home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
04.12.2022
FAPTUL DIVERS

ADIO SEX IN AFARA CASATORIEI!

Parlamentul indonezian urmează să voteze un nou cod penal, care va pedepsi cu închisoarea sexul în afara căsătoriei, au confirmat pentru The Guardian oficiali ai statului asiatic.E clar. Pentru aventurieri si nimfomane nu mai e de trait in Indonezia!

IOHANNIS CATRE NATO:SPUNE-MI UNDE, CAND SI CUM!

Președintele Klaus Iohannis spune că flancul estic al NATO are nevoie de mai multă forță de descurajare și că liderii Alianței trebuie să facă planuri concrete, pentru ca, în cazul unui atac, se știe exact cine, ce trupe și unde trimite.Exact asta ar vrea si Putin sa stie!

CIUCA VREA “TAXA PE SOARE”!

USR a acuzat guvernul Ciucă de emiterea unei ordonanțe de urgență „care inventează o nouă taxă în plină criză energetică: taxa pe soare”, care îi vizează pe cei care au investit în panouri fotovoltaice. Super! Platim taxa pe lumina si curand vom plati si taxa pe intuneric! Suntem pe drumul cel bun! Drumull care duce spre prapastie!

INAINTEA TRUPELOR RUSE, NEW  YORKUL A FOST OCUPAT DE SOBOLANI!

Primăria din New York a scos la concurs un loc de muncă inedit: recrutează un „director pentru reducerea numărului de rozătoare”, pentru a scăpa străzile de șobolani.Pai atunci de ce-o mai criticati pe Clotilde Armand? Daca americani nu pot rezolva problema, ce pretentie mai aveti de la ea?

ZELENSKI NU VREA PACE!

Propunerea preşedintelui francez Emmanuel Macron ca Rusia să primească garanţii de securitate în cadrul unor viitoare negocieri menite să pună capăt războiului din Ucraina a fost primită duminică cu critici puternice la Kiev şi în statele baltice.Bombele lui Putin au fost primite mai bine?

TESTOASA CARE L-A RATAT PE NAPOLEON!

Jonathan, cea mai bătrână ţestoasă din lume, împlineşte 190 de ani pe insula Sfânta Elena, teritoriu britanic din Oceanul Atlantic şi unde locuitorii o sărbătoresc de vineri.„Când te gândeşti, dacă a eclozat în 1832 – epoca victoriană – Doamne, schimbările care au fost în lume” de atunci, a afirmat Joe Hollins, veterinarul care are grijă de ţestoasă, relatează Agerpres. Jonathan a văzut 35 de guvernatori trecând pe acest teritoriu britanic de peste mări, dar l-a ratat pe Napoleon, care a fost în exil pe insulă între 1815 şi 1821.Acum locuieşte în reşedinţa guvernatorului alături de David, Emma şi Fred, ţestoase mult mai tinere.Locuitorii din Sfânta Elena au organizat trei zile de sărbătoare începând de vineri şi guvernatorul insulei îi va oferi ţestoasei legumele preferate.La si mai multi ani, Jonathan! Hai ca poti!

BATUTA CRUNT PENTRU O BAIE FIERBINTE!

Caz șocant în Satu Mare. Un bărbat și-a bătut fiica vitregă, pentru că a consumat prea multă apă caldăEa spune că nu este prima dată când e lovită de tatăl vitreg. De această dată însă, după ce a fost lovită crunt cu pumnii, picioarele și cu mătura, eleva a cerut ajutor la 112.E clar:spalatul devine un lux pe care doar bogatii si-l mai pot permite!

RAFINARIILE RUSESTI SUNT CONFISCATE DE EUROPENI!

Italia a plasat o rafinarie administrata de gigantul petrolier rus Lukoil sub supravegherea provizorie a statului pentru a evita inchiderea acesteia si a garanta aprovizionarea cu energie, a declarat pentru AFP o sursa guvernamentala.Rafinaria ISAB este una dintre cele mai mari din Europa si risca sa fie nevoita sa isi inceteze productia din cauza embargoului impus de Uniunea Europeana asupra importului de titei rusesc pe cale maritima, care intra in vigoare la 5 decembrie.„Administrarea provizorie” a rafinariei cu sediul in Sicilia va dura maximum 12 luni, a precizat sursa citata, in urma unei interventii a cabinetului pe aceasta tema.In limbaj diplomatic “provizoriu” inseamna definitiv!

GEORGE SIMION TRIMIS LA PUSCARIE SAU LA BALAMUC?

Liderul PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru, a criticat declaratiile sefului AUR George Simion, prin care acesta solicita ca Romania sa nu mai ajute Republica Moldova, sustinand ca „troll-ul Kremlinului vrea, de fapt, izolarea romanilor de peste Prut, marginalizarea lor si tratarea ca pe un inamic”.Totodata, Muraru afirma ca „putinistul George Simion dovedeste, inca o data, ca este la conducerea celui mai antiromanesc partid”.„Prin declaratiile facute in Ziua Nationala a Romaniei, troll-ul Kremlinului vrea, de fapt, izolarea romanilor de peste Prut, marginalizarea lor si tratarea ca pe un inamic. Simion cere ca Romania sa nu mai ajute Republica Moldova in pragul unei ierni grele si in fata unui santaj abject administrat de Federatia Rusa fratilor de peste Prut. George Simion vrea ca Romania sa nu mai sprijine guvernul pro-european de la Chisinau, singurul capabil sa scape Republica Moldova de influentele putiniste. La toate astea se mai adauga faptul ca aproape 1 milion de cetateni moldoveni au cetatenie romana iar datoria noastra este sa ii protejam, nu sa ii abandonam”, a scris sambata pe Facebook deputatul PNL, Alexandru Muraru.Daca nu ii ajutam noi, Simioane, cine sa-i ajute? Putin?

SCAPI CU VIATA SI-O FACI LATA/DACA AI BANI DE COPLATA!

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții care au deja asigurări de sănătate, potrivit proiectului strategiei naționale de sănătate pentru perioada 2023-2030, pusă în dezbatere publică pe site-ul instituției.Mai precis, Ministerul Sănătății vrea ca pacienții care vor să primească serviciile medicale de la un anumit medic să plătească o taxă, numită coplată.”Strategia vizează pilotarea furnizării anumitor servicii ambulatorii cu posibilitatea alegerii profesionistului care oferă serviciile de sănătate solicitate, în baza unei coplăți reglementate legal și suportate de beneficiar și a posibilității programării transparente a serviciului respectiv în sistemul electronic de programări”, se arată în nota de fundamentare a strategiei citate.Ai bani, traiesti! N-ai bani? , Ce-ti mai trebuie viata?

ECHIPA LUI HAGI-SCOR DE MAIDAN!

Farul Constanţa, echipa antrenată de Gheorghe Hagi și co-patronată de acesta, a reuşit duminică cel mai mare scor al acestui sezon din campionatul de fotbal, învingând cu 8-0 pe FC Botoşani, transmite Agerpres.Inca doua meciuri d-astea si Farul are golaverajul asigurat!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!