home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
30.08.2022
FAPTUL DIVERS

RAGOSTE CU NABADAI

O femeie ofițer a demisionat din funcția pe care ocupa la penitenciarul Margineni după ce a început o relație cu Cristian Marian Beja, un interlop cunoscut pentru traficul cu droguri din cluburile bucureștene.Povestea de dragoste este relatată de publicația Presshub.Conform sursei citate, femeia a demisionat lunea trecută, pe 22 august, pentru a putea continua relația cu deținutul acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală. Acesta din urmă a fost între timp eliberat din arestul preventiv.Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor transmite că în anul 2021, femeia ofițer a fost „premiată” cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, „pentru lucări de excepție și misiuni speciale. Sindicaliștii se întreabă ironic „care au fost acele lucrări de excepție și misiuni speciale?”.Vedeti ce face dragostea? Lucru mare!

E ROMEO DUNCA IN HALUL ASTA DE SARAC?

Ziarele de scandal urla pe prima pagina cum ca iubita lui Romeo Dunca ar fi fost fotografiata cu popoul gol langa un bar din Mamaia.Chiar asa de sarac sa fie vajnicul lider PNL incat sa nu-i poata cumpara respectivei o pereche de pantalonasi?Cand am aflat ca respectiva e rusoaica,s-a facut lumina in mintile noastre! Romeo se aliniaza in rand cu cei care aplica sanctiuni impotriva Moscovei!

PARASUTISTUL PARASUTA

Parașutistul rus Pavel Filatiev, care a devenit cunoscut după ce a fugit din țară, criticând dur acțiunile lui Vladimir Putin, și-a rupt pașaportul și alte documente rusești în fața camerei și le-a aruncat în toaletă.În vârstă de 33 de ani, soldatul a petrecut două luni pe front în Ucraina. Ulterior, acesta a publicat pe Vkontakte, un jurnal de 141 de pagini în care vorbește despre experiența trăită pe front.Acum, el s-a filmat pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris în timp ce își rupe pașaportul rusesc, pe cel militar și carnetul de veteran și le aruncă în toaletă, potrivit Ziare.com.Daca e atat de curajos, de ce n-a facut gestul asta la Moscova?

TURISMUL ROMANESC N-ARE NEVOIE DE MILIARDELE RUSILOR!

Rușii supărați că nu pot face turism în Europa. Se ia în discuție această variantă, dar românii deja au anunțat primii că nu îi vor mai primi. Sa vada tanti Europa ce supusi suntem si ca nu ne tenteaza banii murdari ai rusilor!Dar rușii au unde să își lase miliardele: în China, Turcia, Dubai, Thailanda. Suntem cam siguri că Grecii și Bulgarii nu vor pune nici o interdicție, banii rușilor pentru ei sunt buni.Noi ramane sa ne vaicarim ca HORECA e pe moarte si ca n-avem pentru asa ceva nici macar bani de inmormantare!

BINE CA NU I-AU DAT LICHID DE FRANA!

O bătrână din California a decedat după ce angajații azilului i-au dat să bea lichid de vase în loc de suc. Alți bătrâni au fost transportați la spital. O sursă a declarat pentru NBC Bay Area că lichidul de spălat vase ar fi putut fi confundat ușor cu sucul de struguri. „Este posibil să fi fost o greșeală. Cineva a crezut că este un ulcior în care se află suc de struguri și l-a turnat în pahare, însă era un fel de lichid de curățare”, a declarat sursa implicată în investigație. „Soluție de curățare alcalină, care elimină proteine”, a declarat fiica bătrânei decedate. I-a fost sete amaratei, daca a baut asa ceva fara sa clipeasca!

DISPAR BETIVII, SE INMULTES DROGATII!

Se întâmplă pentru prima oară în România. Polițiștii nu își explică fenomenul. Potrivit statisticilor, oamenii legii au prins mai mulți șoferi drogați la volan față de cei băuți. Mai bine de 70 de dosare penale au fost deschise luna trecută pentru șoferii care au condus sub influența substanțelor interzise, fiind relativ mai multe în comparație cu 60 de dosare pentru șoferii băuți.Numai lucruri bune invatam de la occidentali!

BINE-I MIRELUI/CAND CANTA PHOENIX LA NUNTA LUI!

Phoenix, plătită din donații pentru spital. Confirmarea că trupa Phoenix a lui Nicu Covaci urma să cânte la nunta lui George Simion de la Măciuca a stârnit un scandal național: mulți fani ai legendarei trupe și membri din anii ’70 ai grupului s-au declarat șocați de alegerea lui Covaci, scrie Defapt.ro.Acesta din urmă, însă, s-a apărat cu următoarela argumente: „Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”.Nunta, inmormantare, bani sa iasa! Banii nu au miros!

SOSOACA N-A VENIT LA NUNTA LUI SIMION, DAR O SA VINA LA DIVORT!

Senatoarea fostă AUR Diana Şoşoacă aruncă bomba imediat după nunta lui George Simion dezvăluind, intr-o discutie  cu Adriana Bahmuțeanu, că proaspăta soție a acestuia și-a lăsat iubitul pe care îl avea de doi ani pentru a se căsători cu liderul politic și profețind că relația nu se va termina bine, transmite Inpolitics.„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta(…) Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a spus Diana Şoşoacă.”Din păcate pentru ea, îmi pare sincer rău. E atât de frumușică, de delicată, de senzuală. Eu îi urez să aibă parte de fericire, dar permite-mi, și ca mamă, și ca soție, și ca mai ales ca politician care are o luptă cumplită cu sistemul, nu o văd bine. Îmi pare rău, eu le urez fericire, să le dea Dumnezeu numai bine, dar nu”, a mai spus Şoşoacă. Ai grija, Simioane! Sosoaca e cu ochii pe tine!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!