home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
30.10.2022
FAPTUL DIVERS

SENATORUL BATISTUTA SE LAUDA CU CAT A CITIT!

Rareş Bogdan a declarat că are câteva mii de cărţi în plus citite faţă de Marcel Ciolacu şi dacă se apucă să vorbească de liderul PSD, acesta „trebuie să îşi ia trei firme de consultanţă să-i pună vorbele în gură”. Liberalul a mai precizat că s-a luptat cu „personaje mult mai cultivate ca Marcel Ciolacu” şi l-a dat exemplu pe Victor Ponta.Rareş Bogdan a declarat, duminică, la Digi 24, că cei de la PSD se dovedesc „nişte copilandri”.„Noi niciodată nu ne vom ataca partenerii de coaliţie, dar mi se pare că toată imaginea de 32 de ani a PSD au făcut-o zob oamenii ăştia, pentru că pur şi simplu se dovedesc nişte copilandri”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.Întrebat dacă se referă la Marcel Ciolacu, Rareş Bogdan a răspuns: „Mă refer la cei care caută permanent scandal, caută permanent zâzanie, în loc să se preocupe de adevăratele chestiuni care ţin de ţară”.Mestere, nu conteaza cat ai citit, conteaza cat ai inteles din ce-ai citit!

RUSIA ACUZA UCRAINA CA LANSEAZA DRONE DE PE NAVELE CU CEREALE!

Rusia anunţă duminică faptul că a recuperat fragmente de dronă folosite în atacul Flotei ruse la Marea Neagră, la Sevastopol, în Crimeea, sâmbătă, şi acuză că acestea au folosit coridorul securizat destinat transportului cerealelor, relatează AFP.”Dronele maritime se deplasau în zone de securitate a «coridorului cerealelor»”, acuză Ministerul rus al Apărării, care precizează că a recuperat fragmente de drone din mare. Unele dintre aceste drone aveau ”module de navigaţie fabricate în Canada”, iar o dronă ar fi putut să fi fost lansată ”de pe una dintre navele civile închiriate de Kiev sau de stăpânii săi occidentali în vederea exportării produselor agricole din porturi maritime din Ucraina”, acuză ministerul rus.Rusia a anunţat sâmbătă, ca represalii faţă de acest atac, că-şi suspendă participarea la Acordul de la Istanbul privind exportul cerealelor ucrainene, vitale în aprovizioonarea alimentară mondială.Ei, la zece saci cu grau merge si o drona incarcata cu explozibil!

AMERICANII L-AU CHEMAT LA ORDIN!

Șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, va efectua o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, în perioada 31 octombrie – 9 noiembrie, anunță MApN. În program sunt planificate întrevederi cu președintele Comitetului Întrunit al Șefilor de State Majore, șefii categoriilor de forțe, precum și cu reprezentanți ai unor think-tank-uri din domeniul securității.Vizita șefului Statului Major al Apărării se înscrie în cadrul acțiunilor de consolidare susținută a cooperării militare cu SUA, spune ministerul. Relațiile solide de colaborare existente între cele două armate se subsumează obiectivelor Parteneriatului Strategic dintre țara noastră și SUA, urmărind interesele naționale ale României de promovare a stabilității în Europa.Nu era mai simplu sa-i trimita mutarile in plic?Nu mai cheltuia omul bani pe avion!

PARTIDA SUA-RUSIA SE JOACA IN ROMANIA!

Ilie Șerbănescu susține că războiul direct dintre SUA, respectiv aliații NATO vs. Rusia se va desfășura de pe teritoriul României. Marile companii americane continuă să plece din țara noastră, avertizează economistul.Primele semnale cu privire la război s-au dat deja, crede economistul Ilie Șerbănescu. Cele mai periculoase trupe americane se află pe teritoriul României, la 5 kilometri de granița cu Ucraina. De asemenea, este binecunoscut faptul că țara noastră facilitează trimiterea de arme pe bandă rulantă în țara lui Volodimir Zelenski.Nu-i corect! Ca sa accepte tararea noastra in razboi, Iohannis ar fi trebuit sa mai primeasca o sepcuta cadou!

BARNA IL VEDE PE IOHANNIS TRADATOR! TARGOVISTE?

Vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România (USR) Dan Barna a declarat că președintele Klaus Iohannis a trădat România, prin faptul că a adus PSD la guvernare, deși le-a promis cetățenilor că nu va mai lăsa PSD să conducă țara.„Domnul Iohannis este preşedintele care a trădat România. Este o relaţie de adversitate, e un lucru deja mic în relaţia cu un preşedinte care a minţit cetăţenii privindu-i în ochi că va lupta ca PSD să nu mai conducă această ţară, un preşedinte care a adus PSD la guvernare şi nu o dată, ci în repetate rânduri şi care în momentul de faţă nu doar că nu mai îndrăzneşte să apară în faţa cetăţenilor este un preşedinte care continuă să fie absent din societate în cele mai sensibile şi importante momente ale sale, un preşedintele care susţine o coaliţie PSD-PNL şi care îşi aranjează licitaţii pentru prietenii săi, atât de jos suntem”, a declarat Dan Barna, la Digi24.Sa vina elicopterul! Iohannis inca mai are o sansa sa scape de furia USR-istilor alungati de la ciolan!

IGOR DODON POMPAT CU DOLARI DE RUSI!

Fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon primea un salariu lunar de 45.000 de dolari de la Moscova, scrie, Washington Post. Acest ziar scrie că a obținut de la serviciul ucrainean de securitate documente ale FSB – servicul rusesc de securitate internă – care arată cum încearcă Moscova să manipuleze state din Estul Europei, deși campania sa militară se clatină.„FSB a canalizat zeci de milioane de dolari de la unele dintre cele mai mari companii de stat din Rusia pentru a cultiva o rețea de politicieni moldoveni și a reorienta țara spre Moscova, indică documentele și interviurile”, arată publicația de la Washngton DC.Noi ne-am fi asteptat sa fie vorba de ruble! Dolari au americanii!

LUMEA BUNA A PLANETEI PETRECE LA CASTELUL BRAN!

CEO-ul Tesla şi SpaceX Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari ar urma să petreacă Halloween-ul în România, la Castelul Bran. Peter Thiel, fondatorul PayPal, a aterizat azi-noapte pe aeroportul Otopeni.Pe lista celor 200 de invitați care vor participa la petrecerea de Halloween se află Sergey Brin, întemeietorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, co-fondatorul PayPal Luke Nosek, magnatul Larry Page, care ocupă locul 6 în topul celor mai bogați oameni din lume în anul 2022 și co-fondator Google, dar și vedete, actori și artiști.Unii dintre invitați au ajuns în România la bordul unui avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă azi-noapte în jurul orei 03:00, ora României.Lipseste Rares-Batistuta(probabil n-a gasit un rimel pe masura) Citu(l-a prins evenimentul cu parul nevopsit) si Carmen –prima doamna(pesemne, n-a gasit o fusta suficient de scurta)

CIOLACU AMENINTA CA-SI IA JUCARIILE SI PLEACA!

Marcel Ciolacu a amenințat voalat cu ieșirea de la guvernare după ce acuză amenințările primite de la liberali și dacă i se vor cere înlocuiri „pe nedrept” la ministerele pe care le dețin social-democrații, potrivit alogritmului din coaliție.Marcel Ciolacu a transmis vineri partenerilor de la guvernare că s-a săturat de acuzaţii şi că va reacţiona de fiecare dată „până când vor recunoaşte adevărul”, însă asta nu înseamnă „că aruncăm ţara într-o criză politică”.Ciolacu a mai susținut că PSD „face diferenţa şi în Parlament, şi în Guvern” şi că a adus o coerenţă clară, prin miniştrii săi, în actul de guvernare.Stati linistiti, dragi romani! Nici batut nu pleaca un caine de la macelarie!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!