home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
26.07.2022
FAPTUL DIVERS

AU SI HOTII DEMNITATEA LOR!

Un turist elvețian a avut o experiență neobișnuită în orașul italian Napoli: hoții i-au furat ceasul sub amenințarea armei, dar i l-au adus înapoi când și-au dat seama că era fals, relatează ziarele.Bine ca n-a fost si batut de catre jefuitorul care a pierdut timp pretios cu el!

RISCA SA RAMANA FARA CREIER!

Un adolescent din Florida, care s-a infectat cu o amibă care se hrănește cu creierul uman după ce a fost la plajă cu părinții săi, se zbate acum între viață și moarte pe patul de spital, scrie Today. După ce adolescentul a fost dus la spital de părinții săi, doctorii i-au informat că amiba Naegleria fowleri, cunoscută mai bine ca „amiba devoratoare de creier”, a intrat în corpul copilului prin nas înainte să îi infecteze creierul.La noi sunt foarte multi politicieni care in trecut au fost victime ale acestei amibe si care azi gandesc cu picioarele!

VINE CRIZA CU VALIZA

Fondul Monetar Internațional avertizează că inflația ridicată și războiul din Ucraina ar putea împinge economia mondială în pragul recesiunii, arată Reuters.Creșterea PIB-ului real la nivel mondial va încetini la 3,2% în 2022, de la o prognoză de 3,6% emisă în aprilie, a precizat FMI marți, într-o actualizare a raportului său World Economic Outlook. Acesta a adăugat că PIB-ul mondial s-a contractat de fapt în al doilea trimestru din cauza încetinirii activității în China și Rusia.Pentru o buna parte dintre pensionarii romani schimbarea va trece nesitita! Saraci au fost si in vremurile infloritoare!

DACA VA ERA DOR DE PANDEMIE:S-A INTORS!

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a anunţat marţi că au fost înregistrate 12.353 de cazuri noi de COVID în ultimele 24 de ore, pentru săptămâna viitoare fiind estimată o medie de 10.000 de cazuri zilnic. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost consemnate 32 de decese.Rafila a anunţat că am ajuns la 44.000 de cazuri de de COVID într-o săptămână, estimând că probabil săptămâna viitoare se vor înregistra 70.000 de cazuri, adică 10.000 de cazuri pe zi.Ministrul a estimat că această creştere se va opri în jurul datei de 15 august, dar a mai precizat că media de 10 mii de cazuri pe zi va fi depăşită în săptămânile următoare.Mergeti repede si scoteti-va mastile de la amanet!

SLUJITORUL DOMNULUI IL SLUJEA SI PE SATAN!

Un preot a încălcat două din cele zece porunci: a poftit la soţia aproapelui şi a preacurvit. Soţul femeii a aflat, şi-a agresat partenera, iar apoi a a cerut compensaţii financiare de la părinte. Însă faţa bisericească a înregistrat şantajul şi, la presiunea preotesei, l-a dat pe bărbat pe mâna poliţiei. Dar voi, dragi cititori, sa nu faceti ce face popa, sa faceti doar ce zice popa!

IEFTINESTE, DOAMNE, BAUTURA!

Una dintre cele mai consumate băuturi de sezon se scumpeşte. Din august, am putea plăti chiar şi cu 20% în plus pentru o halbă rece de bere. De vină ar fi majorarea accizelor la alcool, dar şi celelalte scumpiri pe care le au de acoperit producătorii.Se pare ca rugaciunile betivilor, nu au ajuns la urechea Domnului!

A DISPARUT SEIFUL DRESORULUI DE CAINI!

Jaf ca în filme în centrul Capitală. Trei bărbaţi au furat 300.000 de euro dintr-o casă din Sectorul 1. Nu oricum, ci cu tot cu seif. Păgubitul este un specialist cunoscut în creşterea şi dresajul câinilor de rasă. Spargerea a avut loc in luna iunie, atunci cand proprietarul, expert chinolog, era in Vrancea, in scop profesional. V a dati seama ce-a mai schelalait omul cand a descoperit fapta?

DE LA CLUJ PAN’ LA VASLUI/ SOTIE CA SOSOACA NU-I!

Diana Şoşoacă, senatoarea ex-AUR cunoscută pentru poziţiile sale controversate şi apropierea faţă de Rusia, a vorbit despre viaţa sa privată, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, scrie Epochtimes-romania.com.„Cred că toţi bărbaţii şi-ar dori o soţie ca mine pentru că nu prea stau pe acasă şi ar sta foarte liniştiţi, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieţii mele, prietenii noştri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.De ce, Silviule, o cauti cu lumanarea? Vrei sa-i faci pe romani gelosi?

URMASUL LUI SHUMACHER

Un șofer a fost prins de polițiști, marți, pe autostrada A1 Deva – Nădlac în timp ce conducea un Ferrari cu 230 km/oră.Bărbatul de 46 de ani a fost oprit în trafic de către polițiștii Brigăzii de Poliție Autostrăzi la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localității Margina din județul Timiș, informează IPJ Timiș.Şoferul a fost amendat cu suma de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile.Probabil era beat si s-a luat cu discutiile pe telefon fara sa-si dea seama ca furase o masina de mare putere…

O GALAXIE MAI BATRANA DECAT ILIESCU!

La numai o săptămână de la publicarea primelor imagini color, Telescopul Spațial James Webb a mai bifat o reușită istorică: a descoperit o galaxie care a existat în urmă cu 13,5 miliarde de ani.Cunoscută drept GLASS-z13, galaxia s-a născut la 300 de milioane de ani după Big Bang, cu aproximativ 100 de milioane de ani mai devreme decât orice alt obiect cosmic identificat până acum, a explicat Rohan Naidu, de la Centrul pentru Astrofizică al Universității Harvard.”Ne uităm probabil la cea mai îndepărtată lumină stelară pe care a văzut-o vreodată cineva”, a mai spus omul de știință, conform Science Alert.DUMNEZEU AR SPUNE:Uite ce repede trece timpul! Parca ieri am creat galaxia asta!

IN GERMANIA, ROMANCELE EXCELEAXZA IN CEA MAI VECHE MESERIE

Potrivit Oficiului Federal de Statistică, aproximativ 23.700 de prostituate au fost înregistrate la autorități la sfârșitul anului 2021. Cele mai multe dintre acestea sunt românce, scrie  presa. Majoritatea prostituatelor înregistrate – 18.100 sau 76 la sută – aveau între 21 și 44 de ani. 4900 (21 la sută) aveau 45 de ani și peste și 700 (3 la sută) între 18 și 20 de ani. 19 la sută aveau cetăţenie germană, 36 la sută aveau un paşaport românesc, unsprezece la sută aveau un paşaport bulgar şi şase la sută aveau un paşaport maghiar.De aici se vede pasiunea romancelor pentru un ban muncit…in mod placut!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!