home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
07.08.2022
FAPTUL DIVERS

DANSATUL DIN BURIC POATE DAUNA GRAV!

O rusoaica a scapat ca prin minune dupa ce a cazut de la geamul unui Mitsubishi Pajero 4×4 in miscare, in timp ce dansa din buric. Incidentul a avut loc in Makhachkala, capitala Daghestanului, o republica musulmana cu reguli stricte din sudul Rusiei.„Dansurile periculoase nu duc la lucruri bune, mai ales pe sosele”, a relatat News Daghestan, citat de  The SunLocalnicii ar trebui sa se comporte cu mai multa „modestie si decenta”, a scris publicatia.Videoclipul a fost, de asemenea, criticat ca fiind un semn ca „desfraul este peste tot”.Soferul – omul de afaceri Sharap Kurbanov, in varsta de 24 de ani – a fost nevoit ulterior sa isi ceara scuze public pentru ca a incalcat regulile de circulatie.Are si dansul din buric limitele lui! Rares Bogdan stie…

CODRIN SE DA UTA , UTA CU CODRUTA

Iata ce schelalaie renumitul neica nimeni Codrin STEFANESCU pe pagina sa de socializare pe care Zukerberg nu i-a inchis-o inca:„Vreau sa va explic public ceea ce se intampla azi in Romania, ca sa intelegeti, cu totii, in mod foarte clar si exact, care este miza atacurilor suburbane indreptate impotriva lui Liviu Dragnea, in ultimile saptamani.In Romania se pregateste etapa finala a ‘marii invazii’! A mai fost una cu Barna, in 2020. Nu le-a reusit!
Astfel, astazi in acest moment, zeci de Fundatii si O.N.G.-uri, cu sute de filiale judetene si orasenesti, finantate toate din strainatate, alte sute de organizatii sorosiste, neomarxiste si globaliste, cu toate filialele lor teritoriale, impreuna cu grupari intregi de tradatori din structuri de stat, parlament, guvern, partide politice si grupari politice, noile ‘partide de buzunar’ infiintate ca ciupercile dupa ploaie, cu toti impreuna si la aceeasi comanda, pregatesc platforma si candidatura la presedentie a Laurei Codruta Kovesi, pentru alegerile din 2024.Valeu, otraviti fantanile parjoliti ogoarele, Vine Codruta!

NUTI UDREA SE VAITA CA N-ARE FRIGIDER

Elena Udrea s-a plans, sambata, intr-o lunga postare pe Facebook de conditiile din inchisoare. Ea spune ca nu are frigider pentru a pastra alimentele primite si ca au loc scandaluri provocate de persoane cu probleme psihice. „Legea spune ca se poate primi un singur pachet cu alimente, o data pe luna, compus din 10 kg mancare plus 6 kg de fructe si legume. Cum poti pastra mancarea 30 de zile??? Mai ales ca acum, la 30 de grade afara, mancarea nu rezista de pe o zi pe alta, avand in vedere ca nu exista frigidere aici, sau chiar si iarna este imposibil sa pastrezi mancarea si mai ales fructele si legumele pentru o luna intreaga. Si care este logica acestei reguli??? Cat timp exista dreptul la a primi 3-5 vizite pe luna, de ce nu se poate imparti cantitatea de mancare pentru a fi primita in transe la fiecare vizita??? Exista si camere cu 16 femei care oricum sunt supra aglomerate. Unde sa mai depozitezi si mancarea pentru atatea persoane?Propunem ca Udrea sa beneficieze de trei pachete pe zi aduse de la Marriott!Obrazul subtire cu obraz gros se tine!

CIOLACU-INVITAT SA-SI PUNA POFTA IN CUI!

Liderul PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru sustine, referindu-se la problema rotativei din 2023, cand functia de premier ar urma sa fie preluata de PSD, ca a schimba un premier cu un an inainte de alegeri, cand ai razboi la granite, nu ar fi un semnal bun. Muraru este fratele geaman al ambasadorului Romaniei in SUA, Andrei Muraru.Romania nu a avut niciodata un scenariu din acesta, al unei retrageri negociate din postul de premier. Intr-adevar problema schimbarii premierului in mai-iunie anul viitor apare in protocolul coalitiei. Insa personal cred ca trebuie sa vedem cum va arata situatia geopolitica la momentul acela, pentru ca a schimba un premier cu un an inainte de alegeri in plin conflict la marginea granitelor Romaniei nu cred ca fi un semnal bun. Si Marcel Ciolacu a spus la un moment dat, inainte ca premierul Nicolae Ciuca sa fie si presedinte PNL, ca daca lucrurile merg bine in coalitie si la guvernare nu este sigur ca va mai fi realizata rotativa”, a declarat pentru News.ro, liderul PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru.Firesc! E foarte greu sa gonesti cainele de la macelarie!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!