home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
24.07.2023
FAPTUL DIVERS

AM FACUT-O IAR  DE OAIE/VOM FI CA UNTUL IN TIGAIE!

Cod roșu marți în județele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași și în municipiul București. Se vor înregistra temperaturi maxime extreme de 40-42 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.Miercuri, avertizarea Cod roșu vizează județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, vestul județului Constanța și municipiul București. Se vor înregistra temperaturi maxime extreme de 40…42 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.Conform ANM, marți în județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Buzău, Brăila, Galați, Vrancea, Vaslui și Bacău va fi Cod portocaliu de caniculă, iar în restul țării va fi Cod galben.Miercuri, Codul portocaliu de caniculă va afecta județele Dolj, Olt, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea, Tulcea, Bacău și Vaslui.Luni, valul de căldură se va extinde în vestul, sudul și parțial estul țării. Va fi caniculă, disconfortul termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 34 și 37 de grade, iar cele minime se vor situa între 18 și 23 de grade.De asemenea, de luni de la ora 22:00 ăână marți la ora 10:00 va fi Cod galben de instabilitate atmosferică în vestul, nord-vestul și centrul țării. Aceasta se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului (rafale în general de 55-70 km/h și izolat peste 80 km/h), vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial (în intervale foarte scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat peste 30-40 l/mp) și grindină.Sursa: Mediafax.Asa meritam daca nu dam 10% din ce castigam Bisericii! Il luam noi pe Dumnezeu de prost, dar el nu doarme!

SIMION II SUFLA IN CEAFA LUI CIOLACU!

Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS patronat de Iosif Buble și finanțată de PSD a publicat datele celui mai recent sondaj, realizat în perioada 8-20 iulie 2023.

Potrivit sondajului, intenția de vot la nivel național nu se prezintă radical diferit față de precedentul sondaj, din mai 2023, principala schimbare fiind o creștere de 3% înregistrată de AUR.

PSD și PNL se mențin în marja de eroare, având majoritatea și într-un ipotetic viitor Parlament. După perioada Guvernului Ciucă, PNL s-a „erodat” aproximativ 5 procente în intenția de vot, iar Guvernul Ciolacu începe cu un PSD la 31%.

Astfel, dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, opțiune de vot ar arăta în felul următor:

PSD – 31% (31% în mai 2023, 33% în martie 2023, 36% în ianuarie 2023, 34% în noiembrie 2022, 35% în septembrie 2022, 37% în iulie 2022, 35% în mai 2022)

AUR – 20% (17% în mai 2023, 16% în martie 2023, 14% în ianuarie 2023, 12% în noiembrie 2022, 15% în septembrie 2022, 12% în iulie 2022, 10% în mai 2022)

PNL – 18% (20% în mai 2023, 21% în martie 2023, 22% în ianuarie 2023, 24% în noiembrie 2022, 22% în septembrie 2022, 24% în iulie 2022, 23% în mai 2022)

USR – 12% (11% în mai 2023, 9% în martie 2023, 8% în ianuarie 2023, 9% în noiembrie 2022, 8% în septembrie 2022, 7% în iulie 2022, 9% în mai 2022)

UDMR – 4% (5% în mai 2023 și precedentele)

PUSL – 4%

SOS România – 4%

PMP – 4%

Pro România – 2%

Altul – 1%

Asta ar cam trebui sa le dea de gandit politicienilor!

SE CAM STRANGE LATUL!

Rusia a atacat ținte din Ucraina aflate la câțiva kilometri de România, la Reni, iar atacul a fost vizibil de pe partea românească a Dunării, arată filmările video. În atac ar fi fost folosite drone Shahed, produse de Iran. Reni este un port strategic la Dunăre, foarte aproape de Galați, și un hub al transporturilor de carburanți și grâne, în condițiile în care Rusia nu mai permite exporturile ucrainene de cereale prin Marea Neagră. Potrivit Marinetraffic, traficul fluvial de grâne s-a oprit după atac.”În această noapte (de duminică spre luni), un atac de aproape patru ore, cu drone (de tip) Shahed-136, a vozat o infrastructură portuară”, anunţă într-o postare pe Facebook armata ucraineană.”Un hangar de grâne a fost distrus, iar rezervoare de depozitare ale altor încărcături au fost avariate”, precizează armata.”Trei drone au fost distruse de către Forţele Aeriene de apărare”, anunţă Comandamentul Operaţional.”Inamicul continuă să terorizeze Odesa”, acuză el.”Potrivit primelor informaţii, aproximativ patru muncitori din port au fost răniţi, dar informaţiile trebuie clarificate”, adaugă comandamentul.Este pentru prima oară când Rusia atacă infrastructuri ucrainene la Dunăre, după ce s-a retras, în urmă cu o săptămnă, din Acordul de la Istanbul din iulie 2022 privind exportul cerealelor ucrainene, mediat de ONU şi Turcia.În afară de cele trei drone distruse de către forţe ucrainene anunţate de către comandament, alte drone ”au trecut”, anunţă un purtător de cuvânt al Administraţiei Militare din Odesa, Serghii Braciuk.Incet, incet, rusii se cam apropie!

ARDEALUL NU E PAMANT ROMANESC! E PAMANT AMERICAN!

George Simion și site-ul R3Media, puternic susținător al AUR, îl laudă pe Viktor Orban, premierul Ungariei. Președintele AUR l-a susținut pe Orban chiar și după acesta a spus că Ardealul nu este pământ românesc. Și în trecut, Simion și Diana Șoșoacă și-au declarat admirația pentru premierul Ungariei.

Site-ul R3Media scoate în evidență o afirmație făcută de președintele AUR după discursul provocator ținut de Viktor Orban la Băile Tușnad, la lansarea candidaților acestui partid la Parlamentul European: „Intrat pe scenă pe muzica trupei Pheonix, Simion a spus că Orban a venit ca «oaspete» și că a zis «unele adevăruri». Simion i-a dat dreptate lui Orban când a zis că «valorile europene» reprezintă «infracționalitatea, migrația, războaiele». «A venit un oaspete, Orban Viktor. S-au spus unele adevăruri. Valorile Europei nu sunt infracționalitatea, nu sunt migrația ilegală, nu sunt războaiele. Astea toate sunt adevăruri. Dar nu s-a spus adevărul până la capăt»”, scrie R3Media, citându-l pe Simion. Cu o zi înainte de discursul lui Viktor Orban la Băile Tușnad, un editorial în R3Media îl apăra pe premierul Ungariei. „În primul rând, fără vocea lui Viktor Orban în UE, României i-ar fi fost mult, mult, mult mai rău decât îi e. Fără el și fără vocea poloneză, România ar fi avut parte de și mai multă migrație ilegală, eLGiBiTi, spoliere economică, decât a avut deja (…) Vă spun secretul lui Polichinelle: majoritatea politicienilor români gândesc exact ca Orban. Dar nu au curaj să acționeze în consecință. Sunt „căcați pe ei”, scuzați-mi franchețea”, scrie R3Media. Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a anunțat la BZI Live că îl va invita pe premierul Ungariei Viktor Orban la școala de vară a S.O.S. România care va avea loc în stațiunea Rânca în luna august.„Viktor Orban este naționalist pentru Ungaria”, a argumentat senatoarea, și de aceea ea îl invită pe premierul Ungariei să vină să discute cu naționaliștii români la școala de vară a S.O.S. România. „Ca dovadă a dorinței S.O.S. România de a încuraja conviețuirea pașnică, mai ales între români și maghiari, îl invit, în numele meu și al partidului, pe premierul Viktor Orban să participe la Școala de Vară a partidului S.O.S. România care va avea loc în stațiunea Rânca în luna august. Naționaliștii maghiari trebuie să se întâlnească și să colaboreze cu naționaliștii români, pentru că lupta noastră este comună, iar nu să incite la conflicte interetnice. Împreună trebuie să căutam pacea în regiune, pentru că sunt destui care vor să ne vadă dezbinați și în conflict.Premierul Viktor Orban spune că vrea pacea. Același lucru îl vreau și eu, și partidul S.O.S. România”, a afirmat Șoșoacă. Vorba proverbului:fa-te frate si cu dracu’ pana trec alegerile!

CUGETARI…NECUGETATE!

  1. „Unii oameni sunt ca norii: apar din senin și îți strică ziua.”
  2. „Nimic nu rezolvă mai bine o problemă decât să o amâni pentru mâine.”
  3. „Cea mai bună formă de exercițiu fizic este să te ridici de pe canapea și să cauți telecomanda.”
  4. „Râsul este terapia pe care ți-o poți permite să o ai în fiecare zi.”
  5. „Dacă ziua de muncă ar fi o zi a săptămânii, cu siguranță ar fi marți. De ce? Pentru că marți nu îi place niciunei persoane.”
  6. „Am început să practic yoga. Ei bine, nu exact yoga, dar mă uit la oameni cum fac yoga pe YouTube.”
  7. „Dacă viața ar fi un joc, aș fi cu siguranță personajul care aleargă pe lângă toate sarcinile și le ignora.”
  8. „Mintea mea este ca o bibliotecă – plină de informații inutile și rareori folosită.”
  9. „Nu sunt deloc matinal, dar când mă trezesc, aș prefera să fiu milliardar.”
  10. „Dacă viața ar fi un film, cred că mi-ar plăcea să fiu în post-credit.”
  11. „Zâmbetul este cel mai scurt drum între două persoane, iar taximetristul e invidios.”
  12. „Am promis să mă las de bârfit, dar promisiunile sunt făcute să fie încălcate, nu-i așa?”
  13. „În fiecare dimineață, cafeaua mă face să mă simt ca un supererou fără superputeri.”
  14. „Speranța moare ultima, dar și în acel moment probabil se gândește la meniul cenei.”
  15. „Curiozitatea a ucis pisica, dar ce știm despre miile de oameni care au supraviețuit curiozității?”
  16. „Săptămâna are 7 zile, iar simțul meu al umorului are 7 ani.”
  17. „Dragostea este oarbă, dar prietenia te urmărește peste tot și îți reamintește de prostiile tale.”
  18. „Există două tipuri de oameni: cei care termină sarcinile înainte de deadline și eu.”
  19. „Bunăstarea nu îi aduce fericirea, dar îi permite să își cumpere cel puțin ciocolată.”
  20. „Să fii punctual înseamnă să îți faci o surpriză plăcută celor care sunt obișnuiți cu întârzierea ta.”
  21. „Viața este ca un sandwich: nu contează ce parte începi să o mănânci, până la urmă se termină întotdeauna.”
  22. „Am decis să mă las de exerciții fizice. Acum stau și mă uit la alții cum fac exerciții fizice pe YouTube.”
  23. „Dacă râsul este cel mai bun medicament, atunci umorul este cel mai bun traficant de medicamente.”
  24. „Am învățat să îmi urmez intuiția. Îmi spune mereu că este timpul pentru o gustare.”
  25. „În fiecare zi, viața îmi oferă o mulțime de opțiuni, iar eu le ignor pe toate și aleg să stau pe canapea.”
  26. „Nu sunt leneș, doar îmi păstrez energia pentru momentele importante din viață… care nu au apărut încă.”
  27. „Când mă gândesc la câte lucruri mai am de făcut astăzi, parcă mi-ar veni să mă culc înapoi.”
  28. „Să ai succes în viață înseamnă să știi să îți găsești telecomanda înainte să se termine reclamele.”
  29. „Există o mulțime de probleme în lume, dar cel mai mare dintre ele este să mă trezesc înainte de ora 10 dimineața.”
  30. „Uneori, viața îți oferă limonade, iar tu te întrebi de ce nu sunt deja lămâiade.”
  31. „Am decis să îmi tratez insomnia. Acum nu mai stau treaz toată noaptea, ci mă trezesc mai devreme.”
  32. „Am încercat să fiu optimist, dar a fost o experiență dezamăgitoare.”
  33. „Câștigătorii nu renunță niciodată, dar eu nu am de gând să fiu câștigător.”
  34. „Uneori, greșelile sunt doar o modalitate de a arăta că suntem oameni și nu roboți.”
  35. „Să ai încredere în tine este important, dar mai important este să ai încredere în căutarea telecomenzii.”
  36. „Nimic nu mă motivează mai mult să fac exerciții fizice decât gândul la micul dejun după antrenament.”
  37. „Am vrut să scriu o carte despre procastinare, dar am amânat să o fac… pentru mâine.”
  38. „Prieteniile adevărate sunt cele în care poți să fii tu însuți și să fii iertat pentru asta.”
  39. „În viață, nimic nu este imposibil. Însă există o mulțime de lucruri inutile.”
  40. „Dacă ar trebui să aleg între o carieră de succes și o zi liberă suplimentară în weekend, aș alege ziua liberă.”
  41. „La naiba cu planurile pentru viitor! Am de gând să trăiesc în prezent și să aștept să vină cineva să-mi rezolve problemele.”
  42. „Îmi place să iau decizii rapide. De obicei, acestea sunt greșite, dar cel puțin nu pierd mult timp cu ele.”
  43. „Să fii în formă înseamnă să arăți bine de la talie în sus când stai pe canapea.”
  44. „Dacă ar trebui să numesc un lucru care mă motivează să fac sport, ar fi senzația de satisfacție când termin antrenamentul… și mă întorc la canapea.”
  45. „Viața este ca un câmp de căpșuni: nu poți să o ai pe toată, dar poți să alegi cele mai bune bucăți.”
  46. „Dacă ar trebui să încep să fac exerciții fizice, aș alege cu siguranță să le fac mai târziu.”
  47. „O viață fără umor ar fi ca o zi fără soare – plictisitoare și cam friguroasă.”
  48. „Timpul trece atât de repede încât trebuie să alerg pentru a mă mișca mai încet.”
  49. „Pentru a reuși în viață, este important să ai un plan… de ce să-l faci în ziua de azi când îl poți amâna pentru mâine?”
  50. „Închei cuvântul cu un zâmbet pentru că cineva mi-a spus că este singura parte a unui text pe care oamenii o citesc.”

CURIOZITATI AMUZANTE:

  1. Când a fost inventată frânghia, oamenii au fost foarte legați de ea.
  2. Mâinile sunt cele mai rapide lucruri din lume: pot apuca o cană de cafea înainte să-ți dai seama că e prea fierbinte.
  3. Când strănuți, toate organele din corpul tău se opresc pentru o secundă. De ce să nu iei o pauză și tu?
  4. Cei mai mulți oameni își petrec mai mult timp gândindu-se la ceea ce vor să mănânce decât la următorul pas în carieră.
  5. Dacă riști să bei apă, atunci sigur te afli în pericolul să-ți vină sete.
  6. Prima reclamă online a fost la băuturile răcoritoare Pepsi – da, internetul are gust bun!
  7. În medie, oamenii petrec aproximativ 6 luni din viața lor să aștepte la semafor.
  8. Dacă te gândești la un cuvânt prea mult timp, devine ciudat și sună greșit.
  9. Norocul îi surâde celor care își iau un pix de rezervă la examen, dar pe alții îi lovește autobuzul în timp ce se uită după noroc.
  10. Banii nu pot cumpăra fericirea, dar te pot duce la locurile unde poți să-ți cumpări fericirea (de exemplu, magazinul de înghețată).
  11. Suntem atât de avansați tehnologic încât putem scoate telefonul din buzunar și să ne uităm la ceasul de pe el pentru a afla ora.
  12. Cea mai lungă perioadă fără să plouă în lume a fost în Deșertul Atacama din Chile – 400 de ani! Să plouă, dar să nu exagerăm!
  13. Oamenii care țipă la televizorul lor în timpul unui meci nu se gândesc niciodată că jucătorii nu pot să-i audă.
  14. Dacă umbli în jurul mesei suficient de mult, ai putea zice că faci sport în timp ce mănânci.
  15. În medie, adulții râd doar de 15-20 de ori pe zi, în timp ce copiii râd de aproximativ 400 de ori.
  16. A trage perdeaua de la geam este echivalentul adultului de a spune „lumina se stinge acum”.
  17. Când cineva îți spune „Fii sănătos!”, este modul lui subtil de a spune să nu mai strănuți în fața lui.
  18. Nimeni nu-și amintește vreodată dacă și-a luat pastila și se asigură mereu că ia încă o pastilă. Fiecare pastilă e un cadou surpriză pentru organism!
  19. Strânutul este ca o mini-explozie în corpul tău: aerul iese din nas cu viteza de 160 km/h.
  20. Dacă te simți singur, poți oricând să-ți vorbești cu aplicația de voce asistentă de pe telefon. Cel puțin, ea te ascultă fără să se plângă.
  21. Oamenii cheltuie o grămadă de bani pentru cărți de auto-ajutor, dar probabil nimeni nu a scris încă un capitol numit „Cum să termini cartea asta”.
  22. Cu toții avem acea prietenă care este mereu pe poză, ca și cum ar fi un model, și apoi întreabă: „Doar eu ies urâtă în poză?”
  23. Cel mai probabil, cu toții am lăsat cândva telefonul într-un loc și am început să-l căutăm, deși suntem cu el în mână.
  24. Când cineva spune că nu este în formă, nu știu exact în care formă se așteaptă să fie – de obicei, oamenii arată asemenea oamenilor.
  25. Știm că mersul pe jos este sănătos, dar parcarea mai aproape de intrare este tentantă.
  26. Dacă înveți pentru o medie de 10 și iei 9,5, cel mai probabil vei fi dezamăgit de notele tale mai mult decât dacă ai învățat pentru 5 și ai luat 10.
  27. Cea mai inutilă frică este să îți fie frică să vorbești cu oameni pe telefon, chiar dacă vorbești cu aceiași oameni față în față.
  28. Într-o cameră plină de oameni, cei mai gălăgioși sunt întotdeauna cei care au cel mai puțin de spus.
  29. Nimic nu te face să te simți mai încrezător decât să mergi undeva și să fii sigur că o să fie destule locuri de parcare.
  30. Fiecare vacanță are două părți: înainte să pleci și să încarci bagajele, și după ce te întorci și să le dezarci.
  31. Cel mai important lucru în viață este să înveți să ierți… în special pe cei care îți taie calea în trafic.
  32. Dacă ai ajuns să cauți un lucru, poți fi sigur că l-ai pus undeva „pe un loc sigur”.
  33. Cea mai tare lecție de atenție este să fii atent la trafic, dar să nu poți să găsești o pereche de șosete.
  34. Dacă mergi cu pasul atât de repede încât depășești pe cineva și apoi încetinești, ești cu siguranță un om modern – ai flash-ul pe autopilot!
  35. Dacă am avea aceeași pasiune pentru sport ca pentru a găsi telecomanda, am fi cu siguranță campioni mondiali.
  36. Există trei feluri de oameni în lume: cei care știu să numere și cei care nu știu.
  37. Nu mă tem de eșec, ci de neîntreruperea lui.
  38. Cel mai mare mister al vieții este cum a reușit primul om să bea lapte.
  39. Să te încurci la vorbire este asemănător cu să închizi un program pe calculator și să-l deschizi din nou, sperând că se va rezolva singur.
  40. Când vorbesc singur, știu că sunt cu cineva deștept.
  41. Niciodată să nu răspunzi la întrebarea „Pentru ce ești îmbrăcat așa?”, deoarece răspunsul corect este întotdeauna „Este vara în Africa!”.
  42. Cu toții am avut nevoie să învățăm în școală cum să facem un rezumat, dar acum că suntem adulți, nimeni nu o să ne întrebe niciodată „Rezumă, te rog, povestea ta de viață”.
  43. Pe zi ce trece, ne apropiem tot mai mult de a fi pensionari și de a ne trezi mai târziu.
  44. Dacă ești singur și vorbești cu tine, ești ciudat; dacă vorbești cu telefonul, ești modern.
  45. Oamenii au călătorit atât de mult în jurul lumii, dar unii dintre noi nici nu au văzut toată casa.
  46. Visele sunt un mister fascinant: poți să cunoști oameni în realitate, dar să nu te mai amintești de ei în vis.
  47. Toți ne uităm în telefon atunci când suntem singuri, dar căutăm disperați un alt ecran când suntem în public.
  48. Când ai un sac de pâine și nu îl poți deschide, cu siguranță te vei simți la fel de inutil ca și atunci când ai un colet de pe eMag.
  49. Un lucru comun pentru toți oamenii este că au doar două urechi, dar încă încearcă să asculte în același timp două melodii diferite.
  50. Oamenii se plâng adesea că nu au timp pentru ei înșiși, dar sunt capabili să stea ore în șir să se uite la ce fac alții pe rețelele de socializare.

PROVERBE NOSTIME

  1. Nu lăsa pentru mâine ceea ce poți să amâni pentru săptămâna viitoare.”
  2. „Cine râde la urmă, probabil a înțeles bancul mai târziu.”
  3. „Când viața îți dă lămâi, fă-ți limonadă, apoi vinde-o și cumpără-ți un înghețată.”
  4. „Nu te lăuda cu păsări în mână, pentru că vecinul tău are un câine în curte.”
  5. „Cine se scuză, se acuză de proastă memorie.”
  6. „Mâncarea trece, kilogramele rămân.”
  7. „Cine nu are noroc la cățeluși, nici la tombolă.”
  8. „Cu ce poți să înlocuiești experiența? Cu teoria bună și un zâmbet fals.”
  9. „Cel mai bun exercițiu fizic este să-ți ridici sprânceana când asculti povești lungi și plictisitoare.”
  10. „Omul gospodar își calcă hainele pe nervi.”
  11. „Asta e, îmi asum, poate că nici nu vreau să îmi asum!”
  12. „Unde-i ceartă, acolo-i și doar o persoană care nu vrea să recunoască că a greșit.”
  13. „Omul sfintește locul, dar mai bine să-l cureți când pleacă.”
  14. „Nu ține minte de toate, lasă loc și pentru prostii!”
  15. „Zicala zice că zicătorul zice știind să zică zicerea zicând-o cu zeflemea.”
  16. „Cine râde la urmă, probabil a auzit bancul de două ori.”
  17. „Munca e ca și cuptorul cu microunde: durează cât o coacere tradițională, dar suntem convinși că e mai rapid.”
  18. „Când viața îți dă căpșuni, întreabă-te de ce nu sunt într-o prăjitură.”
  19. „Aveți dreptul să tăceți. Tot ce spuneți va fi folosit împotriva voastră într-o discuție.”
  20. „Cine se scoală de dimineață, adorme mai bine după-amiaza.”
  21. „Dacă dragostea ar putea vindeca, medicamentele s-ar simți amenințate.”
  22. „Vorbește politicos cu toți, dar pune pariu că șeful tău e speriat de asistenta de la dentist.”
  23. „Dacă cineva îți aruncă cu pietre, fă-i un castel și poartă-te civilizat în fața dușmanilor.”
  24. „Când nu ai ce face, nu face nimic, este bine să te odihnești pentru momentele în care chiar nu ai ce face.”
  25. „Vorba dulce mult aduce, dar dulciurile aduc și mai multe kilograme.”
  26. „Cine nu muncește, doarme bine noaptea.”
  27. „Mâine nu o să te mai deranjeze asta, așa cum te-a deranjat ieri că ai uitat să faci ceva ce nu o să faci nici mâine.”
  28. „Câinele care latră nu mușcă, dar mai bine să te ferești și de latrat.”
  29. „Nu da drumul la foc peste pod și nici la sertarul cu biscuiți. Sigur s-ar putea să nu mai ai biscuiți mâine.”
  30. „Cu cât știi mai multe, cu atât ai mai multe lucruri de uitat.”
  31. „Nu judeca o carte după copertă, ci după numărul de pagini. Poate că acoperișul e de mântuială, dar poate că e o enciclopedie.”
  32. „Nu vorbi la telefon la volan, dar poți să vorbești singur în mașină, nimeni nu se va supăra.”
  33. „Mâine este o zi foarte bună pentru a face ce ai amânat ieri.”
  34. „Cine seamănă vânt, adună buruieni în curte.”
  35. „Dacă toți ar arunca cu pietrein tine, ai fi bogat cu siguranță.”
  36. „Nu lua viața prea în serios, oricum nu vei ieși viu din ea.”
  37. „Cine se scoală de dimineață, primește mesaje de la bancă.”
  38. „Viața e ca un covrig: cu fiecare zi care trece, mai scade din simțul umorului.”
  39. „Să fii sănătos este o avere, dar mai bine să ai și un depozit plin de bani pentru medicamente.”
  40. „Când ai o zi proastă, amintește-ți că există oameni care se trezesc cu muzica vecinului la 6 dimineața.”
  41. „E mai bine să taci și să pari prost decât să vorbești și să scapi din mână telefonul cu ecranul spart.”
  42. „Învață din greșelile altora, nu ai timp să le faci pe toate singur.”
  43. „Dacă te oprești să numeri câte gânduri ai avut într-o zi, vei fi ocupat pentru o săptămână.”
  44. „Pentru fiecare problemă există o soluție, dar unele dintre ele implică să arunci telefonul pe fereastră.”
  45. „Fă în fiecare zi câte ceva care te înfricoșează, precum să deschizi factura de întreținere.”
  46. „Dacă cineva îți spune că timpul zboară, poți să-i dai telefonul să vadă cum se scurge bateria.”
  47. „Bucură-te de fiecare zi, pentru că următoarea este cu siguranță luni.”
  48. „Adevărata fericire constă în a avea totul sub control… al altora.”
  49. „La rău se pricepe toată lumea, dar la bancuri doar cei mai talentați.”
o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!