home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
07.11.2022
FAPTUL DIVERS

IOHANNIS SI TUTANKAMON

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, luni şi marţi, în Egipt, la Sharm El-Sheikh, la Summitul implementării climatice, care va avea loc în contextul celei de a 27-a Conferinţe a Părţilor Convenţiei Cadru a Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP27).„Preşedintele Klaus Iohannis sprijină efortul global de combatere a cauzelor şi efectelor schimbărilor climatice, perspectivă care va fi subliniată şi în dezbaterile prilejuite de acest eveniment care se desfăşoară la cel mai înalt nivel, în prezenţa a peste 100 de şefi de stat şi de guvern”, a informat Administraţia Prezidenţială, potrivit Agerpres.Gurile murdare spun ca la un colt de piramida a fost abordat de catre mumia lui Tutankamon care l-a intrebat:-Ia zi, manca-ti-as, mai traieste Iliescu?

CLOTILDE NU SE LASA PRINSA ASA DE USOR!

Clotilde Armand se apără şi spune că a respectat legea în cazul numirii sale ca manager în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție‟.„M-au prins… Glumesc. Nu aveau ce”, a scris edilul într-o postare pe Facebook.În exercitarea atribuţiilor de primar, Armand ar fi semnat dispoziţiile prin care s-a numit pe sine manager al unui proiect finanţat din fonduri europene. Primarul Sectorului 1 a reacţionat pe Facebook la acuzaţiile ANI: Mă bucur că autoritățile sunt vigilente și că își fac treabă. Știam că unul dintre membrii PNL Sector 1 a făcut plângerea la ANI, într-o încercare disperată de hărțuire a mea”.„Gata! M-au prins… Glumesc. Nu aveau ce.Am citit astăzi comunicatul ANI, pot să vă spun că am respectat legea în cazul proiectului „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție‟.Avem o confirmare de la oficialii de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care ne transmit că suntem eligibili. Înainte de a se face numirile în cadrul proiectului, a existat o verificare și autoritățile competente care ne-au transmis că totul este corect. Știți, nu facem nimic de capul nostru.De asemenea, în cadrul lucrării ce face obiectul comunicatului am răspuns de fiecare data solicitărilor ANI și am depus un punct de vedere însoțit de documente justificative care arată legalitatea activităților pe care le-am desfășurat în calitate de primar al Sectorului 1 București. N-am primit nici un răspuns și mi-a fost refuzat de mai multe ori accesul la dosar.Nici cand muntii de gunoaie din sectorul 1 vor depasi inaltimea Everestuluin-o veti putea clinti pe Clotilde din scaun, ofticosilor!

GIGI BECALI ARE CU TREI OI MAI PUTIN!

Stâna lui Gigi Becali a fost prădată de hoți. Mai mulți indivizi au furat trei oi ce aparțin patronului FCSB, valoarea de piață a animalelor fiind de 1.500 de euro. Făptașii au fost prinși, însă oamenii legii nu au stabilit, până acum, unde se află mioarele, scrie realitatea.net.Totul s-a întâmplat săptămâna trecută. Cei suspectați de furt au venit cu mașina lângă câmpul unde se aflau la păscut oile lui Gigi Becali. Au luat trei patrupede și le-au pus în portbagaj, iar apoi au dispărut fără urmă. A doua zi, sâmbătă, ciobanul angajat de patronul FCSB și-a dat seama că lipsesc trei oi, așa că a alertat Poliția.Polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere”, notează IPJ Ilfov.Nu-i problema! Face nea Gigi doua transferuri si-si scoate paguba! Ba-i mai raman si vreo trei milioane de euro!

ZELENSKI SE LAUDA CA A DOBORAT MAI MULTE RACHETE RUSESTI DECAT A LANSAT PUTIN!

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă îm mesajul către naţiune că fiecare atac rusesc asupra obiectelor noastre civile aduce mai aproape consensul internaţional cu privire la responsabilitatea Rusiei, iar toţi cei implicaţi în teroarea rusă vor răspunde pentru aceasta în faţa instanţei internaţionale. El arată că teroriştii au folosit 55 de rachete de croazieră pentru un atac masiv, dintre care 45 au fost doborâte, în cursul dimineţii de luni. Fosta „a 2-a armată a lumii” nu mai este nici măcar a 22-a în ceea ce priveşte eficienţa sa, mai spune Zelenski, el adăugând că Iar fragmentele rachetei ruseşti care au căzut pe teritoriul Republicii Moldova nu fac decât să ne reamintească cât de important este să ne protejăm împreună de acest rău – de prigoană, care nu recunoaşte nici frontierele de stat, nici valorile umane. ”Dacă cineva de acolo de la Kremlin a ascultat de propagandiştii lor nebuni şi a decis că întunericul din Ucraina ar ajuta la exercitarea de presiuni asupra ucrainenilor, atunci să nu fie surprins de pierderile lor când vor vedea cum ucrainenii poartă „negocieri” în întuneric. Astăzi, forţele noastre aeriene şi toţi cei implicaţi în protejarea cerului au făcut o treabă excelentă. (..) Numai în această dimineaţă, teroriştii au folosit 55 de rachete de croazieră pentru un atac masiv, dintre care 45 au fost doborâte”, spune liderul ucrainean.Ineficienti, dar au lasat Kievul in bezna!

CALUL:PE MINE M-ATI OMORAT, DAR CU PANA CE-ATI AVUT?

DIICOT a clasat dosarul otrăvirii Doinei Pană, care în ianuarie 2018 susținea că ar fi fost otrăvită. Institutul Național Medico-Legal (INML) a arătat că nu a existat o intoxicaţie cu mercur și de vină ar fi, posibil, „alimentaţia modernă”.Expertizele efectuate de către INML au stabilit ea nu a fost intoxicată cu mercur, ci posibil doar „expusă” la mercur cu valori reduse, în urma ingerării unor alimente. Investigațiile – solicitate repetat de fostul demnitar PSD – și audierile au costat statul român 10.000 de lei. „Nu i-a fost pusă viaţa în primejdie”, este o altă concluzie a unui medic de la INML.În ianuarie 2018, Doina Pană a renunţat la funcţia de ministru al Pădurilor, invocând că are probleme de sănătate şi a reclamat că a fost otrăvită cu mercur, indicând ca posibili vinovaţi „mafia din industria lemnului”.Probele strânse de DIICOT nu au confirmat însă susţinerile fostului ministru.Daca-si puneau mintea cu ea, dadea coltul fara sa mai apuce sa acuze pe cineva…

ZILELE LUI BIDEN SUNT NUMARATE…9…8…7….

Americanii decid mâine soarta Statelor Unite şi a lumii întregi. Aproape 250 de milioane de votanţi sunt aşteptaţi la alegerile de la mijlocul mandatului preşedintelui. Ultimele sondaje de opinie îi dau favoriţi pe republicani. Victoria lor l-ar putea ajuta pe Trump să revină în Biroul Oval, în timp ce administraţia Biden va trebui să lupte pentru supravieţuire. Iar pe plan internaţional, Ucraina ar pierde un mare aliat. Înfrângerea democraţilor ar fi similară cu un vot negativ dat administraţiei Biden, în timp ce o victorie a republicanilor, poate cântări decisiv în revenirea lui Donald Trump la Casa Albă. Deja pe culoarele de la Washington se vorbeşte despre suspendarea lui Joe Biden, în cazul în care republicanii vor deţine puterea în Congres. Hackerii rusi lucreaza din greu!

MAI CEVA CA-N TELENOVELELE TURCESTI!

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a înșelat un tânăr în vârstă de 24 de ani, cu care avea o relație amoroasă pe rețelele de socializare de mai bine de un an. Când a tânărul a aflat că cea de care s-a îndrăgostit nu este o femeie, ci un bărbat, și-a pus capăt zilelor. Familia sa l-au dat în judecată pe bărbatul în vârstă de 64 de ani și acesta, după ce a fost condamnat, s-a sinucis la rândul său. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit vinovat de uzurpare de identitate, dar nu și de fraudă, pentru că nu îi ceruse bani tânărului în vârstă de 24 de ani. Familia victimei a cerut dreptate, apelând și la emisiunea Le Iene, care l-a demascat pe bărbat. Totul a ieșit la iveală după reportajul televizat care a prezentat înșelăciunea bărbatului de pe chat împotriva unui tânăr de 24 de ani, care și-a pus capăt zilelor. Pentru că nu a putut suporta greutatea remușcărilor și a rușinii, Roberto Zaccaria, bărbatul în vârstă de 64 de ani, s-a sinucis la rândul său. Daniele, tânărul de 24 de ani cu care avea o relație pe rețelele de socializare, dându-se drept femeie, s-a sinucis în urmă cu un an, pe data de 23 septembrie 2021. Acesta a recurs la gestul extrem după ce a aflat că femeia pe care o credea iubita lui, Irene, pe care o cunoscuse online, era de fapt Zaccaria. Acesta a fost găsit spânzurat în podul casei părinților săi. Se îndrăgostise de o fată de 20 de ani, frumoasă, dar inexistentă. După ce a aflat adevărul, tânărul i-a cerut o explicație, dar bărbatul în vârstă de 64 de ani i-a tăiat-o scurt, lăsându-l baltă.A innebunit lumea! Vine Apocalipsa!

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!