home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
04.03.2022
FAPTUL PERVERS

ROMANII DORM SI VISEAZA CA NATO II PROTEJEAZA!

NATO își va apăra toți aliații și teritoriul împotriva unui atac rusesc, a declarat vineri secretarul de stat al SUA Antony Blinken, la sosirea la o întâlnire a miniștrilor de externe ai alianței la Bruxelles.„A noastră este o alianță defensivă. Nu căutăm niciun conflict. Dar dacă un conflict va veni la noi, suntem pregătiți pentru el și vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO”, a spus el reporterilor, condamnând în același timp ceea ce a numit atacurile rusești asupra civililor din Ucraina.„Și peste noapte, am văzut, de asemenea, rapoarte despre atacul împotriva unei centrale nucleare. Acest lucru demonstrează doar imprudența acestui război și importanța încheierii acestuia și importanța ca Rusia să își retragă toate trupele și să se angajeze cu bună-credință în eforturile diplomatice. .”De bucurie, romanii au decis ca trebuie sa cotizeze mai mult pentru salariile grase ale conducerii NATO!

PUTIN SE DA MIELUSEL!

El a continuat să acuze Ucraina de presupus ”nazism”, fără să prezinte vreo probă, și a susținut că Rusia e amenințată cu ”armele nucleare” – exact opusul realității, dat fiind că Putin însuși a ordonat armatei ruse să pună arsenalul nuclear în alertă.

  • Doresc să subliniez că facem că tot ce este posibil pentru a ne asigura că nu există victime. Este datoria noastră să susținem militarii care luptă pentru noi, pentru Rusia. Toate familiile ai căror membri au murit vor primi 7 milioane de ruble (circa 58.000 de euro – n.red.), plus compensații lunare. Vor primi compensații pentru fiecare militar.
  • Toți trebuie să plătim suplimentar trupele care participă la această operațiune militară și au fost răniți.
  • Ofițerii și soldații noștri se luptă pentru Rusia, pentru o viață pașnică în Donbas și pentru denazificare, ca să nu ne mai amenințe cu armele nucleare.
  • Oamenii noștri sunt mândri de militarii noștri.
  • Neonaziștii încearcă să folosească de scuturi umane din rândul civililor. În Donețk s-au întâmplat astfel de lucruri Oamenii au fost scoși din clădiri, lunetiștii cu arme pe acoperiși, numai naziștii pot lupta așa. Au fost foarte brutali cu populația locală
  • Operațiunea militară se desfășoară conform planului. Toate obiectivele au fost îndeplinite cu succes

Sa nu-ti vina sa plangi? Dupa cum le zice el, ai crede ca Ucraina a invadat Rusia!Ay, ay , que dolor!

MAIA VREA SA MUTE MOLDOVA IN UE!

„Astăzi semnăm cererea de aderare a RM la UE. Ea este adresată lui Emanuel Macron, preşedintele Franţei, ţara care astăzi deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Cererea o depunem în următoarele zile la Bruxelles. RM trebuie să aibă un parcurs european clar. Suntem pregătiţi să facem totul pentru realizarea acestui obiectiv naţional fundamental. Cetăţenii au ales această cale europeană, ei văd viitorul în UE.

Ştim care sunt paşii pe care trebuie să îi urmăm şi suntem pregătiţi de lucru. Pas cu pas, hotărât vom parcurge toate etapele”, a declarat preşedintele Republicii Moldova.Sunrt cam multe conditii de indeplinit, draga Maia.Cred ca iesi tu la pensie si n-o sa se rezolve.

PUTIN PREGATESTE EXECUTII IN PUBLIC!  BILETELE S-AU PUS IN VANZARE?

Rusia a elaborat planuri pentru executii publice in Ucraina, in momentul in care orasele vor fi capturate de trupele rusesti, relateaza Bloomberg, citata de BBC.Bloomberg citeaza un oficial european din domeniul serviciilor de informatii care a declarat ca Moscova a elaborat strategii pentru a frange moralul ucrainenilor, pentru a-i descuraja sa riposteze pe masura ce orasele cad sub controlul Kremlinului.Oficialul a declarat ca Moscova intentioneaza sa reprime protestele, sa retina opozantii si, eventual, sa efectueze executii publice, scrie agentia de stiri.Nu ne-a spus daca executiile vor avea loc seara sau la matineu si cam cate ruble costa un bilet in fata!

ZELENKI COBESTE! II VEDE PE RUSI LA ZIDUL BERLINULUI!

Presedintele Ucrainei, Zelensky, a sustinut joi o conferinta de presa in care a facut apel catre Occident sa ii trimita avioane de razboi.„Daca nu aveti puterea sa inchideti cerul [sa impuneti o zona de interdictie aeriana deasupra Ucrainei], atunci dati-mi avioane”, a spus el.Presedintele a mai spus ca daca Ucraina va fi infranta de Rusia aceasta din urma va ataca apoi restul Europei de Est, incepand cu statele baltice, pentru a ajunge ”pana la Zidul Berlinului”, relateaza AFP.Inearca sa gandesti pozitiv, mai, baiatule! Zi mai bine ca NATO va ajunge pana in Siberia!

IUBITI-VA PE TUNURI!

Ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba a declarat vineri că soldații ruși au comis violuri în orașe ucrainene, relatează presa.Kuleba nu a oferit nicio dovadă pentru afirmația sa. Reuters nu a putut verifica independent afirmația.„Când bombele cad asupra orașelor voastre, când soldații violează femei în orașele ocupate – și avem numeroase cazuri de viol, din păcate – este greu, desigur, să vorbim despre eficiența dreptului internațional”, a afirmat Kuleba la un eveniment la Chatham House din Londra.„Dar acesta este singurul instrument de civilizație care ne este disponibil pentru a ne asigura că în cele din urmă toți cei care au făcut posibil acest război vor fi aduși în fața justiției”, a mai spus ministrul ucrainean de Externe.La aflarea stirii, zeci de fete batrane s-au inscris pentru excursii in Ucraina

RADICALII ISLAMISTII SPUN CA PUTIN E BICIUL LUI DUMNEZEU

Gruparea teroristă Stat Islamic (SI) a declarat vineri că invazia rusă în Ucraina este “pedeapsa divină” pentru Occident din cauza “necredinţei” sale şi a “sprijinului” şi participării la războaie în ţări musulmane, informează EFE.Stati, linistiti, daca-l suparati pe Putin, va vine si voua randul!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!