home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
11.12.2022
FAPTUL DIVERS

VOINTA NOASTRA ASTA E: GUVERN FARA UDMR!

După ce președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a cerut la începutul lunii decembrie excluderea UDMR de la guvernare, pe motiv că „liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj României de Ziua Națională, PNL Galați a adoptat o rezoluţie prin care solicită scoaterea UDMR de la guvernare. Dra ce te faci daca UDMR VA ADOPTA O REZOLUTIE IN CARE SA CEARA SCOATEREA PNL SI PSD DE LA GUVERNARE?

ACOLO, JOS, HITLER E FERICIT! 

Numărul persoanelor care aderă la mişcarea extremistă Reichsbürger este în creştere, afirmă ministrul german de Interne, Nancy Faeser, într-un interviu publicat duminică de Bild, potrivit DPA. În această săptămână, peste 3.000 de polițiști și forțe de securitate au organizat razii în 11 landuri, la membri ai grupării de extremă-dreapta suspectate că ar fi pus la cale o lovitură de stat în Germania. SEHR GUT! SEHR SCHÖN! CEL MAI IUBIT DINTRE MEMBRII AUR George Simion reacționează după ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu a relatat că liderul AUR ar fi fost primit cu ostilitate sâmbătă la Târgul Gaudeamus. Simion își prezintă propria versiune, susținând că a stat la târgul de carte aproximativ două ore, timp în care a salutat şi a fost „salutat de sute de oameni” și și-a cumpărat cărți „din domeniul istoriei şi politicii”. El mai spune că a plecat pentru că se grăbea.Se grabea ca sa nu-l ajunga ouale clocite aruncate de admiratori!IATA DE UNDE SE INSPIRA CORUPTII NOSTRI!

Eva Kaili, vicepreşedinta Parlamentului European, a fost arestată şi pusă sub acuzare în cadrul anchetei anticorupţie. Ea nu s-a putut prevala de imunitatea parlamentară pentru că a fost prinsă în flagrant delict – presă Potrivit unei surse judiciare apropiate dosarului, care a vorbit sub protecţia anonimatului, Eva Kaili, eurodeputată din Grecia, se numără printre cele patru persoane încarcerate. Sursa citată a precizat că aceasta nu şi-a putut folosi imunitatea parlamentară deoarece infracţiunea de care este acuzată a fost descoperită „în flagrant delict”, vineri. Sursa a confirmat relatările din presă potrivit cărora Eva Kaili  avea asupra sa „o geantă cu bani” atunci când a fost reţinută de poliţia belgiană.Vedeti? Pestele de la Conducerea Parlamentului European se impute!

PUTIN BUN LA TOATE!

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a discutat la telefon cu omologul său rus Vladimir Putin despre necesitatea de a „curăţa” nordul Siriei de forţele kurde, potrivit presei.Este important şi prioritar ca zona de-a lungul frontierei să fie curăţată de terorişti, pe o suprafaţă de cel puţin 30 de km în adâncime, în conformitate cu memorandumul de la Soci din 2019″ , a afirmat Erdogan, făcând referire la luptătorii kurzi ai Unităţilor de Protecţie a Poporului (YPG) din nordul Siriei, conform unui comunicat al preşedinţiei turce.Conform Kremlinului, cei doi lideri au discutat despre „problematica” rezolvării conflictului din Siria pe baza „respectării condiţiilor” acordului ruso-turc din 2019. „Organele de apărare şi de politică externă ale celor două ţări vor continua în acest sens contactele strânse” , a precizat preşedinţia rusă într-un comunicat.Da’ ce e, frate, Putin?Pestele gunoier din acvariu?

VIOLATORUL DE PESTE DOI METRI!

Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători români de baschet a fost reţinut în Statele Unite şi este acuzat de viol. Mihai Cârcoană ar fi comis fapta într-un campus studenţesc al Universităţii Dakota de Sud, chiar după petrecerea de ziua sa de naştere. Sportivul, care a făcut parte şi din naţionala de juniori a ţării noastre, riscă acum o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă. Părinţii săi, care au rămas în România, spun că fiul lor este nevinovat.Victima violului este de alta parere!

PE MINE M-AI OMORAT/DAR CU BISHONUL CE-AI AVUT?

Un bărbat de 48 de ani a fost reținut de polițiștii din Vaslui după ce i-ar fi ucis soției sale, de care este despărțit, câinele.Potrivit IPJ Vaslui, sâmbătă, pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-ar fi dus la locuința soției, o femeie de 51 de ani, de care este despărțit în fapt, și ar fi amenințat-o. Ulterior, în lipsa acesteia, bărbatul ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, ar fi sustras un câine din rasa Bichon Maltese și i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului, cu un corp tăietor, ce i-ar fi produs moartea.Polițiștii au emis față de bărbat un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.De asemenea, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, violarea de domiciliu și amenințare.Americanii numesc asta victima colaterala!

SE ISCA-UN NOU RAZBOI/APROAPE DE NOI!

Serbia va cere forţelor de menţinere a păcii ale NATO să o lase să desfăşoare militari şi poliţişti sârbi în Kosovo după o serie de noi incidente petrecute în nordul fostei sale provincii, acolo unde există o majoritate sârbă, relatează Reuters.Preşedintele sârb Aleksandar Vucic a declarat sâmbătă într-o conferinţă de presă la Belgrad că va face cererea într-o scrisoare adresată comandantului forţei NATO din Kosovo, KFOR, dar a recunoscut, pe de altă parte, că nu-şi face iluzii că această cerere va fi aprobată.Daca nu gresim, Primul Razboi Mondial a debutat in Serbia!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!