home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
07.07.2022
FAPTUL DIVERS

PUTIN FARA FRICA, NU SE SPARGE, NU SE STRICA SI-N PICIOARE SE RIDICA!

„Astăzi, auzim că ei vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce să zic? Să încerce!”, a declarat Putin în timpul unei reuniuni cu şefii grupurilor politice din camera inferioară a Parlamentului, transmis la televiziune.„Toată lumea trebuie să ştie că nu am început încă lucrurile serioase” în Ucraina, a afirmat el. “În acelaşi timp, nu refuzăm negocierile de pace. Însă cei care le refuză trebuie să ştie că pe măsură ce trece timpul, cu atât le va fi mai dificil să negocieze cu noi”De frica, Boris Johnson a demisionat, si-a luat motanul Larry  si a fugit din Downing Street nr. 10

LUKASENKO ISI ARATA MUSCHII!

Belarusul amenință Polonia cu războiul și spune că această țară va fi primul său obiectiv militar, în cazul în care „va fi atacat”. Adjunctul șefului armatei bieloruse, Ruslan Kosighin spune că Belarusul „va răspunde” cu lovituri asupra infrastructurii de război și a posturilor de comandă ale Poloniei.În cazul declanşării unui conflict, teritoriul Poloniei şi infrastructura sa militară se transformă în obiectivul principal”, a amenințat Kosighin, citat de agenţia oficială Belta, conform Agerpres.Militarul bielorus spune că Belarusul își va concentra răspunsul asupra „centrelor de luare a deciziilor, sistemelor de control, centrelor de amplasare a sistemelor de apărare antiaeriene, arsenalelor și bazelor, dar și altor obiective economice importante”.Din cauza caldurii din ultimele zile, s-a incins tarata in ei!

OAIA VA FI IAR LA PUTERE!

Premierul Nicolae Ciucă a transmis Administraţiei Prezidenţiale propunerea de numire a lui Petre Daea în funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, anunţă Guvernul. Marcel Ciolacu a anunțat oficial, miercuri, că PSD îl propune la Ministerul Agriculturii pe Petre Daea, „un om cu experiență, un patriot, foarte iubit de toți cei care activează în agricultură”.Premierul Nicolae Ciucă a transmis, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a vicepremierului Sorin-Mihai Grindeanu ca ministru interimar al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Prin acelaşi document s-a luat act de demisia lui Adrian Chesnoiu din funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.Mai ramane sa revina si Veorica Dancila la butoane si totul va fi perfect!

DE FOAME MA TIN DE GARD/DAR SUNT MNANDRA CA AM CARD!

Promise de mai bine de o lună, cardurile sociale n-au ajuns nici acum la toţi românii cu venituri mici. Din cele 2,5 milioane, doar 500 de mii au fost distribuite. În plus, multe nici n-au bani pe ele, pentru că alimentarea se face cu întârziere. Autorităţile spun că se gândesc să prelungească programul pentru persoanele vulnerabile până în 2027. Pensionarii vulnerabili mai au de rabdat…

RUSII VOR DISTRUGE CIVILIZATIA UMANA  DOAR DACA VOR FI PROVOCATI!

Moscova consideră armele nucleare doar un factor de descurajare, a declarat joi preşedinta Consiliului Federaţiei (camera superioară a parlamentului federal rus), Valentina Matvienko, asigurând că Rusia nu le va utiliza decât în cazul unui atac nuclear împotriva sa, relatează EFE şi Interfax, potrivit Agerpres. ‘Orice persoană sănătoasă la cap, mai ales dacă este politician, înţelege că un război nuclear (…) este sfârşitul civilizaţiei umane, pur şi simplu sfârşitul planetei noastre’, a concluzionat Valentina Matvienko.Dar mai exista vreun politician sanatos la cap?

“PROSTANACUL” SE VISEAZA IAR PRESEDINTE!

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, își pregătește candidatura la prezidențiale, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse politice. Alegerile sunt în 2024, iar mandatul lui Geoană la NATO se încheie în octombrie 2023. Mircea Geoana nu a raspuns până la ora publicării articolului întrebărilor transmise de G4Media.ro.”Mihaela, dragostea mea, de data asta nu ma mai duc in vizita la Vantu si o sa reusesc!

ZELENSKI A RAMAS FARA O PROPTEA!

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și-a exprimat regretul, joi, în legătură cu demisia premierului Boris Johnson. Liderul de la Kiev i-a mulțumit lui Johnson pentru ajutor și și-a exprimat speranţa că Marea Britanie va continua să ofere asistenţă Ucrainei.”Am aflat cu tristeţe vestea demisiei lui Boris Johnson. Nu doar eu, ci întreaga societate ucraineană, care vă este alături”, a spus Volodimir Zelenski, informează Reuters, citată de Mediafax.”Nu avem niciun dubiu că susţinerea Marii Britanii va fi menţinută, dar conducerea exercitată de dumneavoastră şi charisma au făcut special acest ajutor”, a subliniat Volodimir Zelenski.Premierul britanic demisionar l-a sunat pe preşedintele Ucrainei şi i-a transmis că susţinerea Marii Britanii va continua.Regina e de  alta parere!

“TOREADORII” S-AU IMPUNS INTRE EI!

Cel puţin cinci persoane au fost rănite în timpul primei curse cu tauri care a avut loc în acest an în cadrul Festivalului San Fermin din Pamplona, organizat în nordul Spaniei, informează DPA, potrivit agerpres.Organizatorii acestui eveniment faimos şi controversat au precizat joi că rănile suferite de cele cinci persoane nu au fost provocate de coarnele taurilor.Cum zice si cantecul:nu e rana de cutit/ci e rana de iubit!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!