home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
04.07.2022
FAPTUL DIVERS

CIUCA ARE MANIERE/ NU FACE REMANIERE!

După șapte luni de guvernare premierul Nicolae Ciucă a făcut prima evaluarea a miniștrilor din cabinetul său. Rezultatul: nicio remaniere. Prim-ministrul da asigurări că tocmai stabilitatea echipei sale oferă garanții românilor.Daca baietii au cotizat cu cate cincizeci de bani, Ciuca i-a iertat!

DIN MAROC LA LISABONA/TRANSPORTAM DROGURI CU DRONA!

Poliţia spaniolă a anunţat luni confiscarea pentru prima dată a unor „drone submarine” care pot traversa strâmtoarea Gibraltar dintre Maroc şi Spania cu până la 200 de kilograme de droguri la bord, relatează AFP.Operaţiunea a permis confiscarea a trei drone submarine, două în curs de fabricare şi una aproape finalizată, care urmau să fie livrate traficanţilor de droguri francezi pentru transportul unor cantităţi importante de cocaină, a precizat poliţia spaniolă.Imaginatia traficantilor nu are limite! Jules Verne ar fi invidios, daca ar mai trai!

POETA VEORICA DANCILA RUPE INIMILE ROMANILOR!

Fostul premier Viorica Dăncilă, proaspăt aleasă președinte al partidului NOI, a organizat mai multe plimbări în orașe precum Brașov, Sibiu sau Cluj, unde a cântat pentru pace, în fruntea unei coloane de aproximativ 50 de persoane îmbrăcate în tricouri mov.Dăncilă a fost duminică la Brașov, unde a chemat lumea în stradă „să milităm pentru pace”. Coloana formată din câteva zeci de persoane a cântat: „Să fie pace în lume/ Să fie pace pe Pământ/ Să fie pâine pe masă / Și toți ai casei acasă/ Să vină o blândă lumină și nu rachete-n grădină, doar vești frumoase să vină.”Superbe versuri! Si cand te uiti la Veorica, n-ai putea ghici ca scrie versuri asa frumoase!

NICI DE ZIUA LOR AMERICANII NU SE POTOLESC!

Șase oameni au murit și peste 30 au fost răniți, luni, într-un atac armat la parada de Ziua Independenței dintr-o suburbie a orașului Chicago. Cel puțin 26 de persoane au fost transportate la spitalul NorthShore Highland Park, potrivit purtătorului de cuvânt Jim Anthony de la NorthShore University Health System, scrie CNN. Alte cinci persoane au fost transportate la spitalul NorthShore Evanston, care este o unitate de traume de nivel 1Strengarul faptas a ale sa serbeze ziua Americi in cel mai pur stil american!

NE DESPART DOAR CATIVA INCI/DE VALUL COVID CINCI!

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că vor fi puse din nou în funcţiune centrele de testare Covid. Potrivit datelor ministerului Sănătății,  numarul cazurilor s-a dublat față de săptămâna trecută.7.726 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în perioada 27 iunie – 3 iulie, un număr aproape dublu faţă de săptămâna precedentă. „Ce trebuie să facă o persoană care are simptome COVID? Să se testeze la medicul de familie. Repunem în funcţiune şi acele centre de testare care vor fi accesibile persoanelor, mai ales în weekend, unde se pot duce să preleveze o probă, dacă au simptomatologie, după care fie rămân în observaţie la medicul de familie, care poate să le prescrie şi un tratament, fie merg la un centru de evaluare. Sau, în cazul unei evoluţii mai grave, se duc la spital”, a spus ministrul.Nu-I asa ca va era dor de masca?

NU TOTI ROMANII STRIGA “SLAVA UKRAINI”

A fost bătaie generală pe o plantaţie din Germania. Românii şi ucrainenii veniţi la cules de căpşuni s-au bătut după închiderea programului de muncă. Potrivit Bild, 100 de persoane au participat la această încăierarea generală. Incidentul s-a petrecut pe 1 iulie, la scurt timp după ce plantaţia şi-a închis porţile şi programul de muncă pentru acea zi. Potrivit poliţiei germane, chemată de urgenţă pentru a potoli cele două tabere, întreg scandalul a pornit de la o discuţie în contradictoriu între români şi ucraineni. Autorităţile germane nu au dorit să precizeze cu exactitate care a fost subiectul acestei discuţii aprinse care a degenerat.Biden o sa fie tare nemultumit cand o sa afle!

DIN PREA MULTA DRAGOSTE

Scandal conjugal în care în rolul agresorului a fost femeia. Cunoscuţi deja pentru certurile constante, doi soţi din comuna Călimăneşti, judeţul Argeș au avut un nou meci aseară. Eu trăiesc pe drumuri? Eu trăiesc pe drumuri? Mi-ai vândut tot din casă. Cheamă Poliţia! Hai, mă! Cheamă Poliţia! „Acum, s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare şi distrugere şi a fost amendată cu 200 de lei amendă.Asta da romanca plina de temperament!

E TARE NEPLACUT SA TI SE SCUIPE IN CAFEA!

Jurnalistul rus Andrei Karaulov, un lăudător al lui Putin, susține că în urma războiul din Ucraina, turiștii ruși au de suferit în Europa. Potrivit acestuia, cetăţenilor ruși li se scuipă în ceștile de cafea la restaurant, scrie Ziare.com. „Este cumva neplăcut când ești rus, pentru că ești rus, ei nu pot servi o ceașcă de cafea într-un restaurant. Vor scuipa în acea ceașcă. Sunt astfel de cazuri”, se plânge propagandistul.Jurnalistul și bloggerul Denis Kazansky a răspuns plângerilor propagandistului, menționând că în viitor atitudinea față de rușii din Europa se va înrăutăți: „La urma urmei, naziștii nu merită altceva. Va trebui să plătiți și să răspundeți pentru tot”.E doar inceputul! Nu e departe ziua in care li se va urina in cafea!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!