home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
22.06.2022
FAPTUL DIVERS

BAIATUL DE AUR

Înotătorul român David Popovici a câștigat, miercuri, medalia de aur și la proba de 100 metri liber la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta. El a reușit un timp de 47 sec 58/100. Luni, Popovici a câștigat aurul și în proba de 200 de metri liber.Uite ca, in ciuda piedicilor pe care le pune statul(lipsa bazinelor de inot, sprijin inexistent, sport de masa inexistent)Romania inca mai poate domina lumea sportului! Felicitari!

LAUDA-MA, GURA, CA SA-TI DAU FRIPTURA!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marți că „e momentul ca liderii politici să finalizeze propunerile cu care să începem dialogul cu partenerii sociali și cu mediul de afaceri”. Potrivit acestuia, chiar și acum, „în momente de cumpănă, tot PSD va fi principala forţă care va asigura României o creştere economică”. Liderul social-democraților a cerut din nou impozitarea pensiilor speciale, a veniturilor supradimensionate din sectorul bugetar, precum și suprataxarea proprietăților de lux și a marilor averi.Frumoase cuvinte, dar PNL E DE ALTA PARERE!

MORTUL CU BUZUNARELE PLINE DE EURO!

Caz bizar în Italia, unde în buzunarele unui bărbat care a murit cu aproximativ 5 ani în urmă au fost găsiți 9.000 de euro. Cadavrul a fost descoperit la Genova, aproape de aeroportul Cristofor Columb, pe un teren cu vegetație densă.Cu atatia bani, macar a murit fericit!

TALHARII DIN IRAN AU GHINION!

Organizația Națiunilor Unite a îndemnat miercuri, 22 iunie, Iranul să renunțe la planurile de amputare a degetelor a opt deținuți și a cerut Teheranului să elimine orice formă de pedeapsă corporală, scrie agenția France Presse, potrivit The Times of Israel. Purtătoarea de cuvânt a Biroului ONU pentru Drepturile Omului, Ravina Shamdasani, a precizat că șapte dintre bărbați sunt în prezent încarcerați la închisoarea centrală „Marele Teheran”. „Suntem profund îngrijorați de probabila amputare iminentă a degetelor a opt bărbați condamnați pentru tâlhărie în Iran și îndemnăm autoritățile iraniene să anuleze amputările planificate”, a afirmat Shamdasani, într-un comunicat de presă. Respectivii talhari protesteaza si ei spunand ca fara degete vor fura mai greu!

INCET, INCET, GADEA ACAPAREAZA ANTENA 3!

Gâdea a devenit acționar la televiziunea la care lucrează, după ce a preluat 10% din capitalul companiei Antena 3 SA, operatorul postului TV omonim, relevă date analizate de Profit.ro . El a dobândit această calitate în urma transferului dreptului de proprietate asupra unei cote de 10% din acțiunile firmei de la Corina Voiculescu, anterior cel mai mare acționar al Antena 3.La cat scade audienta postului, afacerea nu e foarte grozava!

NU NE MAI TEMEM DE CIUMA ROSIE, NE TEMEM DE HOLERA!

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat miercuri că era necesară atenţionarea către cabinete, unităţi medicale şi populaţie, după depistarea în Republica Moldova a microbului care provoacă holera. „Suntem în gardă. Sperăm să fie un caz singular şi care să nu treacă graniţa”, a afirmat oficialul DSP Suceava. Aceasta a explicat că în judeţ sunt tabere de refugiaţi din Ucraina, dar şi numeroşi studenţi din Republica Moldova, aşa că este nevoie de o atenţie sporită.Holera ne mai lipsea! In rest le aveam pe toate!

CONSILIERUL PRINS CU SACUL IN SPATE!

Consilierul local PMP Ioachim Timofte este acuzat că ar fi sustras aproape 1,7 tone de azotat de amoniu de la societatea Agricola 96 SA din localitatea Ţigănaşi din judeţul Iaşi. Potrivit anchetatorilor, el ar fi fost ajutat de către un angajat al societăţii. Bărbatul a fost iniţial reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, iar în cursul zilei de miercuri magistraţii ieşeni au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, Dragoş Bordianu, a declarat pentru Ziarul de Iaşi că, în noaptea de luni spre marţi, Ioachim Timofte a pătruns în incinta fermei agricole, apoi ajutat de un angajat al acestei, a sustras 42 de saci a câte 40 de kilograme fiecare de azotat de amoniu. Marfa a fost încărcată într-o autoutilitară, maşina fiind oprită ulterior în trafic de către un echipaj de poliţie. Posibil ca era nemultumit de cat castiga ca simplu consilier!

SERPII IES LA DRUMUL MARE!

Este invazie de șerpi în aproape toată țara. Un copil de 14 ani a fost mușcat de o viperă cu corn, în Mehedinți, iar același lucru a pățit și un bărbat de 42 de ani, din Caraș Severin. Acesta din urmă este în stare gravă și a fost preluat cu elicopterul și dus la spital. Și mai grav este că spitalul din Reșița mai are doar două flacoane de ser antiviperin. Și în Galați, mai mulți oameni s-au panicat, după ce un șarpe de aproape doi metri a intrat într-o farmacie. Oamenii au sunat la 112, iar jandarmii au intervenit.Ai naibii serpi! Pe ei nu-I decimeaza Covidul!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!