home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
28.08.2023
FAPTUL DIVERS

CE NU SE VEDE ȘI NU SE SPUNE LA TV:

  1. Explozia devastatoare de la Crevedia a pornit de la un imens nor alb de GPL scăpat dintr-o cisternă din curtea firmei Flagas, nor extrem de inflamabil care s-a ridicat fix pe liniile de înaltă tensiune. Filmarea a fost făcută cu telefonul mobil de un bărbat care stătea vizavi de locul deflagrației.
  2. Întârzierea cu care au început să fie transportați arșii grav la spitalele din străinătate nu a avut legătură cu prepararea specială a pacienților, așa cum spun Arafat și Rafila, ci cu faptul că cele două aeronave militare Alenia erau pe aeroportul Băneasa, la expoziția fixă din cadrul BIAS 2023.

Astfel, în loc să fie capacitate de zbor în 30 de minute, a durat mai bine de 10 ore până au putut fi pregătite pentru misiune.

Aceasta, întrucât, în cadrul expoziției statice de la BIAS, cele două avioane fuseseră vizitate la interior de sute de oameni, făcându-le astfel improprii unei misiuni de transport urgențe medicale pentru arși, ele trebuind mai întâi dezinfectate și pregătite de zbor.

  1. Paturi de ATI unde pot fi salvați pompierii răniți în explozie există, doar că ele sunt pentru elitele politice ale țării.

Nu departe de Crevedia, pe un terenul MApN, în vecinătatea DN1, există un spital modular supradotat, făcut pe timpul mascaradei Covid și pregătit după ultimele standarde, dar doar pentru conducătorii patriei.

  1. Un alt spital modular nefolosit și dotat cu ATI, unitate în care s-au investit milioane, există și în Pipera, la piciorul podului de pe Șoseaua Pipera, dar această unitate nu a fost deschisă niciodată.
  2. Celebrele izolete achiziționate în timpul mascaradei puteau fi folosite acum pentru transportul pacienților cu arsuri grave, dar ele sunt de negăsit.Se pare ca viata e mai complicata decat ce vedem la televizor!

ROMANIA-UN STAT CARE NU EXISTA!

Cetateanul care a murit de infarct la explozie vazandu-si sotia cuprinsa de flacari (care sotie a murit azi din cauza arsurilor) a tras timp de doi ani de zile statul de mana ca sa isi faca treaba?Saracul om a facut timp de DOI ANI reclamatii caci era miros de benzina si se ruga de statul roman sa previna o explozie!!

Alexandra fata de 15 ani din Caracal le spunea politistilor

Dar veniti, va rog, da?

Alexandra mamica din Botosani se ruga de doctor

Se poate sa fiu chiuretata in seara asta ? Ca nu mai rezist de durere.

Va rog din suflet.

Cetateanul de la 2 mai a reclamat la 112 in miez de noapte cand multa lume dormea, ca exista un sofer care merge riscant pe strada. Omul a reclamat caci a vrut sa salveze vieti . Degeaba.

Cetateanul din Voluntari care a reclamat abuzurile din comuna Voluntari s a chinuit de un an sa faca statul roman sa apere niste batrani abuzati . A trebuit sa faca si proces cu banii lui numai ca sa convinga statul roman sa isi faca treaba.

Femeia gravida din Urziceni s a dus la usa spitalului ca sa convinga statul roman sa aiba grija de un nou nascut. nu s a putut . A trebuit sa nasca in salvare.

Ce fel de stat este statul roman?Nu este! Statul Roman nu mai exista!

OFURILE ROMANILOR

Conform celui mai recent studiu realizat de Asociația CIPRA – Centrul de Informare, Prevenire Risc și Analiză – echilibrul din viața personală și cea profesională se află pe locul 3 în topul celor mai importante aspecte cu impact asupra calității vieții românilor, după alimentație și odihnă, cu 45 de procente (reprezentând prima mențiune pentru 20% dintre respondenți), în special pentru categoria de vârstă 35-54 de ani (49%) și pentru persoanele cu un venit ridicat (51%).Anul acesta, doar 50% dintre respondenți au declarat că sunt mulțumiți de echilibrul dintre viața lor personală și cea profesională (iar 17% sunt total nemulțumiți), comparativ cu 58% (respectiv 14% nemulțumiți) în anul 2021, când a fost realizat primul studiu CIPRA.Cel mai mare grad de mulțumire (58%) este legat de modul de petrecere a timpului cu familia, urmat de de interacțiunea cu prietenii (49%), relația și colaborarea cu colegii (46% ) și de relația și colaborarea cu șeful (42%).La polul opus, cele mai mari nemulțumiri sunt cauzate de trafic (38%), aglomerație (38%) și nivelul de stres (34%).Cu privire la principalii factori de stres în viața cotidiană, aceștia sunt:creșterea prețurilor (74%), în special pentru persoanele între 55 și 65 de ani (82%)

contextul economic actual (61%)

situația financiară (55%) lipsa timpului (44%)

conflictul armat din Ucraina (41%)

responsabilitățile familiale (33%)

activitatea profesională în sine (31%).

Pentru 25% dintre respondenți, relația cu partenerul de viață este un motiv important de stres, pentru 20% drumul până la locul de muncă, pentru 18% șeful și pentru 17% colegii.

Conform noului studiu, în topul celor mai importante aspecte cu impact asupra calității vieții se află: alimentația (importantă pentru 67% dintre respondenți), somnul/odihna (cu un procent de 54%), echilibrul dintre viața personală și cea profesională (45%), activitatea sportivă (menționată de 34% dintre români) și răsfățul cu moderație (28%) Fericiti cei saraci cu duhul caci pe ei nimic nu-i streseaza!

DACA NU VINE PUTIN LA ERDOGAN, SE DUCE ERDOGAN LA PUTIN!

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan urmează să efectueze ”în curând” o vizită în Rusia, a anunțat luni, 28 august, purtătorul de cuvânt al Partidului Justiţiei şi Dezvoltării (AKP), Omer Celik.

Erdogan va discuta cu omologul său rus Vladimir Putin despre o relansare a Acordului de la Istanbul privind exportul cerealelor la Marea Neagră. ”Preşedintele nostru a luat iniţiativa (unor negocieri în vederea relansării acordului) (…), pentru a evita ca lumea să se confrunte cu o criză alimentară. El va efectua în curând o vizită la Soci”, a declarat purtătorul de cuvânt al partidului lui Erdogan. ”Credem că noi evoluţii pot avea loc după această vizită”, a mai dat el asigurări.

Putin i-a spus lui Erdogan, într-o convorbire telefonică avută la 2 august, că Moscova este dispusă să revină la acordul privind cerealele din Marea Neagră de îndată ce Occidentul îşi îndeplineşte obligaţiile în ceea ce priveşte exporturile Rusiei. FLIC-FLACURI DIPLOMATICE!

ZELENSKI VISEAZA FRUMOS      

Principalul consilier al președintelui Ucrainei, Mihailo Podoliak, consideră că războiul din Ucraina se va încheia ”rapid și într-o clipă”, informează Stiripesurse.Într-un mesaj postat pe pagina sa de Twitter, Podoliak scrie că este puțin probabil ca fiecare kilometru de teritoriu să fie recâștigat cu sânge, deoarece, în anumite condiții, ”evenimentele vor căpăta un alt aspect”. ”Nu va fi ușor, dar este foarte naiv să credem că Ucraina va trebui să recupereze teritorii recucerind fiecare kilometru cu sânge. Pe măsură ce forțele ucrainene avansează în sud și ajung la granița administrativă cu Crimeea, evenimentele vor căpăta o altă înfățișare. În cele din urmă, totul se va termina repede și într-o clipă – așa cum a început”, a mai remarcat Podoliak. Potrivit lui Podoliak, ”adevărul este că toată legitimitatea internă a lui Putin se bazează pe convingerea elitelor ruse că acesta ”nu a pierdut încă războiul”. ”Kremlinul înțelege inevitabilul: cu cât Rusia pierde mai mult din teritoriile ocupate, cu atât sprijinul pentru regim va scădea mai repede”, a mai adăugat Podoliak. Potrivit consilierului președintelui Volodimir Zelenski, moartea lui Evgheni Prigojin, fondatorul companiei de mercenari Wagner, precum și pregătirea unei noi mobilizări în Rusia pentru a trimite noi forţe pe front este doar ”un câștig în ceea ce priveşte timpul”.Asa o fi, ca prea le zice cu foc!

INTAMPLARI CIUDATE

  1. Un bărbat a pretins că a găsit o felie de pâine în formă de chip uman în pachetul său de pâine.
  2. O pisică a fost declarată „primar onorific” al unui oraș pentru a aduce noroc comunității.
  3. Un hoț a intrat într-un magazin, a furat toate produsele electronice, apoi a lăsat un bilet cu scuze și adresa sa de e-mail.
  4. Un cuplu a planificat o nuntă într-un avion, iar ceremonia a avut loc la 30.000 de picioare în aer.
  5. O femeie a susținut că colecția ei de păpuși este bântuită și că păpușile se mișcă de la sine.
  6. Un câine a fost desemnat moștenitorul unei averi de milioane de dolari de către stăpânul său bogat decedat.
  7. Un bărbat a fost prins încercând să călătorească cu avionul folosind un bilet fals făcut manual cu creionul.
  8. O competiție a fost organizată pentru cel mai ciudat animal de companie, iar un șoarece îmbrăcat în costum de pirat a câștigat.
  9. Un oraș întreg a fost închis pentru o „invazie” de vulpi care s-au dovedit a fi oameni în costume.
  10. Un băiat de 10 ani a primit o amendă pentru că vindea limonadă în fața casei sale fără a avea licență.
  11. O mașină a fost furată, iar hoții au lăsat în schimb o bicicletă și un măr.
  12. O femeie a descoperit o carte poștală trimisă de la mama sa cu un timbru poștal datat cu 100 de ani înainte.
  13. Un om a fost prins conducând un tractor în stare de ebrietate pe autostradă.
  14. Un restaurant a oferit mâncare gratuită clienților care acceptau să-și lase telefoanele mobile într-o cutie în timpul mesei.
  15. Un bărbat a fost amendat pentru că hrănea păsările din parc în exces, ceea ce atrăgea viermii și țânțarii.
  16. Un sat întreg a organizat o competiție de alergare pe spate pentru a aduce noroc recoltelor.
  17. Un om a petrecut o lună în aeroport, susținând că aștepta zborul timpului să se întoarcă în trecut.
  18. O femeie a rămas blocată într-un copac după ce a urcat să recupereze pisica ei și nu a mai putut coborî.
  19. Un bărbat a cerut și obținut un divorț de la soția sa, pe motiv că aceasta refuza să îl lase să doarmă.
  20. Un hoț a furat doar pomelo dintr-o livrare de fructe, lăsând restul fructelor intacte.
  21. O femeie a câștigat la loterie cu același set de numere pe care le-a visat de mai multe ori.
  22. Un bărbat a fost amendat pentru că cânta prea tare în duș și deranja vecinii.
  23. Un om a plătit o sumă considerabilă pentru o pietricică strălucitoare pe care a crezut că este un diamant, dar s-a dovedit a fi sticla.
  24. Un câine a fost primit cu onoruri militare în timpul înmormântării sale, pentru serviciile sale ca membru al forțelor de securitate.
  25. O competiție de somn a fost organizată în oraș, iar câștigătorul a reușit să doarmă timp de 48 de ore neîntrerupt.
  26. Un om a fost prins încercând să fure nisip de pe plajă pentru a-l vinde online.
  27. Un șofer a fost oprit de poliție pentru că conducea un automobil decorat complet cu lumini de Crăciun.
  28. Un bărbat a petrecut o săptămână într-un mall, trăind din alimentele și băuturile din automat.
  29. Un copac dintr-un parc a fost declarat monument național datorită unei umbre ciudate pe care o proiecta în anumite ore ale zilei.
  30. O pisică a fost găsită într-un loc de muncă după ce a fost dată dispărută de stăpână timp de trei ani.
  31. Un oraș a organizat un festival în cinstea frunzelor căzute în toamnă, cu concursuri de sculptură în frunze și paradă.
  32. Un bărbat a fost găsit adormit în dulapul unei case pe care o vizita și nu a putut să-și amintească cum a ajuns acolo.
  33. O femeie a primit o scrisoare de dragoste în poștă, scrisă de ea însăși acum 20 de ani și trimisă dintr-un oraș în care nu a fost niciodată.
  34. Un restaurant a oferit clienților opțiunea de a plăti nota cu citate inspiraționale în loc de bani.
  35. Un câine a fost chemat drept martor într-un proces de judecată pentru a depune mărturie împotriva proprietarului său.
  36. Un bărbat a fost prins călătorind în tren fără bilet, susținând că el călătorea în timp și a uitat să-și ia biletul.
  37. O femeie a găsit o colecție de fotografii vechi în podul casei sale, care înfățișau oameni îmbrăcați în costume din secolul al XIX-lea.
  38. Un copil a fost declarat erou local după ce a recuperat o minge dintr-un lac, doar pentru a descoperi că era făcută din aur.
  39. Un bărbat a fost surprins în timp ce făcea yoga pe acoperișul unui autobuz în mișcare.
  40. Un copil a scris o scrisoare „urgentă” către primar, solicitând construirea unui parc de distracții pe Lună.
  41. O pisică a fost înscrisă într-un concurs de dans și a câștigat locul doi.
  42. Un om a cerut divortul de soția sa după ce a descoperit că ea colecta secret capace de sticlă din toate băuturile pe care le consuma.
  43. Un bărbat a fost dat în judecată de vecinii săi pentru că cânta prea des și prea tare „Happy Birthday” la miezul nopții.
  44. Un oraș a organizat un eveniment de „curățenie globală”, în care locuitorii au ieșit pe străzi pentru a strânge cât mai mult gunoi.
  45. Un bărbat a fost prins în timp ce încerca să intre într-o bancă purtând o mască de Halloween și o coadă de porc.
  46. Un câine a fost desemnat „detectiv onorific” pentru contribuția sa la rezolvarea mai multor cazuri de dispariții de animale de companie.
  47. Un om a petrecut o săptămână într-un lift înainte ca cineva să îl observe și să îl elibereze.
  48. O femeie a învățat să meargă pe echilibristic în timp ce purta tocuri înalte pentru a-și impresiona soțul.
  49. Un băiat a organizat un „protest tăcut” în fața școlii, cerând mai multă pauză pentru joacă.
  50. Un festival al ploii a fost organizat într-un oraș, cu activități precum dansul în ploaie și concursuri de construire a celor mai bune bărci de hârtie.
  51. Un om a fost dat în judecată de un gândac de bucătărie pentru distrugerea locuinței sale.
  52. Un bărbat a reușit să bată recordul mondial pentru cea mai lungă perioadă petrecută într-o baie cu spumă, șase ore și șaizeci și trei de minute.
  53. Un copil a reușit să vadă cu ochii nud „culorile invizibile” într-o instalație de artă.
  54. Un om a descoperit o cameră secretă în apartamentul său, care conținea o colecție de papuci de unicat.
  55. Un oraș a adoptat o lege care permitea cetățenilor să-și planteze copaci de Crăciun în fața caselor și să-i decoreze pentru sărbători.
  56. Un bărbat a mers la muncă în fiecare zi timp de șase ani purtând aceeași cămașă cu dungi, dar nimeni nu a observat.
  57. O pisică a fost numită „director de productivitate” la o firmă, pentru că se plimba prin birouri și se odihnea pe tastaturi.
  58. Un om a fost surprins călătorind în metrou purtând un costum de astronaut.
  59. Un băiat a construit o replică în mărime naturală a mașinii DeLorean din seria de filme „Back to the Future” și a folosit-o ca mașină de vânzare cu hot-dog-uri.
  60. Un oraș a organizat un festival de ridicat sprâncene, în care concurenții erau judecați după înălțimea sprâncenelor lor.

AFORISME

  1. „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” – Mahatma Gandhi
  2. „Cea mai mare cale începe mereu cu un singur pas.” – Lao Tzu
  3. „Mintea este totul. Ce crezi, devii.” – Buddha
  4. „Fericirea nu constă în a avea ceea ce vrei, ci în a iubi ceea ce ai.” – Confucius
  5. „În mijlocul dificultăților stau oportunitățile.” – Albert Einstein
  6. „Nu cunoaștem adevărata valoare a momentelor până când devin amintiri.” – Dr. Seuss
  7. „Ceea ce dai este ceea ce primești.” – Byron Katie
  8. „Calea spre succes este întotdeauna în construcție.” – Lily Tomlin
  9. „Ai grijă de corpul tău. Este singurul loc în care trebuie să trăiești.” – Jim Rohn
  10. „Fii mulțumitor pentru ceea ce ai; vei avea mai mult. Dacă te concentrezi pe ceea ce nu ai, nu vei avea niciodată destul.” – Oprah Winfrey
  11. „În momentele dificile, descoperim puterea noastră interioară și determinarea de a merge înainte.”
  12. „Zâmbetul este limbajul universal al fericirii.”
  13. „Cea mai frumoasă aventură este cea a descoperirii de sine.”
  14. „Să începi este jumătate din lucrare.” – Platon
  15. „Când schimbi felul în care privești lucrurile, lucrurile pe care le privești se schimbă.” – Wayne Dyer
  16. „Să fii în pace cu tine însuți este cel mai înalt nivel de înțelepciune.”
  17. „Frica este doar iluzia minții. Adevărul este curajul inimii.”
  18. „Cea mai mare putere este să cunoști pe cine ești cu adevărat.” – Swami Sivananda
  19. „Marea putere vine din a fi calmi în mijlocul furtunii.”
  20. „Nu poți controla vântul, dar poți ajusta velele.” – Confucius
  21. „Fii blând cu tine însuți; ești facut din stele, după toate.”
  22. „Înfruntă-ți temerile și vei descoperi că ele nu sunt atât de puternice precum credeai.”
  23. „Dragostea este singurul lucru care se multiplică atunci când o împarți.”
  24. „Ceea ce oferi lumii se întoarce la tine înzecit.”
  25. „Viața nu este măsurată în respirații, ci în momentele care îți taie răsuflarea.”
  26. „Eșecul este doar o oportunitate de a începe din nou, dar mai inteligent.” – Henry Ford
  27. „Calea către succes nu este niciodată dreaptă; este plină de curbe și de învățare.”
  28. „Să ai curajul să-ți urmezi inima și intuiția. Ele știu deja ce vrei să devii.” – Steve Jobs
  29. „Înțelepciunea vine din învățarea din experiențe, atât bune, cât și rele.”
  30. „Rădăcinile noastre decid cine suntem, dar alegerea noastră decide cine vom deveni.”
  31. „Să fii fericit nu înseamnă să ai totul, ci să prețuiești ceea ce ai.”
  32. „Să crezi în tine este primul secret al succesului.” – Charles Chaplin
  33. „Ochiul nu poate vedea decât ceea ce mintea este pregătită să înțeleagă.”
  34. „Fii mereu un student, niciodată un maestru. Așa vei rămâne mereu deschis posibilităților.”
  35. „Nu-i judeca pe ceilalți; nu-i cunoști niciodată povestea completă.”
  36. „Cea mai frumoasă descoperire pe care oamenii o pot face este că ei pot schimba viețile lor, modificându-și atitudinea mentală.”
  37. „În loc să te concentrezi pe cât de mult îți rămâne de făcut, concentrează-te pe cât de mult ai reușit deja.”
  38. „Întotdeauna există ceva de învățat chiar și din cele mai dificile situații.”
  39. „Cel mai bun timp să plantezi un copac a fost acum 20 de ani. Al doilea cel mai bun timp este acum.”
  40. „Cunoașterea îți va aduce putere, dar caracterul tău te va aduce succes.”
  41. „Să fii recunoscător pentru fiecare zi pe care o trăiești poate transforma întreaga ta perspectivă.”
  42. „Bucură-te de drumul către obiectivul tău la fel de mult precum de obiectiv însuși.”
  43. „Ochii văd doar ceea ce mintea este pregătită să înțeleagă.”
  44. „Fă ceea ce poți, cu ceea ce ai, acolo unde ești.” – Theodore Roosevelt
  45. „Cea mai mare realizare este să te simți confortabil în propria ta piele.”
  46. „Oamenii nu te vor întotdeauna acolo unde ești acum. Poate că sunt invidiați la potențialul tău.”
  47. „Gândește pozitiv și lucrurile pozitive vor veni spre tine.”
  48. „Trecutul nu definește viitorul tău; trecutul îți pregătește doar drumul spre el.”
  49. „Când ești la răscruce, alege calea care te face să te simți în viață.”
  1. „Să iubești și să fii iubit este cel mai mare dar pe care îl poți primi.” „Fiecare zi este o șansă de a începe o viață nouă.”
  2. „Fii gentil cu tine însuți, pentru că te vei petrece întreaga ta viață cu tine.”
  3. „Grijile de ieri sunt umbrele care îți închid lumina de azi.”
  4. „Cea mai bună investiție pe care o poți face este în tine însuți.”
  5. „Curajul nu este absența fricii, ci acțiunea în ciuda ei.”
  6. „Apreciază fiecare moment, pentru că el va trece, lăsând în urmă amintiri.”
  7. „Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți spună cât valorezi. Tu ești cel care decide acest lucru.”
  8. „Adevărata bogăție nu constă în ceea ce deții, ci în ceea ce ești.”
  9. „Pentru a înțelege inima și mintea altor oameni, trebuie să te oprești să asculți.”
  10. „Viața este ca o bicicletă: trebuie să te miști înainte pentru a menține echilibrul.”

SFATURI PENTRU GOSPODINE

  1. Curățenie și Organizare:
    1. Folosește o soluție pe bază de oțet pentru a curăța depunerile de calcar din duș și chiuvetă.
    2. Organizează-ți cămara în funcție de dată de expirare pentru a evita risipa.
    3. Pentru a îndepărta mirosurile neplăcute din frigider, pune o cutie deschisă cu bicarbonat de sodiu.
    4. Îndepărtează petele dificile de pe tigăi cu ajutorul unei pastă din bicarbonat de sodiu și apă.
    5. Folosește coșuri și organizatoare în dulapuri pentru a păstra lucrurile ordonate.
    6. Curăță cuptorul folosind o pastă din bicarbonat de sodiu și apă, pe care o aplici și lași să acționeze peste noapte.
    7. Ține produsele de curățenie într-un coș portabil pentru a ușura accesul în timpul curățeniei.
    8. Folosește cutii transparente pentru depozitarea obiectelor de uz casnic pentru a le găsi mai ușor.
    9. Îndepărtează petele de pe covoare cu o soluție formată din apă și oțet alb.
    10. Folosește o soluție de apă și lămâie pentru a curăța și dezinfecta cuptorul cu microunde.
  2. Bucătărie:
    1. Îngheță ierburi proaspete în cuburi de gheață cu ulei, pentru a le păstra proaspăt gustul.
    2. Curăță cu ușurință cuțitele cu vârf de lemn frotându-le cu o felie de lămâie și sare.
    3. Pentru a evita pătarea vaselor din oțel inoxidabil, clătește-le cu oțet alb.
    4. Pune o linguriță de orez în recipientele de sare pentru a preveni îngroșarea.
    5. Pentru a desprinde coaja de la ouă fierte, adaugă puțină sare în apa de fierbere.
    6. Înlocuiește scamele de pe haine cu ajutorul unei foarfeci învelite în bandă adezivă.
    7. Folosește o placă de tăiat pâine pentru a aduna măruntaiele tăiate în timpul gătitului.
    8. Cumpără alimente în vrac și depozitează-le în recipiente ermetice pentru a preveni risipa.
    9. Înmoaie vasele murdare în apă caldă și oțet înainte de a le spăla pentru a îndepărta grăsimea.
    10. Înlocuiește folia de plastic cu recipiente din sticlă pentru depozitarea alimentelor.
  3. Economii de Timp și Energie:
    1. Spală-vățămâna și pieptenele cu apă caldă pentru a deschide porii și a obține o curățare mai eficientă.
    2. Folosește o perie de dinți veche pentru a curăța zonele greu accesibile din bucătărie.
    3. Îndepărtează petele de cerneală cu ajutorul lăcătelui parfumat.
    4. Utilizează un uscător de păr pentru a topi ceara de la lumânări pe măsuță.
    5. Ovăzul poate fi folosit ca săpun pentru a spăla mâinile în caz de necesitate.
    6. Utilizează bețișoare de urechi pentru a aplica cu precizie lipiciul în locurile greu accesibile.
    7. Înmoaie hainele în apă cu oțet înainte de spălare pentru a fixa culorile și a preveni decolorarea.
    8. Pentru a menține oțelul inoxidabil strălucitor, șterge-l cu ulei de măsline.
    9. Pune bețișoare de urechi în jurul cârligelor de încărcătoare pentru a preveni încurcarea cablurilor.
    10. Folosește o perie de dinți veche pentru a curăța tastatura computerului.
o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!