă Medvedev.Cei de la Vacanta Mare se oftica! Ar fi frut sa lanseze ei o astfel de poanta!

MIREASA INVINETITA

Un bărbat care și-a lovit logodnica după ce aceasta l-a învins la un joc în timpul nunții lor a fost acuzat de violență în Uzbekistan, după ce imaginile cu videoclipul s-au viralizat și au stârnit un torent de condamnări, potrivit Le Figaro.O înregistrare video arată cum tânăra este aplaudată de invitați pentru victoria ei înainte ca soțul, aflat lângă ea, să o lovească brusc în cap. Tânăra șocată a fost apoi evacuată. Incidentul a avut loc la 6 iunie în regiunea Sourkhan- Daria (sud).Ce s-a vazut pe inregistrare e un fleac! Va dati seama  ce bataie si-a luat amarata dupa ce s-a strigat darul?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!