home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
12.09.2022
FAPTUL DIVERS

CINE NU E CU NOI E IMPOTRIVA NOASTRA!

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a declarat într-o conferință de presă că reprezentanții Germaniei și ai Franței i-au transmis că Belgradul trebuie să aleagă o tabără: fie cea a Occidentului, fie cea a Rusiei.Conform liderului sârb, reprezentanții celor două puteri europene i-au spus că președintele rus, Vladimir Putin, a instituit o nouă „cortină” și fiecare țară trebuie să aleagă de ce parte se poziționează.„Aseară am avut o conversație de două ore cu reprezentanții lui Olaf Scholz și Emmanuel Macron, care ne-au transmis o propunere care ar trebui să ducă la o soluție finală și imediată, așa cum zic ei, la problemele pe care le înfruntăm legate de Kosovo. Nu trebuie să vă spun că nu a fost o conversație ușoară. Am fost informat că Putin a „ridicat o cortină” și acum este la latitudinea fiecăruia să declare de care parte a ei vrea să fie: de partea cortinei unde nu există economie sau de partea succesului, unde se află ei”, a spus Vucici, citat de B92.Grea alegere! Bombardamentele NATO n-au fos inca uitate…

VIKTOR ORBAN NU STA CU MAINILE IN SAN!

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat vineri, la Antena 3, că a primit invitație la un eveniment despre declararea autonomiei Transilvaniei față de România.Grapini a spus că e-mailul provine de la un anumit „Comitet pentru Independența Transilvaniei” care o invită la o conferință internațională organizată la Bruxelles pe 23 septembrie.Europarlamentarul a menționat că din câte știe e-mailul a mai fost primit și de cel puțin un alt europarlamentar român.Maine poimaine ne trezim ca intrebam:”da’ unde-i Transilvania noastra?’SI CA UNGURII NE RASPUND:” A FOST A VOASTRA!”

CU MOARTEA PE MOARTE CALCAND!

O avocată pro-life din Detroit, Michigan, a refuzat să renunțe la speranță când a aflat că are cancer de sân în stadiu terminal în timp ce era însărcinată cu fiul ei cel mai mic.Jessica Hanna a declarat pentru EWTN News că a fost pasionată de problema pro-viață încă de când era tânără, iar sarcina ei de anul trecut a provocat-o să-și pună convingerile în acțiune.Chiar dacă mai mulți medici au sfătuit-o să facă un avort, Hanna a ales viața. Fiind de confesiune catolică, ea s-a rugat și le-a cerut oamenilor de pe rețelele de socializare să se roage, iar în cele din urmă a fost vindecată de cancer.Iata ce inseamna sa speri pana in ultima clipa!

IN CURAND VOM MERGE SI LA WC CATE DOI!

Ministrul Energiei din Elveția, Simonetta Sommaruga, recomandă dușul în doi, pentru a face economie,  chiar dacă recunoaște că  „de la o anumită vârstă” nu mai este confortabil.Chiar și în aceste condiții, propunerea trebuie luată foarte în serios, scrie cotidianul elvețian Blick, citat de Digi24.Într-un interviu, Simonetta Sommaruga a vorbit despre măsurile care ar trebui respectate pentru a trece iarna mai ușor, cu un consum mai mic de energie. Totodată, ea recomandă dușul în doi.„Știu că dușul în doi nu mai este confortabil pentru toată lumea după o anumită vârstă”, a subliniat ea, vorbind despre faptul că mulți s-au amuzat pe această temăTot pentru economie ar trebui sa mergem la toaleta cate doi, ca sa tragem apa o singura data si sa folosim cealalta parte a hartiei igienice!!!

ACARUL ORBAN IL VEDE PE IOHANNIS “DERAIAT”!

Fostul lider PNL Ludovic Orban afirmă că președintele Klaus Iohannis este „complet deraiat” pentru că a decorat un fost apropiat de Liviu Dragnea și pe „omul lui Plahotniuc” din Republica Moldova.Cum să decoreze emanația lui Dragnea la Curtea de Conturi? Sau pe Marian Lupu, omul lui Plahotniuc, candidat la președinția Republicii Moldova, retras de Plahotniuc pentru a îl avantaja pe Dodon?Desigur, pe vremea cand era “generalul”, tot ce facea, facea bine!

CIUTACU NU CREDE TOT CE AUDE!

Jurnalistul Victor Ciutacu privește cu scepticism știrile despre succesele militare ale Ucrainei. Ciutacu crede că noile informații sunt pură propagandă.Înmormântarea reginei ține așa mult ca să nu ne prindem când eliberează Zelenski toată Ucraina și, de plictiseală, cucerește și Rusia. Iar e una dintre perioadele alea în care a venit cașcaval proaspăt la casieria propagandei și iau bătaie rușii de nu se mai scoală de jos. Cât au fost pe hold plățile către mâncătorii de rahat luați cu ziua, nu mai pridideam cu cititul știrilor disperate că a rămas voinicelul ăla mic fără armament/muniție și e groasă treaba”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.Cand un ziarist vorbeste despre propaganda, sigur o face in cunostiinta de cauza!

“MXXE PSD!” ZBIERA ELITA TNL!

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor. Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile. La lucrările Şcolii de Vară au rostit discursuri liderul PNL Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care le-au vorbit despre curaj, principii şi responsabilitate, transmite News.ro. Ciolacu a taxat imediat derapajul: „Din punctul meu de vedere, preşedinta lor a făcut un gest corect. Atât au putut. Poate o fi un amendament la ‘România educată’. E jignitor şi arată o imaturitate, cred că au o problemă internă. Când nu ai capacitatea de a dezvolta ceva, atunci înjuri. Chiar dacă e o căsnicie, cum spuneau unii, nu din dragoste, din interes. Presupun că nici în căsniciile din interes nu există astfel de jigniri”, a menţionat acesta.

SIMONA HALEP SI-A SCURTAT NASUL?

Simona Halep a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul feței și a lăsat fanilor un mesaj despre starea de sănătate.Sportiva a decis să se opereze la nas pentru că avea mari probleme cu respirația, ocazie cu care a făcut și câteva ajustări estetice.Românca nu mai putea respira corect, iar acest lucru l-a simțit cel mai bine pe durata zilelor petrecute la Washington, în vara acestui an.Simona a afirmat că rinoplastia a decurs bine și că abia așteaptă de revină pe terenul de tenis.”Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava, deoarece aveam nasul complet înfundat.Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție chirurgicală. Mulțumesc!O DECIZIE INTELEAPTA! Unii sun ca de la un timp, nici cu prajina nu-i ajungeai la nas!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!