home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
10.07.2022
FAPTUL DIVERS

STRENGARUL OLAF SCHOLZ SE TINE DE GHIDUSII!

Cel puţin nouă femei care participau la o serbare a Partidului Social-Democrat (SPD) german, în prezenţa cancelarului Olaf Scholz, au fost drogate cu substanţe numite „drogul violului”, a declarat sâmbătă o oficialitate a SPD pentru AFP.Se poate, mestere? Pai ce exemplu ii dai fratelui tau social democrat Ciolacu?Chiar vrei sa o ia razna?

MAIA SI CODRUTA SE DAU UTA-UTA!

Laura Codruța Kö​vesi, șefa Parchetului European, întreprinde o vizită la Chișinău, în perioada 11-14 iulie. Anunțul a fost făcut de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, care a organizat vizita,transmite Anticorupție.md.Laura Codruța Kövesi va fi însoțită de Marius Bulancea, șef Unitate, Parchetul European (EPPO).Ulterior, Kövesi ar urma să aibă mai multe întrevederi cu reprezentanți ai guvernării, dar și cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. În luna ianuarie 2021, șefa statului s-a întâlnit la Bruxelles cu procurora-șefă a Parchetului European, Laura Codruța Kövesi. Atunci, Sandu a declarat că își dorește o colaborare cu instituția europeană pentru a impulsiona reformele din sistemul justiției în Republica Moldova.Din septembrie, 2019, Kövesi ocupă, funcția de procuror-șef al Parchetului European, pe o perioadă de 7 ani.Credem ca Maia a invatat de la Basescu In ce fel poti scapa de adversarii politici si acum vrea sa puna in practica.

CHIAR DACA ARE 69 DE ANI, PUTIN NU STA DEGEABA!

Vladimir Putin, 69 de ani, va fi din nou tată. Alina Kabaeva, 39 de ani, fostă campioană olimpică și mondială la gimnastică ritmică, iubita lui Putin, este însărcinată și îi va dărui președintelui rus o fetiță, a scris, pe 8 iulie, canalul rusesc de Telegram General SVR, preluat de publicația elvețiană Blick.„Dragi abonați și vizitatori ai canalului, tocmai am primit vestea! Am scris deja că Alina Kabaeva, partenera președintelui Rusiei, este însărcinată, iar ieri a devenit cunoscut că va avea o fetiță”, a scris canalul de Telegram, despre care se știe că este apropiat de Kremlin, care a precizat că viitorul tată „nu e prea încântat”.Ca sa-l umileasca, Biden ar trebui sa anunte ca in curand va avea octeti!

IOHANNIS CIULESTE URECHILE LA STIRILE DIN SRI LANKA

Preşedintele din Sri Lanka şi-a anunţat demisia după ce mii de protestatari i-au ocupat reşedinţa din capitala ţării. La aflarea veştii, oamenii au petrecut cu muzică, dans şi artificii, chiar în locuinţa şefului de stat. Şi premierul a renunţat la funcţie. Casa lui a fost incendiată de protestatari. Preşedintele Gotabaya Rajapaksa şi-a anunţat demisia la doar câteva ore după ce protestatarii au luat cu asalt clădirea rezidenţială. A fost pretextul perfect pentru o petrecere chiar acolo. Oamenii au cântat la pian, au dansat, şi-au făcut poze în scaunul preşedintelui şi s-au bătut cu perne. Petrecerea a continuat şi în această dimineaţă. Unii au făcut gratare şi au împărţit alimente celor nevoiaşi, alţii s-au apucat de sport în sala de fitness a preşedintelui. Cele câteva milioane de rupii găsite în locuinţă au fost predate poliţiei.Pe cand o petrecere similara la Cotroceni?

ROMANII NU PREA VOR SA SE AUTORECENZEZE!

Deşi perioada în care se realizează recensământul naţional se apropie de final, aproape 4 milioane de oameni încă nu s-au înregistrat. După ce completarea datelor online a dat multe bătăi de cap, iar metoda clasică din casă în casă nu a dat roade din lipsă de recenzori, autorităţile redeschid centrele fixe pe ultima sută de metri. Acolo vor fi ajutaţi să îşi treacă datele toţi rezidenţii care nu au ştiut sau nu au putut până acum să îşi înregistreze datele. Asa sunt romanii, mai discreti! Nu le place sa se laude cate camere ausi daca le lipseste apa curenta! Sa-i intelegem!

CAND PAPARUDELE TRAG CHIULUL

Lacul Hălceni se întindea pe mai bine de 400 de hectare, acum, mai mult de jumătate este secat pentru că în zonă nu a plouat de aproape trei luni. Apă ar fi trebuit să fie pe toată această suprafață, până la stuful care se observă în depărtare. Pământul este atât de uscat încât s-au format crăpături de câțiva centimetri, doar scoicile care erau- odată – din abundență în lacul Hălceni mai amintesc că acolo a fost apă.Desi preotii nu mai prididesc cu slujbele aducatoare de ploaie, nimic nu se intampla! E timpul de umblat la arma secreta:PAPARUDELE!

S-A INTALNIT HOTUL CU TROMPETA RUSEASCA!

Presedintele AUR, George Simion si ministrul Energiei Virgil Popescu si-au continuat disputele si duminica, pe aeroport, la Viena, dialogul fiind transmis in direct pe Facebook de catre liderul AUR, la doar o zi dupa ce ministrul a lansat un atac dur la adresa sa, catalogandu-l drept „trompeta ruseasca”. Simion i s-a adresat lui Popescu cu formula ”hotul Virgil”, spunandu-i ca a venit la ”stapanii de la OMV”. In replica, ministrul Energiei l-a numit din nou ”trompeta ruseasca” si l-a intrebat daca a fost trimis de Putin la Viena. „Ce faci, hotule? Te plimbi pe la Viena?”, il abordeaza Simion pe Virgil Popescu. Ministrul l-a amenintat: „Ia sa caut eu o politie, pe aici, ca aici nu esti in Parlament!”. Ulterior, ministrul Energiei a anuniat ca saptamana viitoare va depune a treia plangere penala impotriva lui George Simion.CIRC FARA BANI!

PENTRU DRULA PENELISTII NU MAI SUNT BUNI!

Catalin Drula, proaspat ales presedinte al USR, a avut un discurs foarte dur la adresa actualei guvernari, sustinand ca pesedistii si penelistii sunt „banditi”. „Dupa doi ani de pandemie, romanii s-au trezit cu o tradare a lui Iohannis, care a adus PSD-ul la guvernare, si cu o o criza economica si cu socialism cu epoleti la guvernare. Este o criza economica care nu era inevitabila, cel putin in amploarea ei si amploarea care a capatat-o, cea mai mare din UE, este cauzata de guvernarea banditeasca a PSD si PNL. O guvernare care cheltuie banii oamenilor cu nesimtire si indatoreaza tara zi de zi. Cu o mie de euro pe secunda, oameni buni.Va spun clar si raspicat ca putem avea si buna guvernare. Cu munca, tenacitate, lucrurile de schimba in bine. Dati-ne voturile, nu mai dati voturile banditilor astora care au dus tara acola unde este”Mama si ce buni erau PNL-istii cand furau cot la cot cu  ei, dar acum , cnd fura cu PSD-istii nu mai sunt buni!

BECALI DEZINFECTEAZA CU AGHEASMA TRASEUL LGBTQ!

Duminică, la o zi după marșul Bucharest Pride, Gigi Becali a participat la un protest anti-LGBTQ, alături de preoți și alți oameni, în Piața Victoriei, relatează Libertatea.Becali a stropit tot drumul cu agheasmă și a citit rugăciuni. La protestul organizat duminică de Frăția Ortodoxă au participat în jur de 100 de persoane, printre care și Gigi Becali, patronul FCSB.
Protestatarii au refăcut drumul pe care cu o zi în urmă s-a desfășurat Bucharest Pride, manifestația comunității LGBTQ, la care au participat 15.000 de oameni. Protestatarii au cântat cântece religioase, au spus rugăciuni și au stropit cu agheasmă. Ei au venit la eveniment cu icoane și cu steagul României.Lasa-ne, domn’ Becali sa ne modernizam si noi! Daca Dumnezeu Soros  A DAT ORDIN SA FIM PIDOSNICI, CE TE BAGI MATALE?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!