home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
21.07.2022
FAPTUL DIVERS

CE SE INTAMPLA, DOCTORE?

Sorin Oprescu nu va fi extrădat din Grecia, din cauza condiţiilor de detenție din închisorile din România, astfel încât fostul primar general al Capitalei rămâne în Grecia și se află în stare de libertate. Ministerul Justiției a transmis niște explicații, la solicitarea TVR Info.Obisnuit cu spaga, Oprescu a stiut cui sa dea darul!

CORONAVIRUSUL NU ALEGE!

Preşedintele SUA, Joe Biden, ‘a fost testat pozitiv la COVID-19’ joi şi prezintă ‘simptome foarte uşoare’, a anunţat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre. Kevin O’Connor, medicul președintelui, a declarat că Joe Biden resimte oboseală, are rinoree și ocazional o tuse uscată.’Oameni buni, mă simt foarte bine. Vă mulţumesc pentru grijă. Tocmai i-am sunat pe senatorul Casey, congresmanul Cartwright şi primarul Cognetti (şi pe verii mei din Scranton!) să le transmit regretele mele pentru absenţa de la evenimentul nostru de astăzi‘, a este mesajul lui Joe Biden postat pe contul oficial de Twitter @POTUS.Daca ar fi boier, Putin i-ar trimete imediat cateva doze de vaccin Sputnik V!

BUCURATI-VA ROMANI! STATUL VA MAI DA O SANSA!

Perioada de colectare a datelor pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor a fost din nou prelungită. De această dată până pe 31 iulie. Și asta pentru că, până acum, a fost recenzată la nivel naţional în jur de 88 la sută din populaţia ţintă, estimată la începutul recensământului. În coada listei, după București, este județul Timiş. Sa vezi acum imbulzeala! Ciuca spera ca macar pana in decembrie recenzarea sa se incheie! Decembrie anul viitor!

OLGUTA A INTRAT LA APA!

Craiova, cel mai mare municipiu din Oltenia, a rămas fără rezerve de apă potabilă. Și a fost luată deja o măsură radicală: la ora 21.00, alimentarea va fi întreruptă în mare parte din oraş, pentru refacerea stocurilor după cum a anunțat compania locală de apă.Noroc ca oltenii au zaibar!

MAGHIARII RENUNTA LA GULAS?

Barna Tanczos, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, a declarat miercuri că unele administraţii locale vor trebui să impună restricţii la utilizarea apei potabile, considerând că este o mare risipă ca cetăţenii să ude grădinile cu apă potabilă, „chiar dacă ne pare rău pentru roşii”.Ori nu e maghiar sa nu stie ca gulasul fara o rosie sau macar un bulion ceva, n-are aceeasi savoare!Decat asa, mai bine lipsa!

MEDVEDEV FACE MISTO DE EUROPENI!

Fostul președinte al Rusiei Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a amenințat, într-un mesaj publicat, joi, pe canalul său de Telegram, Uniunea Europeană și Ucraina. În mesaj, Medvedev „prezintă” 11 puncte în care susține tezele oficiale ale propagandei de la Kremlin.Prostuții europeni au fost cinic amăgiți de americani, obligați fiind să suporte cele mai dureroase consecințe ale sancțiuni care lovesc țările UE. Europenii obișnuiți vor îngheța chinuitor în caselor lor în această iarnă”, scrie fostul președinte al Rusiei.Ce e mai prost e ca are dreptate!

ORBAN BATE CUBA CU PUTIN!

Rusia se asteapta sa isi dezvolte relatia „strategica” pe care o are cu Ungaria, in ciuda sanctiunilor adoptate de Uniunea Europeana impotriva Moscovei, a declarat joi seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov, potrivit AFP, citata de Agerpres. „Apreciez sincer relatiile noastre. Discutiile noastre de azi au confirmat natura lor durabila si strategica. Si le vom dezvolta prin toate mijloacele posibile”, a declarat Lavrov intr-o conferinta de presa comuna, la Moscova, cu omologul sau ungar Peter Szijjarto.Rusia nu va permite ca sanctiunile europene „sa interfereze in cooperarea noastra si vom cauta solutii pentru ca aceasta cooperare sa devina in toate domeniile impermeabila la aceste capricii si incercari de pedepsire”, a adaugat el.Proverbul spune ca te faci frate si cu dracul, dac vrei gaz ieftin!

CAND TE URCI IN POM SI TI SE IA SCARA

Mai mulţi români care au zburat de la Timişoara la Londra (Lutton) au fost nevoiţi să stea aproximativ jumătate de oră în avion pentru că nu a avut cine să pună scara de coborâre la avion. „Credeţi-mă. Ne uităm pe geam şi nu este absolut nimeni”, le-a transmis una dintre stewardese pasagerilor, scrie Adevărul.Avioanele ar trebui prevazute cu lifturi!

TARZAN CACIU SI BABUINII!

Ajuns ministru de Finanțe, Adrian Câciu (PSD) spune că ”mediul de afaceri este esențial pentru a afla necesitățile reale ale economiei”. În urmă cu un an însă, avea alte păreri pe care nu se sfia să le scrie pe Facebook, anunță HotNews.ro.Mai exact, în urmă cu un an jumătate, Adrian Câciu susținea că 90% dintre antreprenori sunt „babuini”.Într-un comentariu la o postare, răspunzându-i unui utilizator care spunea că bugetarii sunt plătiți 100% din ce produc privații, Adrian Câciu susținea că „problema este că dezechilibrul este la modul cum sunt plătiți angajații în privat pentru că noi avem doar 10% antreprenori și restul babuini-antreprenori”.Daca ar fi stiut atunci ca o sa ajunga ministru, ar fi scris altfel.

DRAG IMI E AL MEU BADITA/ CA BEA CEAI DE PUFULITA!

 Președintele rus Vladimir Putin a vorbit în cadrul Forumului ASI despre noua ordine mondială pe care vrea să o impună, pentru a o schimba pe cea „unipolară” menținută de Vest, în care dezvoltarea s-a făcut cu frâna de mână trasă. În aceeași ordine de idei, în care rușii trebuie să renunțe la produsele occidentale, i-a îndemnat pe cetățeni să bea ceai de pufuliță, pentru că e mult mai folositor „decât vreo Coca-Cola plină de chimicale”.El chiar a spus că va vorbi cu ministrul Agriculturii să se asigure că va crește producția acestei plante.Ceaiul lui Ivan sau pufulița este o plantă căreia îi sunt atribuite numeroase beneficii pentru sănătate. Una dintre principalele utilizări este pentru combaterea afecţiunilor sistemului urogenital, inclusiv adenomului de prostată.Ura, daca urmam indicatiile tatucului Putin, vom putea sa facem pipi fara probleme!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!