home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
03.10.2022
FAPTUL DIVERS

ROMANIA MERGE BINE, DAR INTR-O DIRECTIE GRESITA!

România se confruntă cu un fenomen îngrijorător, arată o analiză bazată pe informații furnizate de Comisia Europeană (Eurostat), Institutul Național de Statistică, precum și date extrase din cercetarea sociologică Barometrul Tinerilor din România 2022: Peste 60% din tinerii români consideră că România merge într-o direcție greșită și nu au încredere în Parlament, Guvern și Președinție, iar numărul tinerilor care părăsesc definitiv România s-a dublat în ultimii 10 ani, arată documentul întocmit de Alexandru Manda, cu sprijinul IRES și al Societății Academice Române.Cocluzia sondajului? Daca am sta pe loc am fi mai castigati!

ZECE NEGRI MITITEI!

Mihailo Podoliak, un consilier al șefului biroului președintelui Zelenski, a scris pe Twitter că cei care susțin cererea sunt „în mare parte țări care își amintesc [de] ghearele otrăvitoare ale imperiului rus, relatează HotNews.ro.„În 48 de ore de la semnarea cererii lui Zelenski de a se alătura NATO, 10 țări din bloc sprijină adeziunea Ucrainei la Aliață – în mare parte țări care își amintesc de ghearele otrăvitoare ale imperiului rus. Suntem recunoscători pentru leadership și responsabilitate. Istoria se face astăzi”, a scris Podoliak pe Twitter.Daca se incrunta Putin la ei, din cei zece negri mititei care susin intrarea Ucrainei in NATO vor ramane doar noua, opt, sapte, etc!

SOSOACA A LUAT PUMNI IN BURTA!

Iata ce declara pentru Ecopolitic:Am fost lovită de oamenii lui George Simion. Mi-au dat doi pumni în burtă, au lovit o femeie de 73 de ani, mi-au lovit oamenii, au încercat să răstoarne platforma. Mai mult, Simion, s-a dus la jandarmi să le spună că platforma este proprietatea lor. Când am cerut acte, au făcut drum întors, mi-au luat la bătaie oamenii. I-am invitat să facem unitate dar şi-au adus bătăuşii. Înjurau, ameninţau. Am hotărât cu toţii, AUR, CPN, Neamul Românesc să nu aducem semne electorale, să avem un protest de bun simţ în Piaţa Victoriei.Să vii la Victoriei, la mitingul meu, pe care eu cu Maricel Viziteu l-am luat cu protocol, şi să ceri să faci ce vrei tu în Piaţă, să înjuri pe cei care au luat cuvântul, aşa ceva este inacceptabil. Să loveşti femei, bătrâni şi să instigi la violenţe, realizez că acest Simion este omul sistemului”, a declarat senatorul Diana Şoşoacă pentru Ecopolitic.Cine participa la mitinguri multe mai ia si pumni in burta!

PIEDONE-COMISARUL FARA GOARNA!

  • Dar cu acces la Facebook, TikTok, Instagram, Telegram si alte alea, ca doar asa e normal in puscarie, transmite un nou comunicat pentru tara: ”Mesaj de la Piedone pentru cei care refuză să organizeze alegerile parțiale, conform legii: Vă este frică, știu!

Ați atacat ca hoardele, imediat ce m-au luat.

Vă știu bine…

Vă știu și alții…

Vă știți, la rându-vă, care și cum!

Știu că vă este frică!

  • Când lăsați de izbeliște poporul și-i cereți să rabde pe întuneric în numele izbânzii voastre politice… cetățeanul nu vă mai vrea în preajmă! Vă urăște!

Știu… Ați plătit bani grei pe sondaje electorale și v-au speriat rezultatele lor!

Da, ați supărat poporul! Și nu-l mai puteți împăca, pungașilor! Aud că sunt peste 50 de localități unde refuzați, cu de la voi putere, (că legea altceva spune!) să organizați alegerile, mă!!!

  • Peste 50 de localități, mă!

Sunt ale voastre, mă?

Sunteți vătafii acelor comunități, mă, loazelor?

Băgați-vă mințile în cap, guvernatori vremelnici!!!

Nu este țara voastră, mă! Nu sunteți stăpânii acestei țări!

Puteți comanda x, y, z sondaje de acum și până când va fluiera arbitrul! Ntzzz… E gata!

Sunteți pe făraș! Sunteți antipatici! Sunteți prea mărunți, prea neînsemnați, prea avari, prea falși ca să conduceți un popor atât de inteligent și de mare!

  • Ieșiți, loazelor, din bula aia cu cravată, diplomat, secretară, șofer și mapă!!!

eșiți, loazelor, din confortul ăla nedrept în care v-ați aciuat și vedeți cum trăiește poporul!!!

Respectați legea, loazelor!

Lăsați oamenii să decidă în comunitățile lor, amatorilor!

Lăsați cetățenii să-și aleagă primarii pe care-i vor!

  • Faceți poze la sindrofii cu sclipici european, vă pozați mari democrați. Și voi??? Ce sunteți voi??? Dictatura? Puterea eternă?

Lăsați aroganțele și respectați legea!Organizați alegeri!

  • Respectați cetățeanul care vă plătește salariul, secretara, cafeaua, șprițul, papica, biroul, carburantul, mașina, costumul, rangul și excursiile degeaba (că nimic nu înțelegeți din ele).

PS: Împărate… ești lider, ești boss și cârmaci, ești unicul zvelt chiparos din pădurea asta în care vezi doar vreascuri!

S-a terminat, știi bine!

  1. Ți-ai bătut joc și ai pierdut!

Permite alegerile parțiale așa cum te obligă legea, mister X.

  • Știu… vei pierde, omule!

Vei fi perdant la capătul tuturor alegerilor care vor mai avea loc aici, pe pământ românesc! Și tu și ai tăi! Dar veți fi perdanți cu acte! Asta vă dă dreptul să intrați în istorie! Ca cei mai slabi, desigur!

Cu respect pentru popor și dragoste pentru țară, Piedone NEVINOVAT”Daca ar fi scos la munca, asa cum ar fi normal, Piedone n-ar mai avea timp de invective!

SUNTEM CAMPIONI LA SPAGA!

Românii se află în fruntea clasamentului privind „plicurile cu bani” date cadrelor medicale, arată un raport Eurobarometru privind corupția. Pe locul doi sunt grecii.Cel puțin unul din opt cetățeni greci care au apelat la serviciile sistemului public de sănătate a fost nevoit să dea „plicul cu bani”, scrie cotidianul Kathimerini.Sistemul de sănătate este considerat de marea majoritate a grecilor cel mai corupt sector al societății. Iar în ultimii trei ani acest sentiment s-a intensificat.După cum arată cel mai recent raport Eurobarometru privind corupția, care a fost realizat în martie și aprilie și la care au participat 1.013 persoane, 91% dintre greci consideră că primirea plicurilor cu bani, precum și abuzul de putere pentru câștig personal, sunt răspândite în sistemul de sănătate.În sondajul Eurobarometru 2019 privind corupția procentul a fost de 81%. Media cetățenilor statelor membre UE care consideră corupția un fenomen răspândit în sistemul de sănătate al țării lor este de 29%.Si cu toate astea, ne pleca medicii din tara pe capete!Li s-a urat cu binele?

UCRAINA-PAMANT AMERICAN!

Potrivit unor surse, companiile multinaționale gigantice – și investitorii și fundaţiile din spatele acestora – dețin 28 la sută din terenul arabil ucrainean, dar chiar şi alte surse mai modeste vorbesc despre câteva milioane de hectare.Trecerea terenurilor ucrainene în mâini străine a fost solicitat de Departamentul de Stat al SUA, Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială. Ucrainenii s-au opus mult timp, până când a venit Zelenski.De aceea a zis Biden ca NICIODATA, NICIODATA, NICIODATA, nu va recunoaste referendumurile lui Putin!Dar IOHANNIS? O avea si el case pe-acolo?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!