home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
15.01.2023
FAPTUL DIVERS

TOTI II CANTA PROHODUL LUI PUTIN!

O sursa apropiata lui Putin anunta ca „presedintele isi va desemna mostenitorul ales inca din acest an, in loc sa riste caderea sa”, a relatat vineri cotidianul britanic Daily Mail. Popularitatea presedintelui rus ar fi in cadere libera din cauza esecurilor militare repetate in razboiul din Ucraina, precizeaza The Jerusalem Post.Conform sursei, Putin va dori sa transfere puterea succesorului sau ales si sa se retraga in palatul sau de langa Marea Neagra, mai degraba decat sa riste o lovitura de stat impotriva sa, similar cu ceea ce s-a intamplat cu Gaddafi si alti dictatori.Mai mult, sursa a sustinut ca Putin doreste sa renunte la putere, sa negocieze incheierea razboiului din Ucraina si, de asemenea, sa nu ia parte la alegerile care sunt planificate pentru 2024.Desigur, Putin habar n-are de toate astea!

UN RAZBOI NUCLEAR N-AR AVEA CASTIGATOR!

Putin lasa sa se inteleaga din cand in cand ca ar putea lansa un atac nuclear asupra Ucrainei. Dar posibilitatea unui conflict intre Rusia, Statele Unite si alte tari NATO este deosebit de ingrijoratoare pentru experti. Un razboi nuclear la scara larga ar putea provoca un numar urias de morti. Un studiu recent publicat in revista Nature prezice un numar catastrofal de 5 miliarde de morti in cazul unui razboi nuclear, scrie Glavcom.Macar de-ar muri doar atatia, dar tare ne e teama ca studiul e fff optimist!

GEORGE SIMION FACE DOAR CE STIE: SCANDAL!

Cateva sute de membri AUR, in frunte cu George Simion, au protestat duminica in fata fabricii Kronospan din Sebes.AUR-istii au scandat „Hotii, hotii!”, „Afara, afara cu hotii din tara”, „Afara, afara cu javrele din tara”. Scandarile erau acompaniate de melodii populare.„Trebuie sa oprim furtul padurilor. Se incearca distrugerea padurilor, care trebuie sa apartina romanilor, cum se incearca furtul tuturor resurselor naturale. Privatizarea Romsilva este cea mai proasta idee din cate exista.Invit pe toti activistii de mediu, pe toti care sunt deranjati de ce a facut Austria, sa boicotam companiile de lemn, la Sebes si Radauti, duminica asta si luni, marti si mai departe, impiedicand furtul care este dovedit de autoritati. Veniti alaturi de noi!“, a transmis anterior George Simion pe Facebook.Tot e bine! Daca n-avem paine, macar sa avem circ!

CIOLACU A ADORMIT PE BANCHETA DIN SPATE!

Presedintele PSD, Marcle Ciolacu, a lansat un atac violent, vineri seara, la adresa ministrului de Interne, Lucian Bode. Bode este si secretar general al PNL, partenerul de la guvernare al PSD.„Nu poti sa ai pretentii de a fi jucator regional cand pana acum, toata politica externa, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei.Nu poti sa ai pretentii si sa constati esecuri, care nu numesti esecuri. ‘Dom’ doctor, cum a decurs operatia?’. ‘Excelent, dar pacientul a decedat’. Cam asa e cu Schengenul.Mai, nea Marcele, dar parca si voi sunteti la guvernare…Sau va asumati doar succesele?

ANDREW TATE DADEA CATE-O SPAGA LA FIECARE CINCI MINUTE!

Declarațiile lui Andrew Tate:

„Ei au închis tot.
Poate nu ar trebui să spun asta pe internet dar voi spune. România este coruptă în totalitate. Din cap până-n picioare. Când Corona a venit a trebuit să mă lupt cu lucrurile astea. Am o rețea foarte, foarte extinsă în România. Vreau să fiu foarte clar. Unul din motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc acolo e pentru că eu sunt în eșalonul foarte înalt al societății.Dacă am nevoie să vorbesc cu primul ministru pot să fac asta să se întâmple. Nu pot să fac asta în Vest.Ne-am dus să ne întâlnim cu membri ai Parlamentului și ei erau gen: „Hmm, nu noi, UE dirijează tot rahatul ăsta cu carantina generală”. Ei știau că a fost o înșelăciune, ei știau, toată lumea o știa. Și au zis: ”UE ne-a dat miliarde în fonduri europene” Fonduri europene, mită, ca să asculte. „Deci nu putem să le deschidem (cazinourile). Puteți deschide dacă nu aprindeți luminile în exterior. O faceți pe ascuns”.
Așa că am făcut un târg cu ei: să deschid cazinoul contra șpagă. Așa că am deschis prima lună cu mită dar mita tot creștea pentru că e România, corect?
Șeful Poliției a venit și a vrut și el. Șeful Poliției și-a sunat amici și p*lă de inspectorul de la pompieri, alți nenorociți și cel cu licența de alcool au apărut. Toți dădeau telefoane, hei, cazinoul e deschis și dau șpagă ca să plecați.
Deci înainte să-ți dai seama, la fiecare 5 minute cineva era la ușă pentru mită.”Cu zicea si marele Constantin Tanase:In R omania, ai, n-ai, trebuie sa dai!

NU POATE SA MOARA SPANZURAT CEL CARUIA II E SORTIT SA MOARA INECAT!

O femeie condamnată la moarte pentru uciderea a doi bărbaţi în 2009 s-a înecat cu mâncare şi a murit, a anunţat duminică Ministerul Justiţiei din Japonia, conform Agerpres.Femeia de 49 de ani fusese condamnată pentru uciderea a doi bărbaţi în 2009. Sentinţa a rămas definitivă în 2017. De atunci, ea aştepta să fie executată prin spânzurare.În Japonia, deţinuţilor condamnaţi la moarte nu li se comunică data execuţiei. Când ordinul de execuţie soseşte în cele din urmă de la Ministerul Justiţiei, majoritatea mai au doar câteva ore de trăit.Concluzia:Nu e cum vrea Omul ci cum da Domnul!

PE DAEA L-A LUAT GAIA

O înregistrare dintr-o emisiune la Antena 3, în care ministrul Agriculturii, Petre Daea, pare că doarme și sforăie în timpul unei intervenții în direct, face valuri  pe rețelele sociale. Ministrul Petre Daea a fost sunat și întrebat de realizatoarea Antena 3 despre soarta fermierilor români, amenințați de faliment, în contextul prețurilor scăzute ale cerealelor din Ucraina. Când legătura telefonică a fost transferată în direct, de la capătul firului se auzea respirația unui om care doarme și chiar sforăie. Va dati seama ce plictisitoare era emisiunea Antenei 3 daca pe bietul om l-a luat somnul?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!