home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
29.06.2022
FAPTUL DIVERS

CITU E UN VASILICA FARA NOROC!

Florin Cîțu și-a prezentat demisia din funcția de președintele al Senatului. În realitate el a fost mai mult demis, adică i s-a impus acest lucru.După ce a fost mazilit de la conducerea PNL, astăzi Florin Cîțu a fost alungat și din poziția a doua din statului român: președintele Senatului României. Președinte interimar va fi Alina Gorghiu, cea care taie și spânzură prin PNL, o apropiată a lui Klaus Iohannis, pe care ea l-a făcut președinte. Of, Citule, cine-ai fost si ce-ai ajuns…

POLITICIENI SUB ACOPERIRE

Fostul șef al SIE, generalul cu patru stele Silviu Predoiu, a recunoscut azi că în cadrul serviciului condus de el au activat politicieni-ofițeri acoperiți, care au fost la un moment dat trecuți în rezervă.Prezent la emisiunea lui Ionuț Cristache de la Evz.ro, Predoiu a fost întrebat direct dacă în SIE sunt politicieni ofițeri acoperiți. Fostul șef operativ al spionilor a răspuns că nu în mandatul său, dar că la preluarea mandatului, în 2005, au existat asemenea politicieni, moșteniți din alte vremuri, care au fost trecuți, însă, în rezervă, fenomen care se petrecuse și în mandatul predecesorului său în funcție.”Erau, și au fost trecuți în rezervă. Nu au rămas pe motive de eficiențe. Nu pot să vorbesc și pentru SRI” a spus Predoiu.Va surprinde?Nu era clar?

MANCAM CA-N SOMALIA, PLATIM CA-N DUBAI!

Fotografia unei note de plată, publicată pe internet ca fiind primită în acest sezon estival în stațiunea Mamaia, a stârnit un val de indignare pe internet.Nota de plată pentru două cafele, o băutură răcoritoare, o bere și două pizza a fost de 215 lei.Clientul ghinionist a trebui să plătească 25 de lei pentru bere și 80 de lei pentru o pizza. În postare nu se precizează restaurantul care a emis nota de plată și nici data.„Decât să mă duc să dau banii ăștia pe mâncarea asta si băuturile lor la preturi exagerate, mai bine imi iau mâncare de acasa si de restul iau ceva copiilor”, a fost una dintre reacțiile stârnite de postarea de pe Facebook.„Bătaie de joc. Dar nu sunt cei ce vând fraieri. Cei ce cumpără, din păcate, cu toate scuzele de rigoare”, a scris un alt internaut.Mancarea e fudulie, bautura-i temelie!

CAPUL LUI IOHANNIS PE O TIPSIE DE A.U.R.!

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor anunță într-o conferință de presă că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Werner Iohannis, cunoscut ca și primul turist al țării. Preşedintele AUR, George Simion a anunţat că AUR a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis. ”S-au totalizat până aseară, la 4 dimineaţă, la sediul AUR. Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte. Multe lucruri nu sunt respectate în această țară, la fel cum s-a întâmplat și cu referendumul pentru 300 de parlamentari.”, a spus Simion.E clar! Iohannis nu termina mandatul in picioare!

ROMANII INVENTIVI JEFUIAU CU AUTOBUZUL!

Trei romani cu idei au terorizat Italia cu jafurile lor! Multe dintre acțiunile criminale ale românilor au fost deosebit de grave din cauza pagubelor pe care le-au lăsat în urmă. De exemplu,  „în noaptea de 25 mai, pentru a efectua furtul împotriva sălii de slot Sisal MatchPoint din Santena, autorii au folosit un autobuz școlar și o dubă care tocmai a fost furată ca „berbeci” pentru a sparge vitrinele magazinelor. În urma unei atente activități de investigație care a făcut uz de folosirea interceptărilor telefonice, a numeroase servicii de urmărire și o analiză atentă și meticuloasă a imaginilor înregistrate de sistemele de supraveghere video instalate la diferitele unități comerciale, cei trei români au fost identificați”. Acțiunea românilor, care s-a desfășurat pe o perioadă de câteva luni, a fost una complexă pentru că  „făptașii au lucrat mereu cu fețele acoperite și având grijă să nu lase nicio urmă utilă identificării lor”.Daca ar fi fost lasati in libertate, strengarii ar fi ajuns sa-si cumpere si o locomotiva!

CINE NU E CU PUTIN E AGENT STRAIN!

Duma de Stat din Rusia a adoptat miercuri o nouă lege care permite autorităților să desemneze mai ușor opozanții interni drept „agenți străini”. „Astăzi simțim ingerințe în problemele noastre interne atât din partea Statelor Unite și a Marii Britanii, cât și a altor state. Țara trebuie să se apere de acest lucru”, a declarat miercuri și Viaceslav Volodin, președintele Dumei, în timpul dezbaterilor privind proiectul de lege. „Prin urmare subliniez încă o dată: cel care cântă cu vocea altcuiva, primește bani pentru asta, trebuie să înțeleagă: el este un agent al străinătății”, a adăugat el. Asta ne aminteste de vanatoare de comunisti din America anilor 5o-60! Nu executai ce ti se ordona, erai comunist si infundai puscaria! S-A INTORS ROATA!

DESERTIFICAREA ROMANIEI!

Lacul Amara, din judeţul Buzău, a secat, iar uscăciunea a început să pună stăpânire pe albia de 8.000 de metri pătraţi. Grav este că odată cu dispariţia  luciului de apă, au pierit păsările, peştii şi toată vegetaţia, care semăna cuc ea din Delta Dunării. Este un dezastru ecologic şi economic, strigă disperaţi localnicii din jurul întinderii de apă.Cum ziceau niste pisici ca desertul Sahara esste cea mai mare toaleta de pe Pamant asa vor spune si despre Romania!

ROMANIA-O TARA OCUPATA CU BINECUVANTAREA PRESEDINTELUI

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că a avut „o scurtă discuție” cu președintele american Joe Biden iar tema principală a fost creșterea prezenței americane în România și implicit în regiune. Acesta spune că un comandament de brigadă va fi înființat iar detaliile urmează să fie negociate în următoarele săptămâni.„Am avut o scurtă discuție cu președintele Biden și tema principală, în mod natural, a fost creșterea prezenței americane în România și implicit în regiune. În cadrul sesiunii propriu-zise, președintele Biden a repetat și a spus că suplimentează prezența în România cu un comandament de brigadă. Asta trebuie bine înțeleasă. Comandamentul înseamnă că pe parcurs se va constitui o brigadă care va fi condusă de la acest comandament. Detaliile tehnice urmează în următoarele zile și săptămâni să fie negociate, discutate între diplomați și între militari, ca să știm exact în ce orizont de timp ne încadrăm. Însă importante este, și mi se pare foarte important, că există această intenție declarată de președintele SUA de a suplimenta semnificativ prezența americană în România, de a veni până la nivel de brigadă cu această prezență. Restul detaliilor cu siguranță vor fi comunicate atunci când se negociază și când se iau deciziile foarte concrete. Dar anunțul este foarte foarte bun pentru noi”, a afirmat Klaus Iohannis, după prima zi a discuțiilor dintre liderii NATO.Buna treaba! Ca sa nu ne ocupe rusii, ne ocupa americanii!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!