home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
20.08.2023
FAPTUL DIVERS

MARIUS LULEA ARE SOLUTIA IESIRII DIN RAHAT!

În loc să aducem 100.000 de muncitori din Asia mai bine mutăm 200.000 de politicieni din mediul de stat în cel privat.Partidele au înțesat statul cu personaje politice dubioase, fără o calificare reală, care parazitează instituțiile și le fac nefuncționale.Mutarea lor în privat înseamnă o economie de 6-7 miliarde de euro la care se adaugă 4-5 miliarde aportul care va veni la stat din mutarea lor în economia reală.Sigur că aceste partide nu pot face acest lucru deoarece este armata lor toxică de votanți.Atenție, nu vorbesc despre armată, pompieri, cadre medicale, profesori, șamd.Pacat ca aceasta idee buna nu e si aplicabila!

AUR PROTESTEAZA DE DRAGUL DE A PROTESTA!

Jandarmii au aplicat şase amenzi pentru nereguli constatate la protestul organizat joi de AUR la Ministerul Sănătăţii împotriva „vaccinării obligatorii”, fiind întocmit şi un dosar penal pentru loviri.Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, ca urmare a nerespectării prevederilor legale şi a evenimentelor petrecute pe timpul desfăşurării protestului, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.700 de lei, după cum urmează: 5 sancţiuni contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice; o sancţiune contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.De asemenea, a fost întocmit un act de sesizare cu privire la săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în conformitate cu prevederile art. 193 Cod penal, scrie Agerpres.Câteva sute de oameni au protestat joi în faţa sediului Ministerului Sănătăţii, susţinând că se opun „vaccinării obligatorii”.Un bărbat, cunoscut ca „stegarul dac”, s-a urcat pe faţada Ministerului Sănătăţii.De asemenea, un jurnalist a fost lovit de un bărbat în timpul protestului, agresorul fiind extras de jandarmi din mulţime şi dus la o secţie de Poliţie.Reprezentanţi ai AUR au îndemnat participanţii să blocheze accesul în Ministerul Sănătăţii, încercând ulterior să pătrundă în interiorul clădirii, însă au fost împiedicaţi de jandarmi. Scopul AUR e sa faca scandal din orice si reuseste de fiecare data!

VACCINAREA E OBLIGATORIE PENTRU CINE VREA!

Premierul Marcel Ciolacu a ținut să precizeze, în deschiderea ședinței de guvern, că vaccinarea nu va fi niciodată obligatorie în România.Iată ce a declarat acesta: „Vaccinarea nu a fost și nu va fi niciodată obligatorie în România. Înțeleg perfect reținerile românilor după tot ce s-a întâmplat în pandemia COVID. Strategia Națională de Vaccinare pusă în dezbatere de Ministerul Sănătății este despre informare corectă și acces echitabil la vaccin, mai ales pentru grupurile vulnerabile.”Românii nu au uitat momentele în care pentru a intra într-un magazin aveai nevoie de două doze de vaccin anti-covid. Drepturile și libertăție au fost grav încălcate în pandemie, iar până în acest moment nu avem niciun vinovat.Sa-l credem pe Ciolacu, propun, ca prea minte frumos!

LA BRUXELLES, CIOLACU SE VA PLOCONI CU DEMNITATE!

Premierul Marcel Ciolacu susține că el și miniștrii care se vor deplasa la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni, nu se vor „ploconi” ci vor avea discuții normale despre pensiile speciale și măsurile fiscale așa cum este trecut în PNRR.Iată ce a spus acesta: „Vreau să fiu foarte clar: premierul României și miniștrii din Guvernul României nici nu îngenunchează, nici nu se ploconesc și nici nu execută ordinele nimănui! Avem un dialog normal cu Comisia Europeană care vizează închiderea anumitor jaloane din PNRR, automat vizează și atragerea mai multor miliarde de euro pentru sprijinirea populației. Este un demers normal pe care, cu sinceritate vă spun, Guvernul României ar fi trebuit deja să-l fi făcut”„Pe scurt, vizitele la Bruxelles au rolul de a obține lucruri concrete pentru România și români. Acesta este fișa postului miniștrilor și a prim-ministrului, este cât se poate de normal”, a mai afirmat Ciolacu.Il si vedem pe Cioacu pasind tantos, in genunchi, si pupand mana Ursulei cu dispret!

ALTU’ MOARE SI-ASA N-ARE!

Statele Unite a aprobat trimiterea de avioane de luptă F-16 către Ucraina din Danemarca şi Ţările de Jos pentru apărarea împotriva invadatorilor ruşi, de îndată ce instruirea piloţilor este finalizată, a declarat, joi, un oficial al SUA, citat de Reuters.Ucraina a cerut în mod repetat avioanele de luptă de fabricaţie americană F-16 pentru a o ajuta să contracareze superioritatea aeriană a ruşilor.Washingtonul a dat asigurări, în mod oficial, Danemarcei şi Ţărilor de Jos că Statele Unite va grăbi aprobarea cererilor de transfer, ca avioanele F-16 să meargă în Ucraina când piloţii sunt instruiţi, a afirmat oficialul.Incet, incet, Ucraina va avea armata cea mai performanta din lume! Ce-ar fi sa atace Europa?

PUTIN MAI AMANA PLIMBARILE PE LUNA

Racheta trimisă de Putin în spațiu s-a lovit de Lună și „a încetat să mai existe”, a anunțat, duminică, Roscosmos, agenția spațială a Rusiei. Roscosmos a fost condusă până acum un an de politrucul Dmitri Rogozin. Nava spațială Luna-25 a intrat pe orbita lunară miercurea trecută și ar fi trebuit să aterizeze luni. Potrivit Roscosmos, sâmbătă după-amiază la ora 14.10, ora Moscovei, nava spațială și-a pornit motorul pentru a intra pe o orbită care să o pregătească pentru aselenizare. Însă a apărut o „situație de urgență” inexplicabilă.Duminică, Roscosmos a declarat că a pierdut contactul cu nava spațială la 47 de minute după ce a pornit motorul. Încercările de restabilire a comunicațiilor au eșuat, iar Luna-25 a deviat de la orbita planificată și „și-a încetat existența ca urmare a unei coliziuni cu suprafața lunară”, a precizat Roscosmos.Pentru Rusia, este prima misiune pe lună din 1976. Ei, daca Putin ar fi trimis racheta spre Kiev, n-ar fi ratat!

ZELENSKI NU-L MAI IUBESTE PE SIMION!

Serviciul de securitate al Ucrainei i-a interzis lui George Simion, deputat și președinte al AUR, să intre în această țară timp de trei ani, arată un document publicat de Podul. Această publicație s-a adresat serviciului de securitate al Ucrainei, care a răspuns arătând că Simion nu poate intra pe teritoriul acestei țări timp de trei ani. Interdicția expiră în noiembrie 2024. După invadarea Ucrainei de către Rusia, liderul AUR a susținut constant, mesajele Rusiei. În utliam perioadă de timp, el cere blocarea sau limitarea tranzitului de cereale ucrainene, de care economia țării vecine depinde. Rusia blochează exporturile prin porturile ucrainene.Din cate stim Simion nu prea se inghesuia sa viziteze Ucraina!

CURIOZITATI

  1. Știai că un ou de struț este atât de rezistent încât poate susține greutatea unui adult?
  2. Bambi, personajul din desenele Disney, a fost inspirat de un căprioară reală pe nume Felix Salten.
  3. Octopușii au trei inimi și albastru este culoarea sângelui lor.
  4. Finlanda are cel mai mare număr de săune per capita din lume.
  5. Pinguinii pot sărit cu până la 6 metri în aer în timp ce înoată.
  6. Vulpile roșii pot să înoate și să își păstreze coada dreaptă în apă pentru a-și menține echilibrul.
  7. Lacul Hillier din Australia este roz datorită prezenței algei Dunaliella salina.
  8. În ciuda imaginii populare, lemmingii nu se aruncă în masă de pe stânci. Acesta este un mit.
  9. Chiar dacă sunt cunoscute sub numele de „vedete căzătoare”, stelele de mare nu sunt pe deplin înrudite cu stelele.
  10. În Scoția, există o insulă numită „Insula Skye” cu peisaje impresionante.
  11. La un moment dat, Finlanda a fost considerată țara cu cele mai multe telefoane mobile pe cap de locuitor din lume.
  12. Marea Moartă nu este doar cea mai sărată masă de apă din lume, ci și unul dintre cele mai joase puncte de pe uscat.
  13. Un grup de flamingo se numește o „flotă”.
  14. În Islanda, peste 60% din populație crede în elfi și spirite.
  15. Panda gigantă este un animal carnivor, dar dieta sa este formată în cea mai mare parte din bambus.
  16. De-a lungul vieții, un om obișnuit mănâncă aproximativ 50 de tone de alimente și bea aproximativ 30.000 de litri de lichide.
  17. Seychelles, un arhipelag în Oceanul Indian, are unele dintre cele mai curate plaje de nisip alb din lume.
  18. Cântecul „Happy Birthday” este în domeniul public și nu este protejat de drepturile de autor.
  19. Forma tradițională a globului pământesc este cunoscută sub numele de „proiecție Mercator”.
  20. Delfinii se pot război pe fălcile unui pește și pot dormi doar pe jumătate a creierului în același timp.
  21. Hawaii are cel mai înalt vârf muntos, Mauna Kea, măsurat de la bază pe fundul oceanului până la vârf.
  22. Koala nu bea multă apă, deoarece obține marea parte a hidratării din eucaliptusul pe care îl consumă.
  23. Păianjenii pot să coboare și să urce pe pânzele lor de până la 20 de ori pe zi.
  24. Statul Vatican este cel mai mic stat independent din lume, situat în interiorul Romei, Italia.
  25. Există mai mulți pui de găină decât oameni pe Terra.
  26. Antropofobia este frica de oameni sau de interacțiunea cu aceștia.
  27. Bananele sunt considerate fructe, iar căpșunile nu sunt considerate fructe în sens botanic.
  28. La o adâncime de aproximativ 11 km în Oceanul Pacific, este situl cel mai adânc de pe planetă – Groapa Marianelor.
  29. Câteva picături de lichid pot penetra suprafața exterioară a unui fulg de zăpadă și să îi modifice structura.
  30. În media, o persoană petrece aproximativ 6 luni din viața în așteptare.
  31. Capra lui Markhor din Pakistan are coarne spectaculoase în formă de spirală.
  32. Jirafele au aceeași număr de vertebre cervicale ca și omul (șapte), dar fiecare vertebă este mult mai lungă.
  33. În fiecare an, pe data de 22 aprilie, este celebrată Ziua Pământului.
  34. Trandafirii nu sunt doar flori deosebit de frumoase, ci pot fi folosiți și în anumite rețete culinare.
  35. Vulcanii activi pot să creeze fulgere vulcanice, cunoscute sub numele de „fulgere erupțive”.
  36. Pământul se mișcă în jurul Soarelui cu o viteză de aproximativ 107.000 km/h.
  37. Primii oameni care au atins vârful Muntelui Everest au fost Sir Edmund Hillary din Noua Zeelandă și șerpașul Tenzing Norgay din Nepal.
  38. Un fulg de zăpadă este alcătuit din aproximativ 180 de mii de miliarde de molecule de apă.
  39. Girafa are inima extrem de puternică pentru a putea pompa sânge la înălțimea capului său.
  40. Fluierăturile pe care le auzi atunci când suflă vântul prin găurile din stânci sau pe munte se numesc „vânturi vorbitoare”.
  41. În Texas, există o răscruce de autostrăzi în care toate drumurile de acces se numesc „Rampa 420”, dar numele a fost schimbat pentru a împiedica furarea indicatoarelor.
  42. Octopuşii au trei inimi. Două bombează sânge către branhii, în timp ce cea de-a treia bombează sânge oxigenat către restul corpului.
  43. Orice bucată de hârtie poate fi îndoită în jumătate nu mai mult de 7 ori.
  44. Vulpile sunt cunoscute pentru varietatea lor de sunete. Aceste sunete pot varia de la strigături lungi și scârțâitoare la mormăieli și strigături rapide.
  45. Prima pizza a fost făcută în Neapole, Italia, și nu conținea sos de roșii sau brânză.
  46. Doar aproximativ 5% din oceane au fost explorate până în prezent.
  47. Luna este singurul corp ceresc pe care oamenii l-au vizitat în persoană.
  48. Un ou de struț este suficient de puternic pentru a susține greutatea unei persoane adulte.
  49. De la Pământ până la Lună, întreaga planetă Marte ar putea încăpea cu ușurință între cele două corpuri ceresti.
  50. Prima călătorie cu tren cu abur a avut loc în 1804 în Regatul Unit.
  51. Dacă s-ar compune toate diamantele din lume într-un singur inel, acesta ar fi uriaș – de aproape 3.000 de ori mai mare decât Terra.
  52. Aproximativ 80% din plantele de pe Pământ sunt angiosperme (plante cu flori).
  53. Urșii panda mănâncă aproape exclusiv bambus și consumă aproximativ 12-38 kg de bambus pe zi.
  54. În medie, o persoană respiră în jur de 20.000 de ori pe zi.
  55. Pământul nu este o sferă perfectă, ci este ușor aplatizat la poli și ușor umflat la ecuator.
  56. Urșii koala sunt marsupiale, dar nu au coadă.
  57. În Statele Unite, Ziua Recunoștinței este sărbătorită în a patra joi a lunii noiembrie.
  58. În timpul unei furtuni, fulgerele pot să genereze temperaturi de până la 30.000 de grade Celsius – mai fierbinte decât suprafața Soarelui.
  59. Sunetul nu se poate propaga în vid, așa că în spațiu nu putem auzi sunete.
  60. Delfinii au nume distincte pentru a se chema unii pe alții și au abilități complexe de comunicare.

AFORISME

  1. „Doar pentru că nu vezi un drum, nu înseamnă că nu există.” – Martin Luther King Jr.
  2. „Cel mai bun moment pentru a planta un copac a fost acum 20 de ani. Al doilea cel mai bun moment este acum.” – Proverb chinezesc.
  3. „Nu poți învăța pe nimeni nimic. Poți doar să-i ajuți să descopere ceea ce este deja în interiorul lor.” – Galileo Galilei.
  4. „Viața este ceea ce se întâmplă în timp ce tu ești ocupat să faci alte planuri.” – John Lennon.
  5. „Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă îți plac ceea ce faci, vei avea succes.” – Albert Schweitzer.
  6. „Marea putere vine din a te cunoaște pe tine însuți.” – Socrate.
  7. „Adevărata măsură a unui om nu se găsește în cât de mare este puterea lui, ci în cât de mult poate fi de blând.” – Ralph Waldo Emerson.
  8. „Să pierzi cu zâmbetul pe buze este să câștigi în înțelepciune.” – Jennifer Young.
  9. „Nu lăsa pe altcineva să facă regulile pentru viața ta.” – Arnold Schwarzenegger.
  10. „Nu urca muntele pentru ca lumea să te vadă, ci pentru ca tu să vezi lumea.” – David McCullough Jr.
  11. „Nu este important să fii mai bun decât ceilalți. Important este să fii mai bun decât erai ieri.” – Jigoro Kano.
  12. „Dacă nu vrei să eșuezi, nu trebuie să faci nimic.” – Kobe Bryant.
  13. „Nu contează cât de greu ai lovit, ci cât de mult poți să încasezi și totuși să mergi înainte.” – Rocky Balboa.
  14. „Eșecul este succes dacă învățăm din el.” – Malcolm Forbes.
  15. „Cea mai mare plăcere în viață este să faci lucruri pe care ceilalți cred că nu le poți face.” – Walter Bagehot.
  16. „Călătoria de o mie de mile începe cu un singur pas.” – Lao Tzu.
  17. „Când viața îți arată că ai renunțat la ceva prețios, nu privi înapoi cu regrete. Privi înainte cu speranță.” – Dave Weinbaum.
  18. „Mintea este totul. Ceea ce crezi, devii.” – Buddha.
  19. „Omul înțelept învață mai mult din întrebările prostului decât din răspunsurile lui.” – Bruce Lee.
  20. „Nu poți să ai o viață pozitivă cu o minte negativă.” – Joyce Meyer.
  21. „Nu numărăm zilele, ci facem ca zilele să conteze.” – Muhammad Ali.
  22. „Dacă nu vei face ceva pentru visurile tale, vei lucra pentru visurile altcuiva.” – Steve Jobs.
  23. „Dacă îți place ceea ce faci, nu vei munci nicio zi din viața ta.” – Confucius.
  24. „Nimeni nu poate să înapoieze timpul. Dar oricine îl poate gestiona foarte bine.” – Harvey Mackay.
  25. „Viața nu este măsurată de numărul de respirații pe care le iei, ci de momentele care îți taie respirația.” – George Carlin.
  26. „Cea mai bună modalitate de a prezice viitorul este să-l creezi.” – Abraham Lincoln.
  27. „Nu am greșit. Am doar găsit 10.000 de modalități care nu funcționează.” – Thomas Edison.
  28. „Secretul pentru a obține înainte este să începi.” – Mark Twain.
  29. „Nu lăsa pe altcineva să stabilească limitele pentru tine.” – Michael Jordan.
  30. „Șansa în viață trebuie creată, nu așteptată.” – Francis Bacon.
  31. „Nu poți să influențezi ceea ce se întâmplă, dar poți controla modul în care reacționezi.” – Idowu Koyenikan.
  32. „Nu există nicio modalitate de a evita greșelile când încerci ceva nou.” – Albert Einstein.
  33. „Este niciodată prea târziu să devii ceea ce ai fi putut fi.” – George Eliot.
  34. „Fă ceea ce poți, cu ce ai, acolo unde ești.” – Theodore Roosevelt.
  35. „Dacă așteptăm până când suntem gata, vom aștepta toată viața.” – Lemony Snicket.
  36. „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” – Mahatma Gandhi.
  37. „Când viața îți arată că ai renunțat la ceva prețios, nu privi înapoi cu regrete. Privi înainte cu speranță.” – Dave Weinbaum.
  38. „Mereu există posibilitatea de a face bine.” – Dalai Lama.
  39. „Dacă nu ești dispus să riști obișnuitul, trebuie să te mulțumești cu obișnuitul.” – Jim Rohn.
  40. „Nu există drum pentru a alege fericirea, fericirea este drumul.” – Buddha.
  41. „Cel mai bun mod de a prezice viitorul este de a-l crea.” – Peter Drucker.
  42. „Omul de succes vede oportunitatea în fiecare problemă.” – Winston Churchill.
  43. „Cel care nu este curios nu va învăța niciodată nimic.” – Albert Einstein.
  44. „Dacă vrei să schimbi lumea, începe cu tine însuți.” – Mahatma Gandhi.
  45. „Secretul pentru a progresa este a începe.” – Mark Twain.
  46. „Nu am greșit. Am doar găsit 10.000 de modalități care nu funcționează.” – Thomas Edison.
  47. „Cea mai mare plată este sentimentul de mândrie.” – Angela Merkel.
  48. „Nimeni nu este prea mic pentru a face o diferență.” – Greta Thunberg.
  49. „Schimbarea nu vine dacă așteptăm pentru alții sau pentru momentul potrivit.” – Barack Obama.
  50. „Dacă nu ești dispus să riști, nu vei avea niciodată experiențe noi.” – Oprah Winfrey.
  51. „Este niciodată prea târziu să devii ceea ce ai fi putut fi.” – George Eliot.
  52. „Nu lăsa pe alții să stabilească limitele pentru tine.” – Michael Jordan.
  53. „Nimic nu este mai puternic decât un om cu o dorință de a reuși.” – Les Brown.
  54. „Dacă ai un vis, mergi după el. Punct. – Sam Pritchard.
  55. „Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să îți fie frică să faci o greșeală.” – Elbert Hubbard.
  56. „Viața este ca o bicicletă. Pentru a menține echilibrul, trebuie să continui să mergi înainte.” – Albert Einstein.
  57. „Pentru a-ți îndeplini visele, trebuie să pierzi frica de a eșua.” – Paulo Coelho.
  58. „Nu trebuie să fii perfect pentru a începe. Trebuie să începi pentru a fi perfect.” – Zig Ziglar.
  59. „Fii în schimbare, nu în defensivă.” – Tony Robbins.
  60. „Dacă îți place ceea ce faci, nu vei munci nicio zi din viața ta.” – Confucius.

DIN INTELEPCIUNEA PROVERBELOR

  1. „Cine râde la urmă, râde mai tare.”
  2. „Nu întotdeauna cei mai înțelepți sunt cei care au cele mai lungi barbi.”
  3. „Cine nu doarme noaptea, doarme în timpul zilei.”
  4. „Cine se scoală de dimineață, obosește mai devreme.”
  5. „De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.”
  6. „Dacă n-ai bani, ai prieteni imaginar.”
  7. „Cu cât trec anii, cu atât lumânările costă mai mult.”
  8. „Și balaurii au probleme.”
  9. „Lenea nu vine de una singură, o aduc toți membrii familiei.”
  10. „Dacă poți să vezi mai departe, probabil că ai uitat ochelarii acasă.”
  11. „Nu da cu piciorul în pradă, căci poate fi un urs în ea.”
  12. „Banii nu aduc fericire, dar cel puțin poți plânge într-o mașină de lux.”
  13. „Cu cât îmbătrânești, cu atât ești mai aproape de copilărie.”
  14. „Femeile și vremea schimbătoare nu pot fi înțelese.”
  15. „Nu lăsa pe altul să-ți mănânce mâncarea, mănâncă-o tu de la bun început.”
  16. „Cine spune că banii nu pot cumpăra fericirea, nu a încercat să cumpere ciocolată.”
  17. „Sănătatea este ca banii: când o ai, nu te gândești la ea.”
  18. „Dragostea trece prin stomac, dar ajunge la portofel.”
  19. „O zi fără râs este o zi pierdută.”
  20. „Un râs pe zi ține doctorul departe – dar mai bine să ai și un asigurător medical.”
  21. „Dacă nu-ți place cum arăți, te poți schimba de la gât în sus.”
  22. „Nu toți oamenii sunt nebuni, dar nebunia face viața mai interesantă.”
  23. „Dragostea e oarbă, dar vecinii nu sunt.”
  24. „Înțelepciunea vine odată cu vârsta – în mod surprinzător, și amorțirea degetelor.”
  25. „Nu-i bai, dacă bătrânețea vine cu chelie, măcar vei economisi șampon.”
  26. „Când ți se încuie telefonul, se deschide o fereastră către lumea reală.”
  27. „Omul deștept învață din propriile greșeli. Omul mai deștept învață din greșelile altora.”
  28. „Un zâmbet este felul inimii de a spune bună ziua ochilor.”
  29. „Nu arunca cu pietre în nimeni – ar putea fi vreun vecin cu grijă excesivă.”
  30. „Cine se scuză, se acuză – dar cine nu se scuză, poate că tocmai a făcut o prostie.”
  31. „Când ai o situație dificilă, râzi. În cel mai rău caz, râsul va înspăimânta ceilalți.”
  32. „Să visezi la brânză nu te face un șoarece de bibliotecă.”
  33. „Unii oameni sunt ca norii – atunci când dispar, apare soarele.”
  34. „Când viața îți dă lămâi, fă limonadă și găsește niște vodcă!”
  35. „Câinele celorlalți pare mai simpatic decât al tău, pentru că nu-l cunoști.”
  36. „Nu poți să ai mereu zile bune, dar poți să ai mereu o atitudine bună.”
  37. „Fericirea e ca săpunul – cu cât te speli mai mult cu ea, cu atât se topește mai repede.”
  38. „Cel mai bun prieten al omului este un câine – pentru că un câine nu are nevoie de bani.”
  39. „Nu-i judeca pe alții după felul în care vorbesc – poate că doar le place să vorbească așa.”
  40. „Nu lăsa pe alții să îți ia energia. Fă-o singur, când ai nevoie de treabă.”
  41. „Când cineva te pune pe fugă, poate că doar încearcă să îți arate cât de repede poți alerga.”
  42. „Nu lăsa pe alții să îți spună cine ești. Fă-o singur, când ești gata.”
  43. „Nu lăsa pe alții să te facă să simți că ești nebun. Fă-o singur, când te simți bine.”
  44. „Când nu știi ce să faci, fă ceva. Chiar dacă nu ești sigur că trebuie să faci asta.”
  45. „Nu lăsa pe alții să îți spună că nu poți face ceva. Fă-o singur și lasă-i să se uite.”
  46. „Când simți că nu mai poți, încearcă să te odihnești. Apoi ridică-te și continuă să nu poți.”
  47. „Uneori, tot ce trebuie să faci este să dai cu piciorul în cutia de fericire și să te bucuri de muzica care iese din ea.”
  48. „Dacă nu poți să faci ceva bine, măcar fă-l amuzant.”
  49. „Viața este ca o bicicletă: dacă vrei să mergi înainte, trebuie să pedalezi înainte.”
  50. „Orice problemă poate fi rezolvată cu suficient de mult ciocolată.”
  51. „Dacă nu-ți iese, nu-ți face griji. Încearcă să găsești pe cineva să-i dai vina.”
  52. „Nu fi trist că s-a terminat. Fii bucuros că s-a întâmplat – și acum poți să te odihnești.”
  53. „Când viața îți aruncă o lămâie, pune-o într-un cocteil și aruncă-te pe plajă.”
  54. „Fii așa de fericit, încât să te întrebe oamenii dacă ai făcut vreun plan nelegitim.”
  55. „Nu te certa niciodată cu un idiot. Poate că te coboră la nivelul lui și te bate cu experiența.”
  56. „Nu întreba ce poate face țara pentru tine. Întreabă-te ce poți face tu pentru tine, și apoi pleacă în concediu.”
  57. „Nu lăsa pe alții să îți spună că nu poți zbura. Ia un bilet de avion și spune-le să te vadă sus.”
  58. „Un zâmbet este cea mai scurtă distanță între două persoane.”
  59. „Fă ceea ce îți face inima să bată mai tare – fie că este vorba de alergat sau de a mânca ciocolată.”
  60. „Nu te uita în spate – ai putea să fii urmărit de un gândac.”
o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!