home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
21.08.2023
FAPTUL DIVERS

E  LA MODA SA ARESTEZI SPIONI RUSI!

Procurorii germani au anunțat luni că au efectuat percheziții la locuința a doi cunoscuți activiști pro-Kremlin, aceștia fiind suspectați că au încălcat o lege care reglementează producția și transferarea de arme, relatează Reuters și Hotnews.Activiștii în cauză, Max Schlund și partnera sa Elena Kolbasnikova, au organizat numeroase mitinguri de la începerea invaziei rusești în Ucraina anul trecut pentru a protesta față de sprijinul acordat de Germania Kievului.În luna ianuarie a acestui an Reuters a relatat că aceștia au donat fondurile strânse de la susținători ai lor din Germania unei divizii a armatei ruse ce luptă în Ucraina și că banii au fost folosiți pentru a cumpăra diverse echipamente, de la stații de emisie-recepție, la căști și dispozitive mobile. În luna martie procurorii germani au efectuat percheziții la locuința cuplului pentru a căuta dovezi care să coroboreze reportajul agenției Reuters.Ulf Willuhn, un reprezentant al parchetului din Koln, a confirmat luni că perchezițiile au fost desfășurate sub suspiciunea de încălcare a Legii Controlării Armelor de Război, dar a negat că ele au avut legătură cu ajutorul acordat de Schlund și Kolbasnikova unității ce luptă în regiunea Donbas din estul Ucrainei.Legea invocată de procurorii germani reglementează producția, vânzarea și transferarea de arme, de la grenade de mână la puști automate și avioane de luptă.Unul dintre susținătorii celor doi activiști pro-ruși a scris luni pe Telegram că poliția a „intrat cu forța” în locuința acestora și că l-a rănit pe Schlund în timpul perchezițiilor.Willuhn a declarat că nu este la curent cu o asemenea informație și nu a dorit să comenteze asupra ei. Schlund și Kolbasnikova nu au putut fi contactați pentru o reacție.Kolbasnikova a declarat anterior că autoritățile germane „comit fărădelegi” pentru a încerca să reducă la tăcere opozanții politici.Markus Beisicht, avocatul cuplului și un participant la mitingurile organizate de cei doi, a declarat pentru Reuters că apartamentul acestora a fost deteriorat în timpul perchezițiilor de luni și că Schlund a rămas cu mici vânătăi după razie.Eh, daca s-a primit ordin sa arestam spioni rusi, arestam spioni rusi orice-ar fi ei!

NAVALNII FRAUDEAZA ALEGERILE!

Principalul opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, i-a îndemnat luni, 21 august, pe ruşi, din închisoarea în care se află, să voteze pentru ”orice candidat” cu excepţia celor ai puterii, în timpul alegerilor regionale din 10 septembrie, informează Agerpres. ”Trebuie să votăm”, a scris pe site-ul său cel mai cunoscut detractor al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnîi, în vârstă de 47 de ani. ”Alegeţi un candidat care nu este membru al Rusiei Unite, sunt destui candidaţi buni”, a adăugat el, cu referire la partidul aflat la putere.Ruşii urmează să aleagă primarul Moscovei şi diferiţi guvernatori regionali, în timpul unui scrutin considerat de opoziţie ca fiind organizat pentru a servi partidul puterii.Deja aflat în spatele gratiilor, Navalnîi a fost condamnat la începutul lui august la 19 ani de închisoare pentru ”extremism”. Opozantul spune că doreşte ca ruşii ”să-i păstreze obişnuinţa de a se duce la vot”, pentru că ”mai devreme sau mai târziu alegeri libere vor avea loc” în Rusia.De asemenea, Navalnîi consideră necesar ”să fie susţinuţi oamenii care vor să candideze” şi ”să menţină în viaţă ceea ce rămâne din procedeele” pentru observarea scrutinelor.Cu toate acestea, Navalnîi a avertizat că se aşteaptă la un nivel ridicat de fraudă. El consideră alegerile pentru primarul capitalei drept ”viciate” şi ”neavând niciun sens”.Realegerea primarului aflat la sfârşit de mandat Serghei Sobianin este considerată o simplă formalitate.În a 18-a lună de la declanşarea ofensivei împotriva Ucrainei, Rusia se confruntă cu un val de represiune ce vizează atât opozanţii de anvergură, cât şi miile de ruşi care au criticat ofensiva.Vineri, un tribunal rus l-a plasat pe copreşedintele grupului independent pentru monitorizarea alegerilor ”Golos”, Grigori Melkonianţ, în detenţie provizorie, pentru cel puţin două luni. Condamnat de trei ori, Aleksei Navalnîi a fost vizat de justiţia rusă şi înainte de conflictul din Ucraina, însă soarta sa s-a agravat de atunci. Aleksei Navalnîi a fost arestat când a revenit din Germania, la începutul lui 2021, după ce supravieţuise la limită unei otrăviri pe care el o impută serviciilor de securitate ruse, care ar fi acţionat la ordinul Kremlinului. Maratonul său judiciar riscă să nu se oprească aici. Navalnîi mai este urmărit pentru ”terorism” într-un alt dosar, din care se cunoscut deocamdată puţine detalii. Sa-i inveti pe oameni ce sa voteze, asta inseamna sa fii un adevaraat democrat!

COVID:-I’LL BE BACK!

Un oficial de la Casa Albă a declarat că administraţia Biden intenţionează să îi îndemne pe toţi americanii să mai facă un vaccin împotriva coronavirusului în această toamnă, pentru a contracara un nou val de infecţii.Oficialul a precizat că, deşi Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor raportează o creştere a numărului de infecţii şi de internări în spitale din cauza virusului, nivelul general rămâne scăzut.Moderna a anunţat că datele iniţiale au arătat că vaccinul său actualizat COVID-19 este eficient împotriva subvariantelor „Eris” şi „Fornax” la om. Moderna şi alţi producători de vaccinuri împotriva COVID-19, Novavax, Pfizer şi partenerul german BioNTech au creat versiuni ale vaccinurilor lor care vizează subvarianta XBB.1.5.În aşteptarea aprobării din partea autorităţilor de reglementare în domeniul sănătăţii din Statele Unite şi Europa, companiile se aşteaptă ca vaccinurile actualizate să fie disponibile în următoarele săptămâni pentru sezonul de vaccinare de toamnă.„Îi vom încuraja pe toţi americanii să îşi facă aceste vaccinuri de rapel, pe lângă vaccinurile împotriva gripei şi a RSV”, a declarat oficialul.E clar! Oculta Mondiala a decis ca nimeni sa nu scape de vaccin!

L-AU DROGAT CU FORTA!

Matei Vlad Pascu și-a luat permisul de conducere de doar câteva luni. El a plecat la mare împreună cu un grup de prieteni și a condus un Mercedes 450 SL, decapotabil, o mașină de epocă, dar cu un motor foarte puternic.Pe grupurile de șoferi au apărut informații conform cărora, cu o zi înainte de tragicul accident, Vlad Pascu conducea decapotabila cu viteză foarte mare exact pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai, acolo unde a și avut loc accidentul tragic, a doua zi de dimineață.Astfel, cu o zi înainte, un șofer l-a văzut pe Vlad, circulând împreună cu alți 5 prieteni în mașină și, la un moment dat, a efectuat o depășire extrem de riscantă. Norocul a fost că șoferul de pe contrasens a frânat brusc și s-a evitat o tragedie.A doua zi de dimineață, însă, drogat și circulând din nou cu viteză exesivă, Vlad Pascu a intrat într-un grup de 8 tineri, care mergeau pe marginea drumului. Doi dintre ei au murit pe loc, iar alții au fost răniți, doi ajungând la spital.În urma analizelor s-a aflat că Vlad Pascu consumase cocaină, amfetamină și metamfetamină, înainte de tragicul accident. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Luminiţa Popescu, avocata tânărului care a omorât două persoane în accidentul rutier de la 2 Mai, a declarat jurnaliştilor, că acesta a recunoscut că a consumator droguri, dar a precizat că el nu este consumator, ci a primit drogurile în Vama Veche, unde venise la o etrecere. Apărătoarea acestuia a mai afirmat că tânărul s-a prelevat de dreptul de a nu da nicio declaraţie şi a adăugat că starea sa de spirit este una proastă, că a realizat ce a făcut şi îi pare rău.Ea a fost întrebată dacă a fost pentru prima oară când clientul său a consumat droguri.„Da, din câte am înţeles, nu este consumator. Le-a primit în Vama Veche”, a precizat Luminiţa Popescu.„Deocamdată, s-a prevalat de dreptul de a nu da nicio declaraţie. Urmează ca pe parcurs să dea o declaraţie. (…) Starea lui de spirit este una proastă. A realizat ce a făcut, îi pare rău, plânge într-una. A fost o greşeală, îi pare foarte rău şi urmează să tragă consecinţele. (…) Părinţii sunt distruşi. Ce poţi să spui ca părinte în situaţia de faţă? (…) Tatăl ştia că merge în Vama Veche, mama nu ştia. Problema este că ce am vrut să clarific că ceea ce s-a spus şi s-a scris nu este real. Şi corect atât pentru părţile vătămate, cât şi pentru el ca inculpat ar fi ca aceste informaţii să fie cât de cât apropiate de realitate”, a mai transmis avocata.Excelenta avocata!Pe cat pariem ca Matei scapa cu o condamnare la locul de munca, respectiv un luxos bar din Bucuresti?

CE-AM MAI CITIT PRIN ZIARE

  1. Un bărbat a confundat o bucată de săpun cu un sănduleț și a ieșit la plajă.
  2. O pisică a fost declarată „primar onorific” al unui oraș din Japonia.
  3. Un pui de rață a fost văzut în călătorie cu metroul, fără bilet.
  4. Un bărbat a cerut în căsătorie prietena lui în timp ce sări cu parașuta.
  5. Un restaurant a organizat un concurs de mâncat taco-uri fără a folosi mâinile.
  6. Oamenii s-au adunat pentru a stabili un record mondial la cel mai mare număr de oameni care fac sărituri în saci.
  7. Un urs a fost surprins făcându-și cumpărăturile într-un magazin.
  8. Un câine a învățat să facă skateboard și acum participă la concursuri.
  9. Un clovn a fost ales în mod accidental primar al unui oraș mic.
  10. O femeie a găsit o chitară stradală și a început să cânte, atrăgând o mulțime de oameni.
  11. O pasăre a furat telefonul unui trecător și a început să zboare cu el.
  12. Un bărbat a fost surprins dansând în ploaie, cu o umbrelă în mână.
  13. O vacă a fugit de la ferma sa și a fost găsită făcând siesta în mijlocul unui teren de golf.
  14. Un copil a scris o scrisoare primarului cerându-i să facă zilele mai lungi pentru a avea mai mult timp să se joace.
  15. Un bărbat a fost oprit de poliție pentru că conducea un cărucior de cumpărături pe autostradă.
  16. Un restaurant a introdus un meniu special pentru animalele de companie.
  17. O pasăre a furat o geantă de la o terasă și a dus-o într-un cuib.
  18. Un grup de pinguini a fost văzut mergând în fila indiană pe o plajă.
  19. Un oraș a organizat un festival al mărului, iar oamenii au încercat să stabilească recordul mondial la cel mai mare număr de oameni care mușcă în același timp dintr-un măr.
  20. Un băiat a fost văzut împingând un urs polar pe o sanie pe o stradă împânzită de zăpadă.
  21. Un găină a fost ridicată pe o cisternă pentru a protesta împotriva prețului ridicat al ouălor.
  22. Un hotel a introdus o taxă pentru clienții care nu zâmbesc la angajați.
  23. Un șofer a fost amendat pentru că a condus prea încet pe autostradă și a blocat traficul.
  24. Un porc a fost găsit înotând într-un lac din mijlocul orașului.
  25. Un grup de oameni a organizat un flashmob într-o stație de metrou, dansând pe melodia unei piese celebre.
  26. Un șofer a fost oprit de poliție pentru că conducea cu o mașină de jucărie pe autostradă.
  27. Un bărbat a învățat să cânte la chitară în timp ce era închis în lift.
  28. Un festival al săruturilor a avut loc într-un oraș, unde cuplurile încercau să stabilească recordul pentru cel mai lung sărut.
  29. Un tânăr a câștigat un premiu la o competiție de mâncat paste pentru că a folosit o tehnică neobișnuită – a mâncat cu picioarele.
  30. Un băiat a organizat un stand de limonadă pentru a-și plăti amendă pentru că a trecut pe roșu cu bicicleta.
  31. Un bărbat a fost surprins dormind pe un copac în mijlocul unui parc.
  32. Un câine a fost văzut ținându-și umbrela pentru a se proteja de ploaie.
  33. Un oraș a organizat un carnaval cu tematică de unicorni, unde oamenii au purtat costume colorate și coarne de unicorn.
  34. Un urs panda a fost numit „ambasador de pace” într-un parc național.
  35. Un băiat a organizat o petrecere surpriză pentru câinele său, adunând toți vecinii și prietenii patrupedului.
  36. O femeie a mers la cumpărături cu o rață pe umăr și a spus că este „asistenta sa personală”.
  37. Un oraș a organizat un eveniment în care oamenii au purtat mustăți false pentru a sprijini lupta împotriva cancerului de prostată.
  38. Un grup de porumbei a intrat într-un magazin și a început să se plimbe printre rafturi.
  39. Un șofer a fost oprit de poliție pentru că conducea cu un decapotabil fără să aibă mașina închisă și a refuzat să oprească când a plouat.
  40. Un băiat a fost fotografiat dormind în timp ce își ținea capul pe o carte deschisă.
  41. Un urs a fost găsit încercând să intre într-o cabană de pe munte, probabil în căutare de gustări.
  42. Un grup de pisici a fost văzut dansând în jurul unui chioșc cu mâncare pentru animale.
  43. O mașină a rămas blocată pe un pod pentru că șoferul a decis să urmeze indicațiile GPS-ului, care l-a ghidat pe cea mai scurtă rută, dar și cea mai puțin potrivită.
  44. Un grup de pinguini a fost observat admirând o sculptură imensă de gheață a unui pinguin.
  45. Un restaurant a organizat o competiție în care clienții trebuiau să mănânce o pizza gigant într-o anumită perioadă de timp pentru a câștiga premii.
  46. Un câine a fost văzut încercând să adune frunzele căzute din curtea vecinilor și să le aducă înapoi în curtea lui.
  47. Un șofer a fost amendat pentru că a folosit un balon în formă de urs ca și pasager în locul unui om.
  48. Un tânăr a organizat o petrecere pentru câinii din cartier, aducându-le toate jucăriile preferate și deliciile pentru animale.
  49. Un grup de veverițe a fost observat jucându-se cu o minge pe o terasă.
  50. Un bărbat a fost surprins făcând yoga în mijlocul unei stații aglomerate de autobuz.
  51. Un șofer a fost oprit de poliție pentru că încerca să călărească o bicicletă fără să țină mâinile pe ghidon.
  52. Un porc a fost văzut călătorind într-un metrou, cu un bilet cumpărat pe numele său.
  53. Un tânăr a organizat o petrecere tematică „în spațiu”, unde toți invitații trebuiau să poarte costume de astronauți.
  54. Un restaurant a creat un meniu special cu mâncăruri numite după semnele zodiacale, iar oamenii au ales mâncarea în funcție de zodia lor.
  55. Un grup de căței a fost antrenat pentru a aduce băuturi clienților la o cafenea.
  56. Un bărbat a fost văzut dansând în jurul unui ghețar în topless, pentru că voia să „învingă căldura”.
  57. Un șofer a fost oprit de poliție pentru că conducea o mașină decorată ca un carnaval ambulant.
  58. Un câine a fost filmat făcând trucuri impresionante într-un parc, atrăgând privirile tuturor.
  59. Un festival al căpșunilor a avut loc într-un oraș, unde oamenii au concurat pentru a vedea cine mănâncă cele mai multe căpșuni într-un timp limitat.
  60. Un băiat a fost fotografiat făcând o față surprinsă în timp ce privea un pescăruș care încerca să fure un sandviș din mâna sa.

SFATURI INUTILE

  1. Dacă nu găsești telecomanda, încearcă să-ți imaginezi că ești un control mental într-o lume fără butoane.
  2. Dacă viața îți oferă lămâi, întreabă de ce nu le-a făcut în mod direct ca limonade.
  3. Dacă cineva te întreabă cât e ceasul, răspunde cu „Cred că e timpul să cumperi un ceas nou”.
  4. Când cineva îți spune „Să fii tu însuți”, întreabă „Care dintre mine?”
  5. Dacă ai rătăcit drumul, gândește-te la asta ca la o aventură neplanificată de explorare urbană.
  6. Încearcă să te gândești la facturile tale ca la „scrisori de dragoste” de la utilități.
  7. Dacă cineva spune că ai nevoie de o pauză, întreabă dacă pot să-ți dea și o vacanță plătită.
  8. Dacă toată lumea îți spune să calci pe cărarea dreaptă, ia-o pe aleile din stânga pentru puțin mister.
  9. Dacă ai norocul să te trezești devreme, gândește-te că e o șansă să bei o cană de cafea înainte ca cafeaua să-și bea peștele.
  10. Dacă ai primit un sfat proastă, ia-l ca pe un cadou și întreabă dacă au și chitanță pentru retur.
  11. Când ai o zi proastă, imaginează-ți că e doar o versiune alternativă a unui episod de comedie.
  12. Dacă viața îți aruncă lemne, aruncă-le înapoi și spune „Vreau un foc mai mare!”.
  13. Dacă cineva îți spune că te așteaptă „în vârful dealului”, întreabă dacă au și un teleferic.
  14. Dacă ai rămas fără baterie la telefon, gândește-te la asta ca la o oportunitate de a comunica cu oamenii din jurul tău în viața reală.
  15. Dacă te simți blocat, imaginează-ți că ești personajul principal dintr-un joc video și că urmează să deblochezi nivelul următor.
  16. Dacă cineva îți spune că ai nevoie de odihnă, întreabă dacă poți să-l pui într-un plic și să-l trimiți poștal.
  17. Dacă ai rămas în ploaie fără umbrelă, gândește-te că ești parte dintr-un videoclip muzical romantic.
  18. Dacă cineva îți spune că ai „nevoie de o schimbare de scenă”, întreabă dacă are o mașină de teleportat disponibilă.
  19. Dacă te simți stresat, imaginează-ți că stresul tău este doar un personaj nefericit dintr-un sitcom nereușit.
  20. Dacă cineva îți spune să „ieși în lume și să cunoști oameni noi”, întreabă dacă are în vedere un grup de voluntari care împart pizza gratis.
  21. Dacă ai spart ceva, spune că ai creat doar o nouă piesă de artă abstractă.
  22. Dacă cineva îți spune să „mergi pe culmile succesului”, întreabă dacă au un măgar închiriat pentru tine.
  23. Dacă simți că toată lumea îți dă sfaturi, imaginează-ți că ești în fața unui „stand de vânzări de sfaturi” și poți alege doar cele mai amuzante.
  24. Dacă cineva îți spune să „crești și să înflorești”, întreabă dacă trebuie să plantezi flori pe tine.
  25. Dacă ai chef de mâncare de tip fast-food, imaginează-ți că ești un cavaler medieval care se pregătește să cucerească un castel de carton.
  26. Dacă cineva îți spune să „iei viața așa cum vine”, întreabă dacă poți să ceri și opțiunile de la meniu.
  27. Dacă te simți supărat, imaginează-ți că te afli într-o cameră de relaxare cosmică și că universul are butonul de „fără grijă”.
  28. Dacă cineva îți spune să „fii o lumină pentru ceilalți”, întreabă dacă poți să fii o lampă de podea, pentru că e mai confortabil.
  29. Dacă ai uitat ceva acasă, imaginează-ți că ai făcut o „oprire scenică” în drum spre aventură.
  30. Dacă cineva îți spune să „pui umărul la treabă”, întreabă dacă au un umăr suplimentar de împrumut.
  31. Dacă simți că totul merge prost, imaginează-ți că ești în fața unei curse de obstacole pentru îngeri.
  32. Dacă cineva îți spune să „pui capul pe umeri”, întreabă dacă e ok să îl pui în frigider până când găsești o soluție.
  33. Dacă te simți pierdut, imaginează-ți că ești doar în pauza de publicitate a propriei tale călătorii.
  34. Dacă cineva îți spune că „lumea e a ta”, întreabă dacă poți să o închiriezi pentru o zi și să o întorci în stare bună după utilizare.
  35. Dacă vrei să înveți ceva nou, gândește-te că asta îți dă scuza perfectă să porți o pălărie de savant nebun.
  36. Dacă cineva îți spune să „ai încredere în tine”, întreabă dacă pot să vină cu tine și să te susțină în caz că ești pe cale să cazi.
  37. Dacă ești îngrijorat de viitor, gândește-te că ești doar în pauza comercială dintre sezoanele vieții tale.
  38. Dacă cineva îți spune să „te ridici după cădere”, întreabă dacă au și o macara disponibilă.
  39. Dacă ai nevoie de motivație, imaginează-ți că ești într-un discurs motivational, iar publicul e format din suricate.
  40. Dacă cineva îți spune să „creezi o viziune”, întreabă dacă o pot picta cu culori strălucitoare.
  41. Dacă ești nehotărât, imaginează-ți că ești în fața unei mese de bufet cu o gamă largă de opțiuni de viață.
  42. Dacă cineva îți spune să „iubești-te pe tine însuți”, întreabă dacă e ok să-ți oferi ciocolată și flori.
  43. Dacă ai nevoie de timp pentru tine, imaginează-ți că ai programat o întâlnire importantă cu tine însuți.
  44. Dacă cineva îți spune să „ai răbdare”, întreabă dacă au un abonament lunar pentru răbdare în rate.
  45. Dacă ești într-o situație dificilă, imaginează-ți că ești personajul principal dintr-un film de acțiune.
  46. Dacă cineva îți spune să „ieși din zona ta de confort”, întreabă dacă există și o zonă de confort de închiriat pe termen scurt.
  47. Dacă te simți copleșit, imaginează-ți că ești un supererou cu superputeri copleșitoare și că trebuie să salvezi ziua.
  48. Dacă cineva îți spune să „fii sincer”, întreabă dacă e în regulă să spui doar jumătate din adevăr.
  49. Dacă te simți neînțeles, imaginează-ți că ești un personaj dintr-un roman complicat cu o intrigă profundă.
  50. Dacă cineva îți spune să „fii tu însuți”, întreabă dacă poți să fii și Batman.
  51. Dacă te simți blocat în rutină, imaginează-ți că ești personajul principal dintr-un film de călătorii în timp.
  52. Dacă cineva îți spune să „ai încredere în proces”, întreabă dacă procesul are garanție și service post-vânzare.
  53. Dacă te simți stresat, imaginează-ți că ești într-o stație spațială unde gravitația e inversată și toate problemele se ridică în aer.
  54. Dacă cineva îți spune să „vezi partea plină a paharului”, întreabă dacă paharul poate fi refăcut într-un capac pentru a evita vărsarea.
  55. Dacă te simți încurcat, imaginează-ți că ești un detectiv în fața unui caz de puzzle complex.
  56. Dacă cineva îți spune să „fii îndrăzneț”, întreabă dacă au o mască și o pelerină în mărimea ta.
  57. Dacă te simți copleșit de sarcini, imaginează-ți că ești un jongler care jonglează cu globuri de viață.
  58. Dacă cineva îți spune să „ai curaj”, întreabă dacă e de acord să țină mâna cu tine în timp ce încerci ceva nou.
  59. Dacă te simți nesigur, imaginează-ți că ești pe o scenă mare, în fața unei audiențe entuziaste care aplaudă orice ai face.
  60. Dacă cineva îți spune să „creezi propria ta realitate”, întreabă dacă poți să adaugi unicorns și dragoni la peisaj.

AFORISME

  • Cunoaște-te pe tine însuți.” – Socrate
  • „Viața este ceea ce se întâmplă când ești ocupat să faci alte planuri.” – John Lennon
  • „Fiecare zi este o șansă de a face ceva bun.” – Catherine Pulsifer
  • „Minte sănătoasă în corp sănătos.” – Juvenal
  • „Învinge-ți frica și vei fi liber.” – A. J. Heschel
  • „Ceea ce nu te distruge te face mai puternic.” – Friedrich Nietzsche
  • „Prietenia este o plantă care trebuie să fie hrănită cu încredere și dragoste.” – Washington Irving
  • „Nu poți să alegi cum să mori sau când. Poți alege doar cum să trăiești acum.” – Joan Baez
  • „Trecutul este un ghid, nu o închisoare.” – Alan Watts
  • „Oamenii de succes și eșuații au aceeași cantitate de timp la dispoziție.” – Earl Nightingale
  • „Curajul este frica care și-a spus rugăciunea.” – Dorothy Bernard
  • „Nimic nu este mai puternic decât o idee a cărei vreme a sosit.” – Victor Hugo
  • „Nu poți controla vântul, dar poți să-ți ajustezi pânzele.” – Confucius
  • „Tăcerea este adesea cel mai puternic strigăt.” – Confucius
  • „Singurul mod de a face lucruri grozave este să iubești ceea ce faci.” – Steve Jobs
  • „În momentul acela când te gândești să renunți, gândește-te de ce ai început.” – Zig Ziglar
  • „Nu ai un suflet. Tu ești un suflet. Ai un corp.” – C.S. Lewis
  • „Cel mai bun moment pentru a planta un copac era acum 20 de ani. Al doilea cel mai bun moment este acum.” – Proverb chinezesc
  • „Fiecare zi este un nou început. Lasă-i să fie și mai bun decât ieri.” – Rumi
  • „Nu poți să găsești pacea evitând viața.” – Virginia Woolf
  • „În mijlocul dificultăților stau oportunități.” – Albert Einstein
  • „Nu mă simt responsabil pentru acțiunile trecute ale mele. Acțiunile mele prezente mă definesc.” – Mahatma Gandhi
  • „Învață din ieri, trăiește pentru azi, speră pentru mâine.” – Albert Einstein
  • „Există doar un colț al universului pe care poți să-l schimbi, și acesta e locul tău interior.” – Aldous Huxley
  • „Nu-ți lăsa istoria să-ți dicteze viitorul.” – Andy Andrews
  • „Măiestria nu înseamnă să faci lucrurile complicate, ci să faci lucrurile complicate ușoare.” – John Heider
  • „Nu poți controla direcția vântului, dar poți ajusta velele.” – Jimmy Dean
  • „Dacă nu știi unde mergi, orice drum te va duce acolo.” – Lewis Carroll
  • „Când nu mai poți să zbori, alergă. Când nu mai poți să alergi, mergi. Când nu mai poți să mergi, târăște-te. Dar oricum, păstrează direcția.” – Martin Luther King Jr.
  • „Cel mai bun mod de a prezice viitorul este să-l creezi.” – Abraham Lincoln
  • „Dacă ai un scop în viață, nu te mai pierzi în amănunte.” – Thomas Carlyle
  • „Cel care își cunoaște inamicul și pe sine nu va fi în pericol în 100 de bătălii.” – Sun Tzu
  • „Cel mai important lucru este să nu te oprești întrebându-te de ce ai căzut, ci să începi să te ridici.” – Oprah Winfrey
  • „Greutățile vin și pleacă. Ceea ce contează este cum le tratezi.” – Maya Angelou
  • „Cea mai bună pregătire pentru mâine este să faci tot ce poți astăzi.” – H. Jackson Brown Jr.
  • „Dacă nu încerci niciodată, nu vei ști niciodată ce poți realiza.” – Gail Devers
  • „Dacă nu-ți place ceva, schimbă-l. Dacă nu poți să-l schimbi, schimbă-ți atitudinea.” – Maya Angelou
  • „Viața este ceea ce se întâmplă când ești ocupat să faci alte planuri.” – Allen Saunders
  • „Dacă ai un pic de nebunie în tine, te vei simți binevenit în această lume.” – Michael Scott
  • „Nicio zi nu e pierdută dacă ai zâmbit măcar o dată.” – Anonymous
  • „Dacă vezi într-un loc frumos, este pentru că aduci frumusețea cu tine.” – Ralph Waldo Emerson
  • „Fii tu însuți, toți ceilalți sunt deja luați.” – Oscar Wilde
  • „O viață cheltuită făcând greșeli este mai nobilă decât o viață cheltuită neîncercând nimic.” – George Bernard Shaw
  • „Nu contează cât de lung e drumul; contează doar primul pas.” – Confucius
  • „Fă ceea ce poți, cu ce ai, acolo unde ești.” – Theodore Roosevelt
  • „Un zâmbet este o linie curbată care corectează totul.” – Phyllis Diller
  • „Nu te strădui să fii o persoană de succes. Străduiește-te să fii o persoană de valoare.” – Albert Einstein
  • „Viața nu este măsurată prin numărul de respirații pe care le ai, ci prin momentele care îți taie respirația.” – Anonymous
  • „Fericirea nu este ceva pregătit. Ea vine din acțiunile tale.” – Dalai Lama
  • „Dacă nu reușești din prima, ridică-te, prafiază-te și încearcă din nou.” – Anonymous
  • „Dacă nu încerci, niciodată nu vei ști dacă ai fi putut reuși.” – Anonymous
  • „Oportunitățile nu bat întotdeauna la ușă. Uneori trebuie să mergi să le cauți.” – Anonymous
  • „Cea mai mare greșeală pe care o poți face în viață este să fii mereu cu frica de a greși.” – Elbert Hubbard
  • „Fii tu însuți, toți ceilalți sunt luați.” – Oscar Wilde
  • „Nu alege o persoană care îți spune că te iubește. Alege pe cineva care îți arată că te iubește în fiecare zi.” – Anonymous
  • „Dacă trăiești în trecutul tău, vei pierde prezentul tău și vei distruge viitorul tău.” – Anonymous
  • „Nu ai nevoie de oameni care să te urmărească în jos. Ai nevoie de oameni care să-ți ofere o mână de ajutor când ai nevoie.” – Anonymous
  • „Poți să învingi orice atunci când ai oameni care să creadă în tine și o dorință puternică să reușești.” – Anonymous
  • „Nu poți să schimbi direcția vântului, dar poți ajusta pânzele pentru a ajunge acolo unde vrei.” – Anonymous
o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!