home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
03.07.2022
FAPTUL DIVERS

RECHINUL UCIGAS!

O romanca a murit, duminica, in statiunea Hurghada din Egipt, in urma unui atac al unui rechin, a transmis Ministerul Afacerilor Externe.MAE a precizat, intr-un comunicat de presa, ca, dupa ce Ambasada Romaniei la Cairo a fost notificata telefonic, de catre agentul unei companii de turism, cu privire la decesul unui cetatean roman de sex feminin aflat in vacanta in statiunea Hurghada, reprezentantii acesteia au intreprins demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile competente egiptene in vederea obtinerii unor informatii suplimentare cu privire la circumstantele producerii mortii acestuia.„Potrivit informatiilor transmise de autoritatile competente egiptene, in urma investigatiilor realizate, a reiesit ca decesul cetateanului roman s-a produs in urma unui atac al unui rechin”, a confirmat MAE.D-aia cateodata e bine sa n-ai bani sa-ti cumperi excursii exotice!

LUKASENKO:DAI IN MINE, DAI IN TINE, DAI IN FABRICI SI UZINE!

Presedintele Aleksandr Lukasenko a amenintat sambata cu represalii militare impotriva oricui ar ataca Belarusul, in contextul tensiunile ridicate, generate de razboiul din tara vecina, Ucraina, transmite duminica dpa, citata de Agerpres. Intr-un discurs pronuntat in ajunul Zilei Independentei, presedintele Lukasenko a spus ca a ordonat fortelor sale armate sa vizeze „centrele de decizie” din capitalele occidentale in cazul unui atac asupra Belarusului, adaugand: „Nu va atingeti de noi si nu ne vom atinge de voi”, potrivit agentiei de presa Belta.In era nucleara conteaza doar cine da primul!

SA INCEAPA DEZMATUL!

Premierul Nicolae Ciuca anunta intrarea in vigoare, de vineri, a masurilor referitoare la cresterea valorii tichetelor de masa si acordarea unui ajutor de 700 de lei pentru pensionarii cu venituri sub 2.000 lei.De astazi, intra in vigoare inca doua masuri importante din pachetul „Sprijin pentru Romania”, prin care protejam romanii afectati de cresterile de preturi. 1 – Valoarea tichetelor de masa va creste cu 50%, de la 20 la 30 de lei. 2 – Pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei vor primi un ajutor de 700 de lei (dupa cel acordat in ianuarie celor cu pensii sub 1.600 de lei)”, a scris Ciuca pe Facebook.Draga Ciuca, te iubim/Ca ca tine nu gasim!

CAND HOTUL PE HOT L-A FURAT, SI DRACU’ S-A MIRAT!

Autorităţile vamale turce au arestat o nava rusă de tip cargo ce transportă grâu ucrainean furat, a anunţat duminică ambasadorul Ucrainei de la Ankara, potrivit Agerpres.Ambasada Ucrainei la Ankara a cerut vineri Turciei să aresteze nava rusească Zhibek Zholy, un cargo de 140 de metri lungime sub pavilion rusesc, ce se afla în proximitatea ţărmului său la Marea Neagră şi care a plecat din portul ucrainean Berdiansk, aflat sub ocupaţie rusă.Vai de capul lor! Isi fura caciula unul altuia!

USA-NICI DACA ESTI LA GRADINITA NU MAI AI VOIE SA AVORTEZI!

O fetiță în vârstă de 10 ani a fost refuzată să facă avort în Ohio după ce Curtea Supremă a decis săptămâna trecută că anulează cauza Roe vs. Wade, demonstrând impactul tangibil pe care decizia Înaltei Curți îl are asupra pacienților care doresc să aibă acces la această procedură medicală, relatează publicația americană The Hill.Mai multa atentie, fetelor! Daca nu doriti sa deveniti mamae la zece ani, nu va mai jucati cu foul!

CAND AI NECAZ PE SOACRA, GARDUL NU E O PROBLEMA!

Clipe de groază pentru o femeie din Timiș, care s-a trezit cu o maşina în casă. La volan era chiar ginerele ei, bine amețit de alcool. Bărbatul şi-a amintit de toate certurile cu soacra şi a vrut să îi dea o lecţie. Așa că s-a dus cu maşina direct în gard. Impactul a fost atât de puternic, încat i-a avariat și casa femeii. Aceasta s-a speriat şi a sărit pe geam. Un gard de beton armat ar fi fost un lucru bun, dar care soacra poate ghici ce-I in mintea ginerelui?

BUN HOT, PROST NEGUSTOR!

Un bărbat a furat un videoproiector în valoare de 32.000 de lei de la Teatrul Național București (TNB) și l-a vândut apoi cu 200 de lei. Polițiștii au reușit să-l identifice rapid și să recupereze prejudiciul.Sa tot faci afaceri cu d-alde d-astia!Dr discret, sa nu afle Politia!

CIUCA II SCHIMBA PE MINISTRI CARE AU INCEPUT SA MIROASA

Este posibil să avem o primă remaniere a Guvernului PNL-PSD-UDMR, sub conducerea premierului Nicolae Ciucă. Prim-ministrul liberal a promis că va prezenta luni, 4 iulie, rezultatele evaluării cabinetului său, iar concluziile urmează să fie discutate în coaliția de guvernare.Daca o schimbi pe Baba Rada cu Rada Baba n-ai facut nimic, draga Ciuca!

BIDEN E FERICIT! SI-A ATINS SCOPUL!

Exportul de gaz american în țările europene a depășit exporturile Rusiei. În luna iunie, livrările de GNL (gaz natural lichefiat) din Statele Unite către Europa au eliminat Gazprom din poziția de lider de piață, exporturile prăbușindu-se din cauza sancțiunilor, scrie Ziare.com. Canalul de Telegram „Ucraina 365” publică un grafic al modificărilor exporturilor de gaze către Europa în ultimul an și jumătate. Potrivit acestuia, în iunie, livrările de gaze rusești către Europa (excluzând Turcia) au scăzut la 5,1 miliarde de metri cubi, în timp ce cu un an mai devreme au depășit 10 miliarde de metri cubi. Livrările în iunie sub formă de GNL din Statele Unite au ajuns la 5,3 miliarde de metri cubi, iar în urmă cu 12 luni, abia depășeau 1 miliard.Asta ar explica sanctiunile impuse de americani! De ce sa luam gaze ieftin de la rusi cand putem plati de trei ori mai mult si lua de la americani?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!