home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
08.08.2022
FAPTUL DIVERS

DAI IN MINE, DAI IN TINE SI N-O SA-TI FIE PREA BINE!

Pericol duminică dimineață pentru turiştii care se bronzau pe o plajă din sudul Bulgariei. O mină marină a fost observată în apropierea țărmului, în largul unei plaje. Mina a fost văzută de un tânăr care făcea scufundări. El a anunțat salvamarii. Ulterior, pirotehniștii bulgari au detonat bomba.Cand minele au sa ajunga si pe Coasta de Azur, UE va lua sigur masuri!

LA COSTINESTI SE COMERCIALIZEAZA SI CARNE DE DINOZAUR???

Tone de carne şi alte produse expirate încă din 2019 au fost găsite de comisarii de la Protecţia Consumatorului la un control făcut în Costineşti. Acţiunea a vizat un singur operator economic, care are mai multe puncte de lucru în staţiune, şi a fost coordonată de poliţişti şi procurori. La una dintre locaţiile verificate a fost nevoie chiar şi de intervenţia ofiţerilor din trupe speciale.Daca ar fi cautat mai bine , inspectorii gaseau sigur si carne mai veche, de mamut, ichtiozaur, brontozaur etc!

BIDEN E CA PASAREA PHOENIX!

Preşedintele SUA, Joe Biden, a fost testat negativ pentru COVID-19 duminică, pentru a doua zi consecutiv, şi îşi va putea relua angajamentele şi deplasările, a anunţat medicul Casei Albe, citat de Reuters. Testat prima dată pozitiv pe 21 iulie, Biden, în vârstă de 79 de ani, părea să se fi vindecat după ce a urmat un tratament împotriva coronavirusului.A avut chiar mai multe teste negative, astfel că pe 27 iulie a ieşit din izolare.Trei zile mai târziu însă, Joe Biden a fost testat din nou pozitiv, ceea ce medicul Casei Albe a descris drept o ”recădere”, caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid.Uite ca tocmai cand Putin astepta sa fie invitat la parastas, Biden a renascut din propria cenusa si acum zburda ca un manz! Bravo, ba!

LUCIAN BODE-SPAIMA RINGULUI DE DANS!

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a fost prezent la Festivalul Untold, sâmbătă seară, el postând pe pagina sa de Facebook fotografii în care apare alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc şi de fondatorii Untold, Bogdan Buta şi Edy Chereji. Ministrul a afirmat că situaţia de la evenimentul muzical se prezintă bine şi este atent monitorizată de structurile MAI.D-AIA N-AU MAI PUTUT TINERII SA SE DROGHEZE DUPA POFTA INIMII!

DE SCAPAM DE VARIOLA, NU SCAPAM DE RUJEOLA!

Avem din ce în ce mai puţini copii vaccinaţi contra rujeolei, ceea ce poate duce oricând la o nouă epidemie. Rata este undeva spre 75%, dar pentru a controla aceasta boală, procentul trebuie să fie de peste 95%, explică specialiştii. Un alt factor important este legat şi de numărul de ucraineni care au venit în România, despre care nu se ştie dacă sunt sau nu vaccinaţi.Nu stiu ce sa mai inventeze astia ca sa ne sperie! Cu tusea magareasca ati incercat?

PROMETEUL ZILELOR NOASTRE!

Operație rară de transplant, la Institutul Clinic Fundeni. O femeie de 54 de ani a fost salvată de nepotul său de 24 de ani, care i-a donat o parte din ficat. Andrei este militar la Scorpionii Roșii Craiova, iar spiritul lui de sacrificiu ar fi mers și mai departe. Spune că ar fi făcut acest gest pentru oricine ar fi avut nevoie.Stim ca ficatul se regenereaza, dar parca iti trebuie ceva curaj pentru asta!

ODATA IN VIATA ARE OMUL MUSCHI PE EL!

Aflat în vacanță la Fort de Brégançon, președintele Emmanuel Macron a ieșit pe mare într-o canoe, la bustul gol, doar în slip. Însoțit de o gardă de corp aflată într-o altă canoe, liderul de la Elysee a navigat circa 20 de minute, iar imaginile au devenit imediat virale pe rețele sociale. Francezilor le-a atras atenția un detaliu, semn că șeful statului francez nu lasă nimic la întâmplare. La fel cum au făcut și alți foști președinți ai Franței, Emmanuel Macron își petrece concediul la fortul din Brégançon alături de soția sa Brigitte Macron, dar nici măcar șeful statului nu este imun la valul de căldură cu care se confruntă regiunea. Miercuri după-amiază, Macron a decis să se răcorească și să simtă direct briza mării într-o canoe vopsită în culorile drapelului Franței, alb-albastru-roșu, un amănunt care nu le-a scăpat francezilor, așa cum nu a trecut neobservată nici condiția fizică de invidiat a președintelui în vârstă de 44 de ani, fost fotbalist amator când era în facultate.Cine poate, poate!Biden nu s-ar fi incumetat, de frica sa nu-i de apa pampersii!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!